Slika bočne strane INZONE H7 pod kutom, mikrofon produžen na lijevu stranu
Slika prednje strane INZONE H7, mikrofon produžen na lijevu stranu
Slika bočne strane INZONE H7, mikrofon produžen na lijevu stranu
Slika INZONE H7 pod kutom, mikrofon produžen na lijevu stranu
Precizan zvuk. Bolje igranje. 

Dovoljno udobne da ih možete nositi satima i uživati u izvanrednoj kvaliteti zvuka, bežične slušalice s mikrofonom za igranje INZONE H7 savršen su partner za svaku igru. Uz 360 prostorni zvuk za igranje, koji vam omogućava da čujete još preciznije i otkrijete mete ili protivnike, ove će vam slušalice biti podrška kad god to zatrebate.

• Izvanredna kvaliteta zvuka

 • Preklopni mikrofon na stalku s funkcijom utišavanja 

• Personalizirani 360 prostorni zvuk za igranje

 • Mogućnost prilagodbe postavki putem softvera INZONE Hub

• Sati i sati udobnog igranja 

• Savršen izbor za PlayStation®5

Proučite slušalice INZONE H7
Reagirajte prvi uz precizno otkrivanje meta

Čujte protivnike prije nego što vas uoče. Zahvaljujući 360 prostornom zvuk za igranje i dokazanoj tehnologijom našeg hardvera moći ćete otkriti gdje se vaši protivnici nalaze i koliko su udaljeni. Čak ni igrači koji se skrivaju u sjenama ili iza zidova i prepreka neće dugo ostati skriveni.

Otkrijte 360 prostorni zvuk za igranje

Naš 360 prostorni zvuk za igranje koji aktivira računalni softver INZONE Hub donosi novorazvijeni program za virtualizaciju za igranje koji reproducira prostorni zvuk iz višekanalnih audio signala na način na koji je to izvorno zamišljeno. Zahvaljujući aplikaciji za pametne telefone 360 Spatial Sound Personalizer prostorni zvuk bit će optimiziran za oblik vašeg uha kako bi igranje bilo stvarno personalizirano.

Otkrijte 360 prostorni zvuk za igranje

Želite isprobati prostorni zvuk na svojim omiljenim uređajima? Stavite slušalice i prepustite se doživljaju. Precizno ustanovite gdje se vaši protivnici nalazi, gdje se kreću i još toga.

Akustika optimizirana naprednom tehnologijom

Slušalice s mikrofonom INZONE H7 osmislili smo kako bismo udahnuli život zvukovima iz vaših igara. Simetričnom akustičkom strukturom, dovoljno fleksibilnom da udobno pristaje pojedincima različitih oblika i veličina glave, poboljšava se kvaliteta zvuka i preciznost prostornog zvuka.

Autentična reprodukcija svakog zvuka igre

Temeljene na dizajnu naših slušalica za slušanje glazbe, membrana slušalica INZONE H7 jedinstvenog je oblika koji omogućuje reprodukciju zvukova iznimno visokih frekvencija uz visoku prilagodljivost, kao i autentične niske frekvencije.

Snažne frekvencije basova 

Otvorima na slušalicama INZONE H7 upravlja se i optimizira niskotonski zvuk za snažne basove. Time duboki zvukovi, poput eksplozija i rada motora, zvuče nevjerojatno realistično. Iskusite svu dramu i intenzitet svijeta svoje igre svugdje oko sebe.

Sati i sati udobnog igranja

Slušalice INZONE H7 dizajnirali smo da budu iznimno udobne kako biste se mogli dugo igrati bez prekida. Također su dizajnirane da vam dobro i stabilno pristaju uz minimalno stiskanje sa strane. Ove su slušalice s mikrofonom spremne za sate akcije.

Savršena udobnost pristajanja na glavu

Mek i širok jastučić trake za glavu podjednako raspoređuje opterećenje na glavi kako bi dugotrajno nošenje bilo udobno.

Odlično prianjanje oko ušiju

Glatki najlonski jastučići slušalica oblikovani su za minimalno pritiskanje ušiju tako da je kontakt s bočnim stranama glave optimiziran. Iznimno udoban materijal jastučića slušalica osmišljen je za stabilnost i zvučnu izolaciju.

Povedite svoj tim do pobjede uz jasnu komunikaciju

Jasno i odlučno koordinirajte misije. Fleksibilni preklopni mikrofon s funkcijom utišavanja pruža vam mogućnost jednostavne komunikacije s članovima vašeg tima u igri.

Mikrofon na stalku, fokusiran na glas

Uz mikrofon na stalku visoke kvalitete, oblikovan tako da ga možete pomaknuti bliže ustima, svi će vas uvijek jasno čuti. Mikrofon je dvosmjeran, stoga čisto hvata vaš glas čak i tijekom najužarenijih trenutaka igre.

Krupni plan slušalica INZONE H7, prikazuje školjke slušalica i mikrofon na stalku produžen u lijevu stranu
Logotip Discord certifikata
Discord certifikat

Vaše slušalice s mikrofonom kompatibilne su s Discordovim uslugama glasovne, video i tekstne komunikacije, za savršeno glasovno čavrljanje u igrama na mreži.

Sloboda igranja – bez žica, niska kašnjenja

Uz naše bežične slušalice s mikrofonom za igranje INZONE H7 slobodno ćete moći igrati bez da vam kabeli smetaju. A zahvaljujući niskom kašnjenju ništa vam neće promaknuti zbog odlične sinkronizacije zvuka i slike. 

Snaga za cijeli dan uspjeha u misijama

Uživajte u igranju tijekom cijelog dana te čak i noći zahvaljujući kontinuiranom radu od 40 sata na jednom punjenju baterije. 

Jednostavan ovalni dizajn za lako rukovanje

Kontrolni gumbi i kotačići slušalica INZONE H7 ergonomski su oblikovani kako biste mogli jednostavno mijenjati funkcije i podešavati postavke tijekom igranja. 

Kontrole na lijevoj strani

Na lijevoj školjci nalaze se glavne kontrole, uključujući kotačić za jačinu zvuka i gumb za utišavanje mikrofona. Mikrofon samo podignite da biste ga utišali. Slušalice su opremljene i mikrofonom na stalku i USB ulazom s LED indikatorom punjenja. 

Prikaz kotačića za jačinu zvuka, prekidača za utišavanje mikrofona, mikrofona na stalku i USB ulaza na lijevoj školjci
Prikaz gumba za balans igre i čavrljanja te gumba za napajanje i Bluetooth na desnoj školjci
Kontrole na desnoj strani

Na desnoj školjci nalazi se gumb za balans igre i čavrljanja, kao i gumbi za napajanje i Bluetooth.

Personalizirajte svoju igru

Naš računalni softver INZONE Hub omogućuje vam personalizaciju svog INZONE H7 doživljaja. Pruža vam razne mogućnosti, uključujući razne postavke zvuka i hardvera. Funkcijom ekvalizatora precizno prilagodite frekvencije zvuka prema igri koju igrate kako bi zvuk bio jasniji i vjerniji.

Savršene za PlayStation 5®

Sa slušalicama INZONE H7 moći ćete se u potpunosti uživjeti u tehnologiju Tempest 3D AudioTech konzole PlayStation® 5 koja omogućuje igranje s boljom predodžbom prostora. Rade savršeno s konzolama PlayStation®5 i njihovim posebnim značajkama za poboljšane performanse.

Fokus na održivost

Naši proizvodi izgledaju elegantno, a izrađeni su s okolišem na umu. Ambalaža slušalica INZONE H7 ne sadržava plastiku i izrađena je isključivo od recikliranih materijala i netkane celuloze. Sony time potvrđuje svoju predanost smanjenju utjecaja svojih proizvoda i poslovanja na okoliš.

Tri tanjura na kojima su razni održivi materijali
Grupni prikaz slušalica s mikrofonom, USB primopredajnika i kabela za punjenje
Sadržaj pakiranja

S vašim slušalicama s mikrofonom INZONE H7 isporučuje se USB-C kabel za punjenje (1,5 m) i USB primopredajnik.

Izoštrite osjetila uz INZONE monitore za igranje

Naši INZONE monitori za igranje podižu vaš doživljaj igranja na novu razinu i pomaže vam da u potpunosti iskoristite svoje sposobnosti.Specifikacije i značajke

Otkrijte protivnike uz Sonyjeve bežične slušalice INZONE H7. Osmišljene za udobnost i 360 prostorni zvuk za igranje. Bit ćete spremni za svaku misiju.
  • Precizno otkrijte protivnike uz 360 prostorni zvuk za igranje

  • Meki jastučić trake za glavu i glatki najlonski jastučići slušalica čine nošenje udobnim

  • Mikrofon na stalku za besprijekornu komunikaciju s timom

  • Bežično povezivanje putem USB primopredajnika i Bluetootha

  • Trajanje baterije do 40 sati

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu