Audio preuzimanja visoke rezolucije

Slušajte glazbu onako kako je to izvođač zamislio. Lako je kupiti audio datoteke visoke rezolucije putem glazbenih usluga u nastavku i uživati u njima.

Glazba kakvom je dosad niste čuli

Kao što je visoka rezolucija promijenila način na koji gledate filmove, tako će zvuk visoke rezolucije promijeniti način na koji doživljavate omiljenu glazbu.

konfiguracija za visoku rezoluciju
Kupite. Preuzmite. Slušajte.

Slušanje glazbe u visokoj rezoluciji jednostavan je i jasan proces.

Odaberite datoteku sa zvukom visoke rezolucije iz opsežnih biblioteka koje nude tvrtke za glazbene usluge. Nakon kupnje preuzmite je na računalo i reproducirajte na mobilnom uređaju ili kućnom sustavu koji podržava zvuk visoke rezolucije.

Kupujte datoteke od popularnih tvrtki koje nude glazbene usluge:

Neki naslovi možda nisu dostupni u vašoj državi.

Berlinska Filharmonija

Izvedbe Berlinske Filharmonije snimaju se već preko 100 godina kako bi u njima mogli uživati audiofili diljem svijeta. Osnivanjem vlastite izdavačke kuće otvaramo novo poglavlje u povijesti orkestra. Naša izdanja pružaju sveobuhvatni glazbeni doživljaj koji zadovoljava najviše tehničke i uređivačke standarde te donosi našu glazbu iz različitih perspektiva. Web-mjesto nudi snimke u rezoluciji od 24 bita, do 192 kHz, u stereo i surround formatima. Korisnik može birati između WAV i FLAC formata datoteka.

Bleep

Bleep bira raznu glazbu kako bi vam ponudio izbor onoga što smatramo najboljom glazbom, bez obzira na žanr i u najboljoj mogućoj kvaliteti, što obuhvaća i sve veću kolekciju 24-bitnih studijskih snimaka.

Cybele

Kao inovativan izdavač klasične i suvremene glazbe, Cybele svoje snimke ne nudi samo na fizičkim medijima, već i u obliku datoteka visoke rezolucije komprimiranih u formatima bez gubitka podataka koje možete preuzeti u FLAC ili čistom DSD formatu.

Gimell

Možete preuzeti i preslušavati zborno pjevanje ansambla Tallis Scholars u izdanju izdavačke kuće Gimmell, uživajući u čistom i jasnom zvuku visoke rezolucije.

hd-klassik

Otkrijte bogat svijet izdavača za audiofile i ljubitelje klasike i uživajte u izvornom zvuku bezvremenske glazbe uz datoteke FLAC i DSD visoke rezolucije, zlatne USB Flash pogone, Super Audio CD, CD i druge medije.

Linn Records

Linn Records bila je prva izdavačka kuća koja je ponudila preuzimanje studijskih snimki bez DRM zaštite. Tisuće kupaca preuzelo je studijske snimke od izdavačke kuće Linn Records dokazujući pri tom potražnju za vrlo kvalitetnom glazbom kod kuće.

Izdavačka kuća Naim

Upoznajte širok raspon izvođača i žanrova uz visoku rezoluciju s 24 bita i 192 KHz u WAV, FLAC ili ALAC formatu koju pruža izdavačka kuća Naim predana najvećim glazbenim talentima i izuzetnoj kvaliteti zvuka.

7digital

Birajte iz jedne od najvećih svjetskih zbirki kvalitetnih zvučnih zapisa. Nakon što kupite zapis, on će se spremiti u pretinac koji se nalazi u "oblaku", a kojemu možete pristupiti putem weba ili mobilne aplikacije.

Usavršen digitalni zvuk

Zvuk visoke rezolucije pruža zvuk kakav je izvođač zamislio.

Audio uređaji visoke rezolucije

Bez obzira na to tražite li praktičnost prenosivosti ili snagu kućnog sustava, glazba visoke rezolucije na uređajima tvrtke Sony zvuči upravo onako kako ju je izvođač zamislio.