4K

4K Handycam® AX33 s Exmor R® CMOS senzorom

FDR-AX33
Slika – 4K Handycam® AX33 s Exmor R® CMOS senzorom
Slike – 4K Handycam® AX33 s Exmor R® CMOS senzorom
Slike – 4K Handycam® AX33 s Exmor R® CMOS senzorom
Slike – 4K Handycam® AX33 s Exmor R® CMOS senzorom
Slike – 4K Handycam® AX33 s Exmor R® CMOS senzorom

Funkcije

4K kvaliteta slike

Snimajte 4K snimke koje sadrže približno četiri puta više detalja u odnosu na Full HD (3840 x 2160 piksela u usporedbi s 1920 x 1080) snimke i snimite više nevjerojatnih kvaliteta koje čine slike snimke živima.

Izuzetno lagano i kompaktno kućište

FDR-AX33 više je no 30 % manji i preko 20 % lakši od aktualnog modela FDR-AX100, što ga čini najkompaktnijim 4K kamkorderom na tržištu.

Balanced Optical SteadyShot™

Naša napredna stabilizacija slike omogućava snimke bez zamućenja, čak i u situacijama gdje ima mnogo podrhtavanja i pomicanja.

Napredne značajke snimanja

Uživajte u potpunoj prilagodbi uz ergonomske ručne kontrole. Koristite intuitivni višenamjenski ručni prsten kako biste prilagodili zumiranje, fokus, ekspoziciju, otvor blende, brzinu zatvarača, AE pomak ili ravnotežu bijele boje nakon što odaberete način rada pomoću gumba za ručnu prilagodbu. Elektroničko tražilo pruža precizan pregled slike.

Izvanredno uzorkovana Full HD reprodukcija

Unaprijedite doživljaj gledanja čak i bez 4K televizora. Koristeći izvanredno uzorkovanje, FDR-AX33 automatski smanjuje rezoluciju 4K snimaka na izuzetno detaljnu Full HD rezoluciju.

Selektivni odabir reprodukcije

Možete odabrati određeni dio slike i reproducirati ga u Full HD rezoluciji zahvaljujući visokoj 4K rezoluciji. Osim toga, možete promijeniti veličinu za obrezivanje pomoću ručice za zumiranje ili ikone na zaslonu.

Upravljanje s

Više snimaka znači više mogućnosti za uređivanje. Lako snimajte iz različitih kutova, bilo da koristite kamere montirane izravno na FDR-AX33 ili okidate bežičnim putem. Značajka upravljanja većim brojem kamera olakšava usklađivanje postavki za snimanje na svim uređajima.

Usmjeravanje uživo putem usluge Ustream (trenutno IBM Cloud Video)

Od nastupa do sportskih događaja, neke stvari bolje je gledati u stvarnom vremenu. Dijelite prizore kako se događaju uz vrlo kvalitetnu sliku i zvuk.

Highlight Movie Maker

Svestrana funkcija za pojednostavljenje uređivanja filmova, Highlight Movie Maker pruža nekoliko značajki koje štede vrijeme. Dodajte istaknute točke ključnim trenucima tijekom snimanja i prepustite kamkorderu da automatski uskladi prijelaze s odabranom glazbenom pozadinom.

EXMOR R® CMOS senzor

Ovaj vrhunski senzor poboljšava jasnoću slike, smanjuje šum u mračnim okruženjima i omogućava meko defokusiranje pozadine.

Procesor slike BIONZ X™

Napredni procesor slike BIONZ X pomaže u postizanju prirodnijih, živopisnijih i realističnijih slika, kao i bržoj obradi.

Širokokutni ZEISS® Vario-Sonnar® T* objektiv

Ovaj širokokutni ZEISS® objektiv od 29,8 mm pruža optičko zumiranje od 10x i nije idealan samo za snimanje širokih krajolika i mnogih drugih prizora nego je precizno prilagođen posebno za 4K.

Izvanredna kvaliteta slike

Koristeći XAVC S format, koji je razvijen iz XAVC formata za profesionalnu upotrebu, ostvareno je 4K Ultra HD snimanje i snimanje velikom brzinom u bitovima nevjerojatne kvalitete. No XAVC S podaci komprimiraju se kako bi se korisnicima olakšalo upravljanje.

Snimanje slike s 20,6 MP

Ponekad vam ne treba, niti želite, videozapis. Postavite kamkorder u način rada za snimanje fotografija i snimajte fantastične i vrlo kvalitetne pojedinačne fotografije, tako jednostavno kao da to činite fotoaparatom.

Vrhunsko snimanje noću

Ova značajka koristi infracrveno svjetlo za snimanje slika čak i u potpunoj tami. Koristeći NIGHTSHOT, roditelji lako mogu snimiti slatka uspavana lica djece.

Motion Shot Video

Ova praktična značajka omogućava reprodukciju dramatičnog niza dodanih slika radi praćenja svakog djelića sekunde akcije, što je moćan alat za analizu sportskih pokreta na zaslonu. Tijekom reprodukcije možete prilagoditi intervale između slika ili pauzirati radi snimanja fotografija za dijeljenje s prijateljima.

Dual Video Recording

Istovremeno snimajte dva videozapisa – jedan u najvišoj kvaliteti, u formatu XAVC S ili AVCHD, a drugi u formatu mp4. Na taj način imate malu datoteku za trenutačno dijeljenje, kao i datoteku profesionalne kvalitete za dodatno uređivanje.

Face Detection i Smile Shutter

Koristite Face Detection za optimizaciju fokusa, ekspozicije i boje za osobe koje su najvažniji subjekt snimke. Možete postaviti prioritet lica subjekta tako da ga dodirnete na LCD zaslonu. A uz Smile Shutter FDR-AX33 može i automatski snimati fotografije odličnih (ali neuhvatljivih) osmijeha, čak i tijekom snimanja videozapisa.

Lock-on AF

Poboljšava praćenje objekata u pokretu upotrebom optimalne točke automatskog fokusiranja u svakom trenutku i prilagođavanjem veličine ciljnog kadra svojstvima vašeg objekta. Zahvaljujući napretku automatskog fokusiranja s prepoznavanjem faza, funkcija je preciznija nego ikada te omogućava fokusiranje i snimanje objekata u brzom pokretu.

5.1-kanalni mikrofon

Snimajte čist zvuk koji vjerno dočarava atmosferu scene i uživajte u reprodukciji surround zvuka na sustavu kućnog kina. Mjerači razine na LCD zaslonu pružaju vizualni nadzor svake razine kanala.

Automatsko smanjenje utjecaja zvuka vjetra

Koristeći napredan algoritam za analizu zvuka, ova značajka eliminira buku vjetra koja je najveći krivac za loš zvuk na otvorenom.

My Voice Cancelling

Smanjite intenzitet zvukova u pozadini, bilo da bodrite subjekt ili razgovarate s njime dok snimate.

Golf Shot

Analizirajte svoj zamah bez potrebe za skupom opremom. Način rada Golf Shot omogućava snimanje videozapisa i fotografija svakog pokreta u zamahu.

Xtra Fine LCD s tehnologijom WhiteMagic™

Izuzetno precizni Xtra Fine LCD ima tehnologiju zaslona WhiteMagic koja koristi bijele piksele uz RGB piksele kako bi se povećala svjetlina, što korisnicima omogućava da vide suptilne detalje i nijanse na zaslonu u svim okruženjima za snimanje, uključujući snimanje na otvorenom pod jarkom sunčevom svjetlošću.

Ugrađeni USB kabel

Ugrađeni USB kabel spremljen u traci za ruku vrlo je praktičan za izuzetno brzo punjenje i povezivanje s računalom, tako da nema potrebe za nošenjem dodatnog USB kabela ili AC adaptera. Ako želite punjenje bez računala, koristite kompaktni AC-USB adapter (dodatno).

Sada je dostupan novi softver.

Napunite bateriju fotoaparata i dodatno olakšajte snimanje.

Stranica Sony za podršku – preuzimanja

Specifikacije

Bolje oživite uspomene uz 4K kamkorder. Snimanje u 4K Ultra HD rezoluciji za 4x više detalja u odnosu na Full HD. Smanjite podrhtavanje uz Balanced Optical SteadyShot. Ostvarenje nevjerojatnih rezultata iz svake perspektive uz ZEISS® Vario-Sonnar T* objektiv od 29,8 mm. Pružanje intuitivne kontrole ključnih parametara snimanja uz prsten za ručnu kontrolu. Sve sadržano u kompaktnom kućištu.
  • 4K Ultra HD (3840 x 2160) snimanje

  • Balanced Optical SteadyShot™

  • ZEISS Vario-Sonnar T* objektiv od 29,8 mm

  • Optičko zumiranje od 10x uz Clear Image Zoom (4K) od 15x

  • Razne ručne postavke

Vrsta senzora
Exmor R CMOS senzor vrste 1/2,3 (7,76 mm) s pozadinskim osvjetljenjem
Efektivni pikseli (videozapis)
pribl. 8,29 megapiksela (16:9)
Vrsta objektiva
ZEISS Vario-Sonnar T*
Optičko zumiranje
10x
Clear Image Zoom
4K: 15x HD: 20x
Vrsta zaslona
Xtra Fine LCD™ zaslon (921.600 točaka) dijagonale 7,5 cm (3,0 inča) širokog formata (16:9)

Sadržaj pakiranja

Punjiva baterija (NP-FV70), Adapter za izmjeničnu struju, Kabel za napajanje, Vodič za rukovanje, HDMI (mikro) kabel, USB kabel za povezivanje

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu