Slike – Daljinski upravljač
Slike – Daljinski upravljač
Slike – Daljinski upravljač
Slike – Daljinski upravljač

Funkcije

Bežična tehnologija BLUETOOTH

Komunikacija s tehnologijom Bluetooth pruža pouzdanu daljinsku kontrolu čak i pri jarkoj sunčevoj svjetlosti ili kada između upravljača i fotoaparata postoje prepreke. Dvosmjerna komunikacija omogućuje dodatne funkcije koje ne bi bile dostupne na uređaju koji omogućuje samo prijenos, kao što je indikator statusa na upravljaču.

Profesionalna pouzdanost

RMT-P1BT pruža vrstu pouzdanog upravljanja koja je ključna u profesionalnim radnim uvjetima, a omogućuje i povezivanje putem Bluetooth mreže i pozitivno, responzivno upravljanje tipkama. Budući da je komunikacija bežična, a ne optička, potpuna pouzdanost i responzivnost dostupne su čak i u situacijama loše vidljivosti.

Jasan vizualni odaziv

LED indikator odlične vidljivosti treperi ili neprekidno svijetli da bi označio rad zatvarača, snimanje videozapisa i stanje AF-a. To je očita prednost u situacijama kada rukovatelj nema izravan pristup fotoaparatu kojim upravlja.

Idealno za nepovoljne uvjete

RMT-P1BT funkcionira s ugrađenim Bluetooth prijemnikom fotoaparata, pa nije potrebna žičana veza ni dodatni prijemnik. Priključak fotoaparata može ostati zatvoren radi maksimalne zaštite od prašine i vlage, što pridonosi visokoj cjelokupnoj pouzdanosti sustava.

Precizna kontrola za učinkovito snimanje

Precizno upravljanje tipkama s jasnim osjetilnim odazivom objedinjeno je s profinjenim ergonomskim dizajnom radi jasne, responzivne kontrole. Upravljač je dizajniran tako da ga bude lako držati i njime upravljati, što pomaže pri uglađenom radu bez pogrešaka.

Sveobuhvatna kontrola

Osigurane ključne kontrole na kamkorderu: tipke za fokusiranje za preciznu kontrolu čak i neznatnih promjena fokusa, prekidač za zaključavanje koji sprječava slučajno uključivanje tijekom transporta, pokretanje/zaustavljanje snimanja filmova i prekidač za uključivanje / digitalno zumiranje. Postoje i dvije prilagođene tipke koje predstavljaju funkcije tipki C1 i AF-ON na kućištu fotoaparata. 

Informacije o kompatibilnosti

 

Posjetite stranicu za podršku

Specifikacije

  • Dimenzije (Š × V × D): pribl. 33 x 116,5 x 15,1 mm (pribl. 1 5/16 x 4 5/8 x 5/8 inča)

  • Masa: pribl. 35 g (1,3 oz), bez baterije

  • Komunikacija: Bluetooth Standard Ver. 4.2 (pojas od 2,4 GHz)

  • Pokrivenost: 360°, Raspon: 5 m (16,4 ft)

  • Otpornost na prašinu i vlagu

Saznajte više o značajkama za uštedu energije i našoj posvećenosti zaštiti okoliša radi stvaranja održivije budućnosti Posjetite naše eko web-mjesto