PMC

Kn 30.579,70

(s PDV-om)
193

4.7 na temelju 193 recenzija kupaca

142
42
6
0
3
Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Napomena: recenzije proizvoda mogu obuhvaćati različite varijante proizvoda. Neke varijante, usluge i/ili značajke proizvoda navedene u recenzijama proizvoda možda nisu dostupne u svim državama.

Najkorisnije pozitivne
0

α9. Speedy!

ILCE-9 20.08.2017. autor Photography Bob (Ujedinjeno Kraljevstvo)

I've been a professional photographer since the late 80's. As the years have gone by the studio grew and I moved into the management of the business. This has meant that I've not been shooting seriously for about 10 years. Well, I decided to change that, it's easy when you own the studio, and get back to what I love best, making images. I decided to buck the studio trend of Hasselblad's and Canon's and try the Sony. I'm glad I did, the speed and accuracy of the focus is outstanding and the camera as a whole handles very nicely. It feels solid and doesn't need to wrapped in cotton wool. Now everyone in the studio wants to borrow it!

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

14

0

Najkorisnije kritičke
0

Attention au SAV

ILCE-9 14.05.2018. autor Philup10 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Etant donné la politique de diffusion de Sony sur ce type de boitier et résident en province , j'ai acquis mon a9 sur un site internet . Afin de disposer d' un appareil au mieux de sa forme ,le jour même de sa réception j'ai tenté une mise à jour firmware recommandée par Sony, cette mise à jour ne s"est pas effectuée complètement et le boitier est inutilisable depuis. C'est là que cela se complique car pour un boitier pro (qui se veut le challenger des boîtiers Canon 1DX II et Nikon D5) la disponibilité et l'assistance auprès des pros est loin d’être mise en place. il faut tout d'abord essayé de contacter les services techniques ,remplir un formulaire de demande d'intervention ,envoyer ( à vos frais ) le boitier et à partir de là attendre des informations. J'en suis là aujourd'hui ! Je suis , par ailleurs , membre CPS Canon et suis en mesure de vous confirmer que le service pro canon est très loin devant cette ébauche d'assistance aux pros proposée par Sony.

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Loše

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

4

0

Recenzije kupaca: 193

0

Herausragende Technik

ILCE-9 12.03.2022. autor MeisterWerk (Njemačka)

Es ist noch viel zu Früh um eine Aussage zu treffen, die diese Kamera passend beschreibt. Vorab sei gesagt, dass ich nicht das Gefühl habe etwas zu vermissen. Ich fotografiere seit 30 Jahren und bin hellauf begeistert! Danke!

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Schneller Autofokus, 20 Bilder, Viele Drehräder

ILCE-9 01.11.2021. autor LaGe (Njemačka)

Technik zum schnellen Verfolgen des Objekts funktioniert sehr gut.

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Brilliant camera

ILCE-9 15.10.2021. autor NINJA Allan (Ujedinjeno Kraljevstvo)

This was to be my first DSLR camera, jumping from a bridge camera. Call it a leap of faith, I am definitely not disappointed, even from my novice's perspective it is a fantastic wildlife camera and meets all of my needs. I am really enjoying learning all about it and thoroughly recommend it.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Fast, quiet and accurate.

ILCE-9 14.10.2021. autor Gigshots (Ujedinjeno Kraljevstvo)

The A9 makes life a lot easier at quiet music performances in very low light. I never have to worry about ruining the sound for others or flooding the room with light when chimping. The eye detect is great and I very rarely suffer banding - even in combined lighting. The body is not the most comfortable camera I’ve owned but I’m willing to sacrifice that for the results.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Kamera die man für sich konfigurieren kann.

ILCE-9 13.10.2021. autor SSGrace (Njemačka)

Die Kamera hat eine super low light Performance. Der autofocus unfassbar schnell und treffsicher. Kamera ist top

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Changed to A1

ILCE-9 13.10.2021. autor JohnWildlife (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Great camera for a starter if your photographing action.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony support team
08.02.2022.

Hi JohnWildlife,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your camera.
We hope you will continue to enjoy it for many more years to come!
If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony UK

0

Super schnelle Kamera mit viel Extras

ILCE-9 13.10.2021. autor StrAlex (Njemačka)

Kamera vor ca 1.5 Jahren gekauft und keine Sekunde bereut. Gewisse Extras von den Mitbewerbern fehlen allerdings. Wie zum Beispiel: Mehrfach Belichtung, nur 3 Speicher Möglichkeiten für Weisabgleich usw.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

I love my A9 I came from Canon and don't regret it

ILCE-9 13.10.2021. autor DT9334 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

I Got my A9 March last year and I am very pleased with it I would like to up grade it but it would cost to much around £2.000 witch I cannot afford

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

What a step up from the A7iii!

ILCE-9 13.10.2021. autor Rabb54 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

I bought an A7iii to try before deciding to move from my 5Div / 1Dx Canon bodies and multiple lens system. I was pretty impressed so moved across, buying the 25-105, 90mm macro, 85mm, 100-400gm and the 70-200 f2.8. Then I bought the A9. Good grief, so much better for sports / action / wildlife. Great camera body.

Kvaliteta slike

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Excellent features,fast auto focus.

ILCE-9 13.10.2021. autor Tony 58 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Excellent wildlife camera,excellent all rounder,best camera I've ever had.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Fastest Zoom

ILCE-9 13.10.2021. autor IreneCA (Ujedinjeno Kraljevstvo)

I'm a female, professional nature photographer and freelance writer and use my camera for a very diverse range of shots, many of which rely on fast continuous focus. This camera is the tops to track birds in flight, even with the subject coming towards you. It's fast and reliable. The only downside is the electronics are very fragile so don't flip your screen out near splashing water! The camera is perfect for my slim hands, but can't comment on how a bear-paw holder would feel. The menu is very well set up to find something fast and easy without endless scrolling. One has to rethink ISO as it takes much higher amounts in twilight than other makes. It's also much lighter than other products which makes traveling a lot easier. )In combination with the 150-500 lens there is no compromise in quality and depth of field with a 5.6 max aperture compared to my previous 2.8 prime lens - the bokeh effects are stunning.)

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Sehr vielseitig

ILCE-9 13.10.2021. autor Coco5200 (Njemačka)

Am Anfang Start Schwierigkeiten . Langsam kommt man rein . Für einen leihen am Anfang schwer . Aber langsam wird es deutlich besser . 1000ende von Möglichkeiten

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Amazing

ILCE-9 05.08.2021. autor Cstrawbridge90 (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

Technology created my witchcraft I’m sure of it. Focus speed and tracking like nothing I’ve used before! sharp photos (though extra megapixels would be great), silent shutter is a god send for wildlife photography too!

Kvaliteta slike

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Super appareil

ILCE-9 27.07.2021. autor Pili63 (Francuska)

Acheté pour la photo animalière, excellent autofocus et mode rafale impressionnant.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Sony a9

ILCE-9 09.07.2021. autor Mr Coolio (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

I bought the Camera in May 2019 and after over two years hard, professional usage have had no issues …

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Keine besonders gute Leistung bei Low-Light

ILCE-9 29.06.2021. autor Knipser24 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Ich hatte mehr erwartet. Die Kamera wurde mit ausgezeichneten Eigenschaften angekündigt. Nach den Berichten über diese Kamera bin ich davon ausgegangen, dass sie technisch an der Spitze ist. Dafür ist sie aber wohl schon zu lange auf dem Markt.

Kvaliteta slike

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Die A9 ist der Hammer!

ILCE-9 25.06.2021. autor Auerhahn69 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Am 25.5. gekauft und voll unterwegs alle persönlichen Einstellungen in den Menüs zu konfigurieren. Nach Canon 80D, Nikon D500 und Z6, die A9 ist sensationell! Nur den Sucher der Z6 fehlt. Damit kann ich aber sehr sehr gut mit leben, sage nur AF,....... Passt hervorragend zu meiner A6600.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

2

0

0

Superb Sony A9 , fabulous features.

ILCE-9 15.06.2021. autor Crookhaugh3 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

I’ve been using my A9 for 18 months or so and just love it. Lightweight, intuitive menu, and great online tutorials make this the best camera I’ve owned in almost 50 years!

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Great camera

ILCE-9 21.05.2021. autor Jay69 (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

I brought the sonya9 about 2 months ago , and I’m so glad I spent my money on it . I set it up for wild life and sports and I haven’t mist a shot the 20 frames a second just blows my mined with no blackout . I would recommend this camera to every one that is into wild life

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Great hit rate, fast & accurate

ILCE-9 05.04.2021. autor Blackheathboy (Ujedinjeno Kraljevstvo)

I sold off my old Canon kit as I was not happy with the quality of my images, the Sony A9 stood out over the accepted ‘big boys’ and it delivers 100%.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Best Camera I have eve owned

ILCE-9 31.03.2021. autor PRG Paul (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

Only had this for a couple of weeks, I have owned Canon and Nikon over 20 years and got into Sony 2 years ago. I have been happy with my A7 iii since new, and decided to buy the A9, over the years I have slowly purchased GM Lenses and the A9 shows that glass off. With fast eye detection sports and wildlife looks stunning and with 20 FPS you never miss a shot. I will Never get rid of my A7 iii but the A9 is a massive step up. Hopefully I can edit this review and add some pics. If you can spare the cash buy it while the price is as low at it is.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Überbewertes Kamerasystem

ILCE-9 22.03.2021. autor vkswp (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Es gibt Gutes an dieser Kamera, aber auch weniger Gutes ...

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

2

0

Great features

ILCE-9 01.03.2021. autor strech (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

I have had this 3 years and it has performed well. The sensor picks up dust easily. The vibrating sensor cleaner has little effect.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Mostly positive experience!

ILCE-9 15.02.2021. autor Bob Last (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

I bought this last month because of it's fast focussing, low light capabilities and good balance of controls.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Prosječno

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Osrednje

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support UK
18.02.2021.

Hi Bob Last,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your camera. We're appreciate you staying into the Sony family! If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2Uadm09.

Sony Support UK

0

Groartige Kamera

ILCE-9 06.02.2021. autor HaBr (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Als Backup für meine Sony a7rIII, ein großartiges Duo.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Besser als gedacht

ILCE-9 07.01.2021. autor Karl F (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Ich bin von der Canon 5D IV zur A9 gewechselt. Für mich fiel die Entscheidung mit dem sehr guten SEL 200-600mm. Leicht und sehr gutes Bild Ergebnis in der Combi.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Original A9 still rocks

ILCE-9 13.12.2020. autor chunkydunky139 (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

This camera is one I have sought for so long since it came out and is perfect for my needs, very responsive and great AF. I replaced my A7III with this as I like the size and with the newer A9 being slightly bigger it has started to get into the bigger range and I prefer the original. The speed of this camera is phenomenal and I find I catch that bit more when there is fast movement involved. It also works well in low light. I know there are newer models coming out but I suspect they will follow the new size that most people seem to like.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Best Value fast action event camera of 2020-21

ILCE9/B 05.11.2020. autor Tahzive (SAD) Provjereni kupac Provjeren

Just got my hand on this beast of a camera and its insane. It was an expensive camera at lunch in 2017 but considered a very good value for money camera and offered essential features like Eye tracking continuous AF, Black out free 20fps and maintains same color across the color fidelity in high iso range is something that world has never seen before and that remains still the same. Interestingly the price has come down by a huge margin and its close to a7riii which makes it a no brainer and the best value camera for 2021 period. Just one catch, there is no Slog or HLG for video and I really wish sony with give picture profile to this beast. On the other hand the A9ii got a bit incremental update nothing that can beat A9, its all the same with fast transfer capability for hardcore on field sports shooter.

Kvaliteta slike

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Tolle Sportkamera mit kleinen Makeln

ILCE-9 14.10.2020.  (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Die Sony A9 ist eine super Sportkamera. Die Schnelligkeit der Serienbildfolge sowie der gute Autofocus sind perfekt für meine Art der Sportfotografie (Motocross). Verbesserungsfähig bleibt aber dennoch der Autofocus .. geht immer noch besser. Die Bedienung könnte man auch verbessern .. gerade schnelleres Scrollen durch die Fotos und den Griff. Leider habe ich das Problem das nach einem Sportevents meine Finger an der Rechten Hand schwarzen Lack abbekommen haben und man sieht auch am Body der Kamere mehrere helle Stellen ohne Lack. Sollte nicht sein bei so einer Kamera , die ja für die Dauer eines Events konzipiert wurde. Bin dennoch sehr zufrieden mit den fotografischen Ergebnisse. Wer die mal sehen möchte kann gerne bei Mx.nico.nic auf Instagram vorbei schauen.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Great Camera

ILCE-9 08.10.2020.  (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

I upgraded from the Sony A73 about 6 weeks ago, and the A9 is Fabulous, I like to capture wildlife and the A9 Focusing and the continuous view in the viewfinder is Amazing, especially capturing birds in flight. I would definitely recommend the A9.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

2

0

Erhebliche Steigerung der Möglichkeiten

ILCE-9 26.09.2020. autor holzbein (Njemačka)

Der Kauf einer zweiten Kamera stand an. Die Auswahl innerhalb der Sony Produkte ist sehr umfangreich. Die Möglichkeiten der A9 heben sich eshr stark von der ersten A7 Serie ab.bin noch in der Lernphase aber schon jetzt total begeistert. Das Auswahlmenü ist sehr gewaltig und somit für den Anwender schwer zu verinnerlichen. Wünsche mir eine APP um mit Schlagworten an den gesuchten Menüpunkt zu kommen.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

1

0

Ergonomically not great but surpasses all other ca

ILCE-9 21.09.2020. autor Janner1406 (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

Having transferred from DSLRs to mirrorless with the Sony A7III and waiting for the release (not forthcoming) of the A7IV upgraded to the Sony A9. No regrets. The Tracking AI of this camera is truly superb and suits my genre of photography, wildlife and aviation.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Amzing auto focus.

ILCE-9 19.08.2020. autor Richo2440 (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

Amazing camera, wildlife photographers dream. The focus system is amazing

Kvaliteta slike

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

grainy quality pictures after canon

ILCE-9 06.08.2020. autor mr mac (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

impossible to get cash back. suggest for customer who has spent a very considerable amount of money with sony it should be better

Kvaliteta slike

Loše

Značajke

Prosječno

Dizajn

Osrednje

Jednostavnost upotrebe

Loše

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

3

1

Odgovor odjela Sony support
10.08.2020.

Hi Mr Mac,

Thank you for your review.
We're sorry to learn that you're having difficulties claiming the cashback.
Having read your feedback, we need more info about the issue to be able to assist you further, don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sony support team

0

excellent

ILCE-9 20.07.2020. autor marco34 (Francuska)

très bon appareil polyvalent, un peu cher mis vaut son prix;

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

3

0

0

Die Action-Kamera

ILCE-9 16.07.2020. autor helmut101249 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Wenn die Kamera ausfallen sollte, würde ich sie immer wieder kaufen.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

This is a pro camera ideally for sports

ILCE-9 15.07.2020. autor steve from notts (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

This is a fantastic camera for pros otherwise an a7mkiii is certainly good enough The auto focus system in the a9 is the very very best better than the nikon d5 or d500 and certainly better than anything cannon makes . The a7rmkiii is the very best do anything camera The a 9 is better for sports hope this helps steve

Kvaliteta slike

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Super Kamera

ILCE-9 11.07.2020.  (Njemačka)

In den ersten 3 Monaten in der Naturfotografie getestet. Super Ergebnisse. Hervorragend

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Ein tolles Arbeitstier mit rasantem AF

ILCE-9 11.07.2020. autor BK78 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Die Kamera überzeugt durch einen sensationellen AF und einer gigantischen Serienbild-Speed. Der lautloser E-Shutter ( ermöglicht Bis zu 1/32000 Verschlusszeit) ist klasse. Ich würde die Kamera jederzeit wieder kaufen.

Kvaliteta slike

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

great Shape

ILCE9/B 28.05.2020. autor cherry2572 (SAD) Provjereni kupac Provjeren

Greater than i had expected!! i want to get this products for a long time. Especially, beautiful mirrorless feature.

Kvaliteta slike

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Ease of use compared to DSLR

ILCE-9 14.05.2020. autor McPor (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

AF is amazing and customisation of camera is excellent. Really happy.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Tolle Kamera mit Software 6.0, auch die Objektive

ILCE-9 08.05.2020. autor WolDun (Njemačka)

Ich hatte zwar noch nicht ausreichend Gelegenheit, die Kamera zu testen, da ich wegen eines Fußbruchs stark eingeschränkt bin. Die bislang gemachten Erfahrungen bestätigen mir: sensationell. Bislang hatte ich eine Nikon Vollformat mit sehr guten Objektiven: 24-70, 70-200, 105, 24 alle f 2,8

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

1

0

Meine zweite, sagt schon alles:-)

ILCE-9 03.05.2020. autor Ronald K (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Super AF, auch bei schlechten Lichtverhältnisse, schnell und zuverlässig. Bildqualität ist sehr gut, auch bei hohen ISO werten. Ergonomie ist Top, nur bei größeren Objektiven, ist der Handgriff oder der Batteriegriff zu empfehlen.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Super fast

ILCE-9 03.04.2020. autor ed87 (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

Best focus system I’ve ever used, great image quality which is what I needed for wildlife and my dogs, only down sides are limited functions when buffering, the body is not the most comfortable one and no exposure compensation lock, they have improved alot of this with the mk ii and a7r iv

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer Service
05.04.2020.

Hi,

Thank you for your review.
We appreciate your feedback, and it'll be passed to the proper channel for future development.

Sony Support Team.

0

La crème de la crème...

ILCE-9 26.03.2020. autor CamilleB (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Ma façon de shooter a complètement changée et évoluée grâce à ce bijoux de technologie. Je n'ai rien à dire de plus, il faut absolument que vous alliez le tester, après vous ne pourrez plus shooter sans...:) Merci au workshop sony et aux personnes accessibles et adorables qui s'en occupent !

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Absolut tolle Kamera

ILCE-9 17.03.2020. autor UsMo (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Erst vor kurzem gekauft, bin (obwohl ich gerde erst die ersten Versuche gemacht habe) total begeistert. Ich habe das Sony AF 85/1,4 SEL GM drauf, damit ist die A9 unglaublich schnell und der AF sehr treffsicher. Die Kamera hat eine tolle Haptik und viele tolle features, auf die ich mich freue sie auszuprobieren

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

1

0

Pro camera for action

ILCE-9 07.02.2020. autor dovydas (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

I upgraded from Sony a7 III to shoot wildlife and birds in flight. It is the best body for the action you could get!

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Prise en mains récente

ILCE-9 29.01.2020. autor BLB92 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Bonjour, j'ai acquis ce boitier il y a peu de temps alors je n'ai pas eu le temps de décortiquer ses qualités mais le peu que j'ai pu tester m'a plus énormément. Photographiant essentiellement des oiseaux, je pense être comblé au niveau AF

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Nach wie vor eine der besten Kameras am Markt

ILCE-9 19.01.2020. autor TobiAusDerAltstadt (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Sony hat mit der A9 einen Meilenstein ins Leben gerufen. Insbesondere durch das Einbeziehen der Kritikpunkte (Kritik kann ja glücklicherweise negativ oder positiv sein) der Kunden und unter Berücksichtigung der Anforderungen der Hobby-, Amateur- und Profifotografen ist ein Modell entstanden, was bis dato Unglaubliches leisten konnte. Und durch die nachgereichten Feature-Updates ist die Kamera bis heute im Rennen um die Speerspitze am Kameramarkt. Ich bin nach wie vor absolut zufrieden mit der Robustheit, Qualität, Anpassbarkeit und insgesamten Flexibilität, wie diese Kamera genutzt werden kann.

Kvaliteta slike

Dobro

Značajke

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Bluffant!

ILCE-9 12.01.2020. autor Montjoie (Francuska)

AF hyper rapide, mode discret, léger, bonne autonomie

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

exzellente Features

ILCE-9 09.01.2020. autor eszwo (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Habe mir die neue Alpha 9 als Ersatz für meine bisherige 6000´er geholt. Bilder werden jetzt im RAW Format auf derSpeicherkarte gespeichert bei Benutzung der Imaging Edge Mobile App. Die neue Alpha 9 ist mMn. unschlagbar bei Nachtshots und wechselnden Lichtverhältnissen. Absolut zufrieden mit der Neuanschaffung.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Amazing AF !

ILCE-9 02.01.2020. autor Sibelina (Irska) Provjereni kupac Provjeren

I'm a wedding photographer from Ireland. I bought this camera almost a month ago and I'm loving it. AF is brilliant compare to my previous camera. I loved the silent shooting, become so handy in the quiet Church ceremonies. So light body and easy to carry around all day. I use 24mm 1.4 G lens and 85mm 1.8. Perfect match for my type of photography. Thank you Sony!

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Excellent boitier

ILCE-9 09.12.2019. autor GDE69 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Je l'ai depuis moins d'un mois, il y a du boulot pour le maitriser au mieux !

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Enfin, un boitier complet ! bravo !

ILCE-9 09.12.2019. autor dj33770 (Francuska)

Testé à fond: c'est parfait. L'AF est vraiment spectaculaire.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Excellent in every way!

ILCE-9 03.12.2019. autor Nick100 (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

After some deliberation I moved over to the Sony a9 from my Canon system and have no regrets at all. The camera is really well built, menu easy to use and the three custom buttons really useful! The autofocus is excellent and a great improvement on my last system. I can’t praise the camera and Sony lenses enough!

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

2

0

0

A9

ILCE-9 04.11.2019. autor Medinger C (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Stand auf der Wunschliste und ist meine Hauptkamera

Kvaliteta slike

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Super Geschwindigkeit - Tolles Gerät

ILCE-9 28.10.2019. autor heyix01 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Bin von der Serienbildgeschwindigkeit und dem Handling der A9 sehr begeistert. Sie wird meine jüngere A7III leider in den Schatten stellen, obschon ich mit der bereits super zufrieden war/bin. Aber die A9 setzt nochmal einen oben drauf!

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Fantastic eye focusing

ILCE-9 26.10.2019. autor Loobylou9 (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

It has taken a while to navigate around the controls but fantastic camera and quality lighter than most too

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Good sensor, who designed the firmware???

ILCE-9 12.10.2019. autor AshMills (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

I am a full time professional photographer. I have migrated to Sony because of the lens range and sensor design. The moment to moment real-world handling and operation of this camera is however really poor. For instance- if you want to see the results you are taking you need auto review turned on, which is normal in theory except you have to re press the shutter to carry on shooting, rather than keeping it half pressed while shooting (without interruption) then release and see the last photo!! This is SO fundamental!!! Please pass this on. Other very annoying things include: can’t re-map video recording button, OS shouting at you if you press something that is disabled while shooting, and not having a swivelling screen!! (Are Sony shooters just not supposed to take low angle portrait orientation shots?!!) This system is currently really flawed.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Osrednje

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

2

5

0

The camera with the fastes autofocus on the world

ILCE-9 08.10.2019. autor agubariu (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

I switched after using Canon for more then 10 years. The reason I switched is the eye/face auto-focus. The only things that I miss is the better color reproduction (in specially skin tones), a fully articulated screen (most for protecting the screen from scratches and taking low level shots in portrait mode) an the lack of sensor dust protection when switching lenses. Also I wish some native f1.2 lenses. And a more better design menu with touch functionality.

Kvaliteta slike

Osrednje

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Osrednje

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Great camera

ILCE-9 06.10.2019.  (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

First of all, I’ve only given 4stars because I only wished the body had weather sealing. Otherwise I find it the perfect camera. Brilliant fast focusing, lightweight, good battery life and fast shutter! That’s all I need.

Kvaliteta slike

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Great features!

ILCE-9 04.10.2019. autor markyl (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

i typically shoot Canon but for a number of reason i have decided to try a Sony sytem and so far im very impressed. Also since owning the camera there have been 2 firware updates that have made great improvements to an already great camera.

Kvaliteta slike

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

2

0

0

au top du top

ILCE-9 27.09.2019. autor ethan2907 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

je l'ai acheter pour remplacer mon a7iii et je suis franchement pas dessus les performances sont au top je regrette juste 2 choses 1 qu'il n'y ai pas de 4k a 60fps 2 qu'il n'y ai pas de prise USB type c

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Osrednje

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Superb camara

ILCE-9 23.09.2019. autor Nikonflyfisher (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

Been Nikon man for 40 years, now made the shift to Sony A9. Wow, the best Bird Camera I have ever tried. I am so happy with this camera, never look back on Nikon.

Kvaliteta slike

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

3

0

0

Alles richtig gemacht

ILCE-9 19.09.2019. autor RS69 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Habe meinen Wechsel von Canon 1Dx II zur Sony α9 lange überlegt und im Nachhinein nicht bereut. Die α9 erfüllt alle meine Erwartungen.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Schnell, präzise, hervorragend

ILCE-9 14.09.2019. autor Luziemat (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Vor zwei Wochen gekauft und absolut zufrieden und glücklich. Nur...leider immer zuviel Auswahl an schönen und scharfen Fotos ;-)))

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Absolutes Spitzenprodkt

ILCE-9 10.09.2019. autor Mund (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Für mich war der schnelle Af ausschlaggebend für den Kauf.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Fantastique appareil

ILCE-9 31.08.2019. autor Manuel67 (Francuska)

Cela fait 3 mois que j'ai ce produit ILCE-9 il a un autofocus rapide, toujours précis, et très fiable.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Sehr gute Kamera

ILCE-9 24.08.2019. autor Eik2708 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Ich habe die Kamera zwar erst seit kurzem, kann aber sagen, dass die Tieraufnahmen mit dem Sony Objektiv 200-600 sehr gut sind, auch hervorragende Aufnahmen mit dem Konverter 1,4 . Es war eine gute Kaufentscheidung.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Switched from Nikon to Sony A9

ILCE-9 19.08.2019. autor maxjam (SAD)

I love the camera, but what;s fraudsters me is the compatibility with Sony remote commander RMT-P1BT and imaging edge mobile app lack of support. I don't understand how Sony flagship camera is lagging Sony A7r III in terms with available features and compatibility with Sony native applications and accessories. I reach out to support but never heard anything.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony North America Customer Support
22.08.2019.

Hi, maxjam!

The RMT-P1BT remote commander is currently not fully compatible with the ILCE-9 camera. A firmware update will be released for the camera to support the remote commander. You may visit this link for the details: http://support.d-imaging.sony.co.jp/www/cscs/accessories/compatibility.php?area=gb&lang=en&mdl=ILCE-9&cat=31. We appreciate your feedback and thank you for choosing Sony!

Regards,

Vincent

0

An absolute game changer.

ILCE-9 29.07.2019. autor MrLauriie (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

Having done some mixed amateur/professional photography with the Sony a7 II, I wanted to overcome the issues with AF that it had. I was seriously missing out on a number of photos, especially in fast pace sport-like moments. I also produced a few different films for clients and was keen to keep that possibility open - again AF was an issue here. The a9 has not stopped surprising me since I bought it 8 months ago. This is a combination of the cameras hardware, but also its firmware - which Sony keep updating.. Thank you! The fact that there is no black-out whilst shooting and the focus tracking is so 'sticky', the a9 is a dream to work with. I've taken just over 10,000 photos and about 10 hours worth of video, of which, a much higher percentage can be shown to the client then before with the a7 II. I find myself focusing far more on the composition now, which is a good thing. Would definitely recommend to someone looking for an AF machine.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

3

1

0

Great lightweight full frame camera

ILCE-9 28.07.2019. autor greeneyes27 (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

I've moved over to Sony from Nikon because primarily, I wanted to lighten up the load I was carrying on weddings, and was excited to use the incredibly eye auto focus system and silent mode with the high end Sony's. Electronic shutter/ silent mode is a dream to use during wedding ceremonies. Overall, this camera will not disappoint. It's great for all the reasons I wanted it for - lightness, quietness and great auto focussing. It meets nearly all my needs. I've not yet found it as good as I'd expected in low light, even with good prime lenses, and some of the ergonomics need adjusting, with a few key buttons being slightly larger/ more raised on the body. Whilst the body size is brilliant, for people with big hands, it's a bit small but too much bigger and it would be as big as the DSLR's I've moved away from. I've had to hunt around for a few settings in the menu, which weren't as straightforward as they should have been (eg assigning role to card 1 & card 2). The lens release button isn't in the most accessible place either. These things aside, it's still a great camera and game change from DSLR's to mirrorless and I'd highly recommend.

Kvaliteta slike

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0