Prijeđi na sadržaj
Fotoaparati

Fotoaparati sa senzorom punog kadra

Uz naše fotoaparate sa senzorom punog kadra svaki pritisak tipke zatvarača pružit će dobre rezultate. U nastavku saznajte više o asortimanu i pronađite najbolji model za savršeno izoštreno snimanje.

Otkrijte više u svakoj snimci

Svi fotoaparati DSLR kvalitete sa senzorom punog kadra imaju senzor slike veličine jednake filmu od 35 mm. Veća površina omogućava vam da snimite više toga u svijetu oko sebe u zapanjujućoj visokoj rezoluciji te uz bolje boje i više detalja.

Dizajn fotoaparata DSLR kvalitete tvrtke Sony sa senzorom punog kadra
Fotografija snimljena najboljim fotoaparatom DSLR kvalitete tvrtke Sony sa senzorom punog kadra

Izvucite ono najbolje iz fotografija

Senzor slike veći od prosječnoga idealan je za fotografije pejzaža visoke rezolucije s daškom prirodne topline. Možete iskoristiti i manju dubinu polja kako biste postigli kontrolirane, zamućene pozadine bez šuma – savršeno za predivne portrete.

Poboljšajte svaki piksel

Procesor slike BIONZ X velike brzine precizno reproducira detalje, smanjuje šum i poboljšava gradacije tonova. Osim toga, naši Exmor® CMOS senzori postižu veći dinamički raspon s više svjetla, tako da će vaše fotografije i videozapisi prštati bojama.

Procesori kompaktnih fotoaparata tvrtke Sony sa senzorom punog kadra
Objektivi za najbolje fotoaparate DSLR kvalitete tvrtke Sony sa senzorom punog kadra

Sloboda i prilagodljivost

Odaberite neki od fotoaparata sa senzorom punog kadra koji ima A-mount ili E-mount izmjenjive objektive i uživajte u prilagodljivosti snimanja – bilo da snimate zalazak sunca, akciju na nogometnom stadionu ili obiteljsko okupljanje u svom dvorištu.

Počastite filmove bogatstvom koje pruža senzor punog kadra

Značajke kao što je Full HD snimanje u XAVC S formatu omogućavaju snimanje videozapisa profesionalne kvalitete bez potrebe za masivnom video-opremom. Snimanje pri slabom osvjetljenju nije problem jer vrhunski senzor održava snimku čistom i jasnom.

Slike snimljene kompaktnim fotoaparatom tvrtke Sony sa senzorom punog kadra
Fotoaparati sa senzorom punog kadra koji imaju NFC i Wi-Fi® vezu

Uspostavite vezu fotoaparatom

Značajke kod određenih modela – Wi-Fi® i NFC veza – olakšavaju objavljivanje fotografija i videozapisa na mreži ili prijenos sadržaja na pametni telefon. Želite urediti ili poboljšati fotografije? Samo dodajte nekoliko aplikacija na fotoaparat.