INZONE H9

Otkrij. Reagiraj. Pobijedi.

Izoštrite osjetila i spremite se za akciju. S našim slušalicama INZONE H9 bit ćete u središtu akcije zahvaljujući prostornom zvuku i blokadi buke – čut ćete i reagirati kao nikada do sad. Poboljšajte svoje vještine, otkrijte protivnike prije nego što vas uoče.

NAGLAVNI KOMPLETI ZA IGRANJE

Bežične slušalice s mikrofonom za igranje INZONE H9 s blokadom buke

INZONE H9
Slika – Bežične slušalice s mikrofonom za igranje INZONE H9 s blokadom buke
Nagrađeno
VALORANT Champions Tour–službeni partner za slušalice    

“Kvaliteta zvuka slušalica INZONE H9 trenutačno je prepoznatljiva.”

Laz | ZETA DIVISION
Treće mjesto na natjecanju 2022 VCT STAGE 1 MASTERS u Reykjaviku / INZONE partner

Fotografija Laza, nosi slušalice s mikrofonom INZONE H9
Budite korak ispred svojih protivnika uz blokadu buke

Maksimalno poboljšajte svoj zvuk i svoje rezultate bežičnim slušalicama za igranje s mikrofonom INZONE H9. Uz 360 prostorni zvuk za igranje i blokadu buke nove razine, uvijek ćete biti korak ispred ostalih, a zahvaljujući udobnom dizajnu moći ćete igrati dulje. 

• Izvanredna kvaliteta zvuka

• Sati i sati udobnog igranja

• Personalizirani 360 prostorni zvuk za igranje

• Preklopni mikrofon na stalku s funkcijom utišavanja

• Savršen izbor za PlayStation®5

• Blokada buke

• Mogućnost prilagodbe postavki putem softvera INZONE Hub

Proučite slušalice INZONE H9
Čut ćete kao nikada do sad za posve novo iskustvo igranja

Saznajte kako s našim bežičnim slušalicama s mikrofonom za igranje INZONE H9 s blokadom buke i 360 prostornim zvukom za igranje možete čuti najsuptilnije zvukove i reagirati prvi u misijama.

Reagirajte prvi zahvaljujući preciznom otkrivanju meta

Čujte protivnike prije nego što vas uoče. Zahvaljujući 360 prostornom zvuk za igranje i dokazanoj tehnologijom našeg hardvera moći ćete otkriti gdje se vaši protivnici nalaze i koliko su udaljeni. Čak ni igrači koji se skrivaju u sjenama ili iza zidova i prepreka neće dugo ostati skriveni.

Otkrijte 360 prostorni zvuk za igranje

Naš 360 prostorni zvuk za igranje koji aktivira računalni softver INZONE Hub donosi novorazvijeni program za virtualizaciju za igranje koji reproducira prostorni zvuk iz višekanalnih audio signala na način na koji je to izvorno zamišljeno. Zahvaljujući aplikaciji za pametne telefone 360 Spatial Sound Personalizer prostorni zvuk bit će optimiziran za oblik vašeg uha kako bi igranje bilo stvarno personalizirano.

Otkrijte 360 prostorni zvuk za igranje

Želite isprobati prostorni zvuk na svojim omiljenim uređajima? Stavite slušalice i prepustite se doživljaju. Precizno ustanovite gdje se vaši protivnici nalazi, gdje se kreću i još toga.

Akustika optimizirana naprednom tehnologijom

Slušalice s mikrofonom INZONE H9 osmislili smo kako bismo udahnuli život zvukovima iz vaših igara. Simetričnom akustičkom strukturom, dovoljno fleksibilnom da udobno pristaje pojedincima različitih oblika i veličina glave, poboljšava se kvaliteta zvuka i preciznost prostornog zvuka.

Autentična reprodukcija svakog zvuka igre

Temeljene na dizajnu naših slušalica za slušanje glazbe, membrana slušalica INZONE H9 jedinstvenog je oblika koji omogućuje reprodukciju zvukova iznimno visokih frekvencija uz visoku prilagodljivost, kao i autentične niske frekvencije.

Snažne frekvencije basova 

Otvorima na slušalicama INZONE H9 upravlja se i optimizira niskotonski zvuk za snažne basove. Time duboki zvukovi, poput eksplozija i rada motora, zvuče nevjerojatno realistično. Iskusite svu dramu i intenzitet svijeta svoje igre svugdje oko sebe.

Sati i sati udobnog igranja

Slušalice INZONE H9 dizajnirali smo tako da su iznimno udobne, za dugo igranje bez prekida. Također su dizajnirane da vam dobro i stabilno pristaju uz minimalno stiskanje sa strane. Ove su slušalice s mikrofonom spremne za sate akcije.

Savršena udobnost pristajanja na glavu

Mek i širok jastučić trake za glavu podjednako raspoređuje opterećenje na glavi kako bi dugotrajno nošenje bilo udobno.

Odlično prianjanje oko ušiju

Meki kožni jastučići slušalica oblikovani su za minimalno pritiskanje ušiju tako da je kontakt s bočnim stranama glave optimiziran. Izuzetno rastezljiv materijal jastučića slušalica osmišljen je za udobnost, stabilnost i zvučnu izolaciju.

Čujte samo igru, i ništa drugo

Slušalice INZONE H9 s blokadom buke s više mikrofona sprečava da vas buka (grijača, ventilatora računala, građevinskih radova...) ometa u postizanju rezultata. Sadrže tehnologiju s dva senzora buke iz naših vrhunskih slušalica serije 1000X, kako biste bili nepobjedivi.

Potpuni doživljaj, potpuno svjesni 

Više nikada nećete propustiti važne zvukove iz okoline tijekom igranja, poput poziva, zvona ili svojih bližnjih. Način rada za zvuk iz okoline naših slušalica za slušanje glazbe omogućuje trenutačno prebacivanje između blokade buke i zvuka iz okoline putem gumba. 

Muškarac sa slušalicama INZONE H9, sjedi za stolom s monitorom, igra na zaslonu, razgovara s osobom u prednjem planu zdesna
Povedite svoj tim do pobjede uz jasnu komunikaciju

Jasno i odlučno koordinirajte misije. Fleksibilni preklopni mikrofon s funkcijom utišavanja pruža vam mogućnost jednostavne komunikacije s članovima vašeg tima u igri.

Mikrofon na stalku, fokusiran na glas

Uz mikrofon na stalku visoke kvalitete, oblikovan tako da ga možete pomaknuti bliže ustima, svi će vas uvijek jasno čuti. Mikrofon je dvosmjeran, stoga čisto hvata vaš glas čak i tijekom najužarenijih trenutaka igre.

Krupni plan slušalica INZONE H9, prikazuje školjke slušalica i mikrofon na stalku produžen u lijevu stranu
Logotip Discord certifikata
Discord certifikat

Vaše slušalice s mikrofonom kompatibilne su s Discordovim uslugama glasovne, video i tekstne komunikacije, za savršeno glasovno čavrljanje u igrama na mreži.

Sloboda igranja – bez žica, niska kašnjenja

Uz naše bežične slušalice s mikrofonom za igranje INZONE H9 slobodno ćete moći igrati bez da vam kabeli smetaju. A zahvaljujući niskom kašnjenju ništa vam neće promaknuti zbog odlične sinkronizacije zvuka i slike. 

Snaga za cijeli dan uspjeha u misijama

Uživajte u igranju tijekom cijelog dana te čak i noći zahvaljujući kontinuiranom radu od 32 sata na jednom punjenju baterije.

Jednostavan ovalni dizajn za lako rukovanje

Kontrolni gumbi i kotačići slušalica INZONE H9 ergonomski su oblikovani kako biste mogli jednostavno mijenjati funkcije i podešavati postavke tijekom igranja. 

Kontrole na lijevoj strani

Lijeva školjka sadrži glavne kontrole, uz kotačić za jačinu zvuka, gumb za blokadu buke / način rada za zvuk iz okoline i gumb za utišavanje mikrofona. Slušalice su opremljene i mikrofonom i USB ulazom s LED indikatorom punjenja.

Lokacije kot. jačine zvuka, gmb blokade buke / načina za zvuk iz okoline, gmb za utiš. mik., mikrofona i USB ulaza na L školjci
Prikaz gumba za balans igre i čavrljanja te gumba za napajanje i Bluetooth na desnoj školjci
Kontrole na desnoj strani

Na desnoj školjci nalazi se gumb za balans igre i čavrljanja, kao i gumbi za napajanje i Bluetooth.

Personalizirajte svoju igru

Naš računalni softver INZONE Hub omogućuje vam personalizaciju svog INZONE H9 doživljaja. Pruža vam razne mogućnosti, uključujući razne postavke zvuka i hardvera. Funkcijom ekvalizatora precizno prilagodite frekvencije zvuka prema igri koju igrate kako bi zvuk bio jasniji i vjerniji.

Savršene za PlayStation®5

Sa slušalicama INZONE H9 moći ćete se u potpunosti uživjeti u tehnologiju Tempest 3D AudioTech konzole PlayStation® 5 koja omogućuje igranje s boljom predodžbom prostora. Rade savršeno s konzolama PlayStation®5 i njihovim posebnim značajkama za poboljšane performanse.

Fokus na održivost

Naši proizvodi izgledaju elegantno, a izrađeni su s okolišem na umu. Ambalaža slušalica INZONE H9 ne sadržava plastiku i izrađena je isključivo od recikliranih materijala i netkane celuloze. Sony time potvrđuje svoju predanost smanjenju utjecaja svojih proizvoda i poslovanja na okoliš.

Tri tanjura na kojima su razni održivi materijali
Grupni prikaz slušalica s mikrofonom, USB primopredajnika i kabela za punjenje
Sadržaj pakiranja

S vašim slušalicama s mikrofonom INZONE H9 isporučuje se USB-C kabel za punjenje (1,5 m) i USB primopredajnik.

Izoštrite osjetila uz INZONE monitore za igranje

Naši INZONE monitori za igranje podižu vaš doživljaj igranja na novu razinu i pomaže vam da u potpunosti iskoristite svoje sposobnosti.Specifikacije i značajke

Spremite se na pobjedu sa Sonyjevim prvorazrednim bežičnim slušalicama INZONE H9. 360 prostorni zvuk za igranje poboljšava vaš doživljaj zvuka tijekom igranja.
  • Precizno otkrijte protivnike uz 360 prostorni zvuk za igranje

  • Meki jastučić trake za glavu i jastučići slušalica od sintetički kože čine nošenje udobnim

  • Tehnologija dvostrukog senzora buke blokira zvukove iz okoline

  • Uz način rada za zvuk iz okoline uvijek ćete čuti važne zvukove

  • Mikrofon na stalku za besprijekornu komunikaciju s timom

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu