Slika bočne strane INZONE H3 pod kutom, mikrofon produžen na lijevu stranu
Slika prednje strane INZONE H3, mikrofon produžen na lijevu stranu
Slika bočne strane INZONE H3, mikrofon produžen na lijevu stranu
Slika INZONE H3 pod kutom, mikrofon produžen na lijevu stranu
VALORANT Champions Tour–službeni partner za slušalice    
Proučite slušalice INZONE H3
Reagirajte prvi uz precizno otkrivanje meta

Čujte protivnike prije nego što vas uoče. Zahvaljujući 360 prostornom zvuk za igranje i dokazanoj tehnologijom našeg hardvera moći ćete otkriti gdje se vaši protivnici nalaze i koliko su udaljeni. Čak ni igrači koji se skrivaju u sjenama ili iza zidova i prepreka neće dugo ostati skriveni.

Otkrijte 360 prostorni zvuk za igranje

Naš 360 prostorni zvuk za igranje koji aktivira računalni softver INZONE Hub donosi novorazvijeni program za virtualizaciju za igranje koji reproducira prostorni zvuk iz višekanalnih audio signala na način na koji je to izvorno zamišljeno. Zahvaljujući aplikaciji za pametne telefone 360 Spatial Sound Personalizer prostorni zvuk bit će optimiziran za oblik vašeg uha kako bi igranje bilo stvarno personalizirano.

Otkrijte 360 prostorni zvuk za igranje

Želite isprobati prostorni zvuk na svojim omiljenim uređajima? Stavite slušalice i prepustite se doživljaju. Precizno ustanovite gdje se vaši protivnici nalazi, gdje se kreću i još toga.

Akustika optimizirana naprednom tehnologijom

Slušalice s mikrofonom INZONE H3 osmislili smo kako bismo udahnuli život zvukovima iz vaših igara. Simetričnom akustičkom strukturom, dovoljno fleksibilnom da udobno pristaje pojedincima različitih oblika i veličina glave, poboljšava se kvaliteta zvuka i preciznost prostornog zvuka.

Snažne frekvencije basova 

Otvorima na slušalicama INZONE H3 upravlja se i optimizira niskotonski zvuk za snažne basove. Time duboki zvukovi, poput eksplozija i rada motora, zvuče nevjerojatno realistično. Iskusite svu dramu i intenzitet svijeta svoje igre svugdje oko sebe.

Sati i sati udobnog igranja

Slušalice INZONE H3 dizajnirali smo da budu iznimno udobne kako biste se mogli dugo igrati bez prekida. Također su dizajnirane da vam dobro i stabilno pristaju uz minimalno stiskanje sa strane. Ove su slušalice s mikrofonom spremne za sate akcije.

Savršena udobnost pristajanja na glavu

Mek i širok jastučić trake za glavu podjednako raspoređuje opterećenje na glavi kako bi dugotrajno nošenje bilo udobno.

Odlično prianjanje oko ušiju

Glatki najlonski jastučići slušalica oblikovani su za minimalno pritiskanje ušiju tako da je kontakt s bočnim stranama glave optimiziran. Iznimno udoban materijal jastučića slušalica osmišljen je za stabilnost i zvučnu izolaciju.

Povedite svoj tim do pobjede uz jasnu komunikaciju

Jasno i odlučno koordinirajte misije. Fleksibilni preklopni mikrofon s funkcijom utišavanja pruža vam mogućnost jednostavne komunikacije s članovima vašeg tima u igri.

Mikrofon na stalku, fokusiran na glas

Uz mikrofon na stalku visoke kvalitete, oblikovan tako da ga možete pomaknuti bliže ustima, svi će vas uvijek jasno čuti. Mikrofon je jednosmjeran, stoga čisto hvata vaš glas čak i tijekom najužarenijih trenutaka igre.

Krupni plan slušalica INZONE H3, prikazuje školjke slušalica i mikrofon na stalku produžen u lijevu stranu
Logotip Discord certifikata
Discord certifikat

Vaše slušalice s mikrofonom kompatibilne su s Discordovim uslugama glasovne, video i tekstne komunikacije, za savršeno glasovno čavrljanje u igrama na mreži.

Jednostavan ovalni dizajn za lako rukovanje

Kontrolni gumbi i kotačići slušalica INZONE H3 ergonomski su oblikovani kako biste mogli jednostavno mijenjati funkcije i podešavati postavke tijekom igranja. Kotačić za jačinu zvuka dizajniran je tako da strši kako biste jednostavno mogli njime rukovati. Spojevi kablova iznimno su izdržljivi za bezbrižno igranje.

Kontrole na lijevoj strani

Na lijevoj školjci nalaze se glavne kontrole funkcija i značajki, uključujući kotačić za jačinu zvuka i mikrofon na stalku. Svima je jednostavno pristupiti dok igrate igre.

Prikaz lokacije kotačića jačine zvuka i mikrofona na stalku na lijevoj školjci
Personalizirajte svoju igru

Naš računalni softver INZONE Hub omogućuje vam personalizaciju svog INZONE H3 doživljaja. Pruža vam razne mogućnosti, uključujući razne postavke zvuka i hardvera. Funkcijom ekvalizatora precizno prilagodite frekvencije zvuka prema igri koju igrate kako bi zvuk bio jasniji i vjerniji.

Fokus na održivost

Naši proizvodi izgledaju elegantno, a izrađeni su s okolišem na umu. Ambalaža slušalica INZONE H3 ne sadržava plastiku i izrađena je isključivo od recikliranih materijala i netkane celuloze. Sony time potvrđuje svoju predanost smanjenju utjecaja svojih proizvoda i poslovanja na okoliš.

Tri tanjura na kojima su razni održivi materijali
Slika na kojoj su slušalice s mikrofonom i USB AUDIO BOX zajedno prikazani
Sadržaj pakiranja

S vašim H3 slušalicama s mikrofonom isporučuje se USB AUDIO BOX.

Izoštrite osjetila uz INZONE monitore za igranje

Naši INZONE monitori za igranje podižu vaš doživljaj igranja na novu razinu i pomaže vam da u potpunosti iskoristite svoje sposobnosti.Specifikacije i značajke

Spremno krenite u misije sa Sonyjevim ožičenim slušalicama s mikrofonom INZONE H3. Slušalice su savršene za igre zahvaljujući 360 prostornom zvuku za igranje.
  • Precizno otkrijte protivnike uz 360 prostorni zvuk za igranje

  • Meki jastučić trake za glavu i glatki najlonski jastučići slušalica čine nošenje udobnim

  • Mikrofon na stalku za besprijekornu komunikaciju s timom

  • Lako rukovanje putem više kontrolnih gumba

  • Prilagodite postavke putem računalnog softvera INZONE Hub

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu

Recenzije

Mišljenje korisnika