FDR-AXP33

4K značajke na vašem dlanu.

Od puzanja po podu do koračanja po pozornici, život je pun snažnih trenutaka. Snimite ih kompaktnim modelom FDR-AXP33 u izuzetno detaljnoj 4K kvaliteti. 

KAMKORDERI

4K Handycam® AXP33 s ugrađenim projektorom

FDR-AXP33

Slika – 4K Handycam® AXP33 s ugrađenim projektorom

PMC

Kn 9.709,00

(s PDV-om)

Sada je dostupan novi softver.

Napunite bateriju fotoaparata i dodatno olakšajte snimanje.

Profesionalne značajke na dlanu.

Ponovo proživite uspomene u 4K rezoluciji koja nudi približno četiri puta više detalja nego Full HD. FDR-AXP33 ima Balanced Optical SteadyShot™ i ZEISS® objektiv za vrhunsku kvalitetu slike. 

Iznimno kompaktan, s funkcijama za ručno upravljanje

FDR-AXP33 je više nego 30 % kompaktniji i lakši za prenositi od svog malenog prethodnika, FDR-AX100, a jednostavnije ga je i prenositi. Njegove opsežne ručne kontrole jednostavne su i intuitivne te omogućavaju prilagođavanje postavki vlastitim željama i uvjetima snimanja.

Uživajte u slikama bez zamućenja

Upravljajući optičkom stazom od objektiva do senzora kao jednom pomičnom jedinicom, napredna tehnologija Balanced Optical SteadyShot jamči izuzetno stabilne snimke.

Logotip Balanced Optical SteadyShot

Balanced Optical SteadyShot

Možete snimati izuzetno stabilne snimke, od širokokutnih do telefoto. Naša najnovija stabilizacija slike 13x je puta učinkovitija od one kod modela koji koriste Optical SteadyShot u standardnom načinu rada. 

Izvanredne slike 

Kako bismo snimke kamkordera vinuli u profesionalne visine, u tvrtki Sony potaknuli smo revoluciju rezolucije kojoj smo pridodali vrhunske tehnologije optimizirane za najnovije formate snimanja.

Impresivno bogatstvo 4K rezolucije

Kako bismo snimke kamkordera vinuli u profesionalne visine, u tvrtki Sony potaknuli smo revoluciju rezolucije kojoj smo pridodali vrhunske tehnologije optimizirane za najnovije formate snimanja.

Full HD
4K (3840 x 2160)

Snimajte duže, snimajte bolje

Ne snimaju se sve snimke jednako. Zahvaljujući pametnoj digitalnoj kompresiji, format XAVC S omogućava poboljšano 4K snimanje velikom brzinom prijenosa u bitovima, do 100 Mb/s.

Ikona Exmor R® CMOS senzora

Veliki Exmor R® CMOS senzor

Senzor apsorbira pregršt svjetlosti te dočarava pravi ugođaj interijera i slabo osvijetljenih prostora.

Ikona BIONZ X™

Procesor slike BIONZ X™

BIONZ X daje realističnije slike i omogućava nove značajke koje koriste prednost brže obrade.

Ikona objektiva ZEISS Vario-Sonnar T*

ZEISS Vario-Sonnar T* objektiv od 29,8 mm

Precizno ugođen za 4K rezoluciju i idealan za snimanje veličanstvenih pejzaža, omogućava i optičko zumiranje od 10x.

Zabava tijekom i nakon snimanja

Dizajniran za jednostavno snimanje i brzo uređivanje, FDR-AXP33 sačuvat će vaše uspomene točno onakvima kakvima ste ih zamislili. 

Instant kino, bilo gdje

Sjajne priče ne bi trebale čekati. Zahvaljujući izuzetno svijetlom projektoru od 50 lumena svaka vam površina može biti zaslon. Ulazni priključak omogućava jednostavno projiciranje s vanjskih uređaja. 

 • Tako brz!
 • Tako svestran!

Jednostavnije do više kreativnih videozapisa

Upravljanje većim brojem kamkordera omogućava istovremeno snimanje scene iz nekoliko kutova, u stilu TV programa. Scene možete naknadno uređivati u aplikaciji PlayMemories Home pomoću naprednih značajki kao što je slika u slici.

 • Upravljanje s
 • PlayMemories™ Home
Highlight Movie Maker

Highlight Movie Maker

Ova značajka omogućava izuzetno jednostavno i brzo uređivanje, brzo sastavljanje i dijeljenje scena te sinkronizaciju prijelaza s ritmom zvučne podloge.

Usmjeravanje uživo putem usluge Ustream®

Usmjeravanje uživo putem usluge Ustream®

Funkcija modela FDR-AXP33 za usmjeravanje sadržaja uživo omogućava dijeljenje posebnih trenutaka putem mrežne platforme za usmjeravanje Ustream te predstavlja sjajan način za emitiranje videozapisa uživo, u stvarnom vremenu. 

Daljinsko upravljanje jednim dodirom

Daljinsko upravljanje jednim dodirom

Zahvaljujući funkcijama Wi-Fi® i NFC, modelom FDR-AXP33 možete upravljati na daljinu, a sadržaj između kamkordera i pametnog telefona ili tableta možete prenositi pomoću aplikacije PlayMemories Mobile za mobilne uređaje. 

Velik izbor dodatne opreme za sve potrebe

Profesionalna dodatna oprema otvara nove mogućnosti.

Dodatno povećajte užitak snimanja i podarite svojim fotografijama profesionalan izgled pomoću dodatne opreme koja je posebno dizajnirana za ovaj model.

Specifikacije i značajke
Bolje oživite uspomene uz 4K kamkorder. Snimanje u 4K Ultra HD rezoluciji za 4x više detalja u odnosu na Full HD. Smanjite podrhtavanje uz Balanced Optical SteadyShot. Ostvarenje nevjerojatnih rezultata iz svake perspektive uz ZEISS® Vario-Sonnar T* objektiv od 29,8 mm. Pružanje intuitivne kontrole ključnih parametara snimanja uz prsten za ručnu kontrolu. Sve sadržano u kompaktnom kućištu.
 • 4K Ultra HD (3840 x 2160) snimanje

 • Balanced Optical SteadyShot™

 • Fonticon_Zeiss_logo

  ZEISS Vario-Sonnar T* objektiv od 29,8 mm 

 • Optičko zumiranje od 10x uz Clear Image Zoom (4K) od 15x 

 • Razne ručne postavke

Vrsta senzora
Exmor R CMOS senzor vrste 1/2,3 (7,76 mm) s pozadinskim osvjetljenjem
Efektivni pikseli (videozapis)
pribl. 8,29 megapiksela (16:9)
Vrsta objektiva
ZEISS Vario-Sonnar T*
Optičko zumiranje
10x
Clear Image Zoom
4K: 15x HD: 20x
Vrsta zaslona
Xtra Fine LCD™ zaslon (921.600 točaka) dijagonale 7,5 cm (3,0 inča) širokog formata (16:9)

Sadržaj pakiranja

Punjiva baterija (NP-FV70), Adapter za izmjeničnu struju, Kabel za napajanje, Vodič za rukovanje, HDMI (mikro) kabel, USB kabel za povezivanje

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu