Slike – Handycam® PJ410 s ugrađenim projektorom
Slike – Handycam® PJ410 s ugrađenim projektorom
Slike – Handycam® PJ410 s ugrađenim projektorom
Slike – Handycam® PJ410 s ugrađenim projektorom

Funkcije

Optical SteadyShot™ s načinom rada Intelligent Active

Napredna stabilizacija slike sprječava zamućenje snimki, čak i u uvjetima snimanja gdje uređaj podrhtava ili gdje se ruka trese.

Širokokutni objektiv do 26,8 mm

Bilo da snimate filmove ili fotografije, širokokutni objektiv vodeći u klasi može vam pomoći da obuhvatite više u snimci krajolika i prizorima u zatvorenom kada nemate dovoljno prostora da se odmaknete. Čak i bez širokokutnog konverterskog objektiva, određeni kamkorderi snimaju do širine od 26,8 mm (omjer 16:9) u načinu rada za snimanje filmova.

Izvanredna kvaliteta slike

XAVC S format velike brzine u bitovima namijenjen je videografima koji su spremni svoj rad prenijeti na novu razinu. Pružajući nevjerojatnu kvalitetu, XAVC S razvijen je iz XAVC formata koji koriste profesionalni snimatelji i televizijske kuće, a istovremeno koristi naprednu kompresiju podataka za korisniku prilagođene veličine datoteka.

Ugrađeni projektor

Snimajte i prikazujte snimke koristeći samo jedan uređaj. Odličan ugrađeni projektor omogućava prezentaciju filma, ili drugog sadržaja upotrebom vanjskog ulaza, na bilo kojoj ravnoj površini.

Upravljanje s

Više snimaka znači više zanimljivog uređivanja. Povezane kamere lako mogu snimati iz raznih kutova, bilo da su montirane izravno na HDR-PJ410 ili da se aktiviraju bežičnim putem. Značajka upravljanja većim brojem kamera olakšava usklađivanje postavki za snimanje na svim uređajima.

Highlight Movie Maker

Svestran alat za pojednostavljenje uređivanja filmova, Highlight Movie Maker pruža nekoliko značajki koje štede vrijeme. Dodajte istaknute oznake ključnim trenucima tijekom snimanja i prepustite softveru da automatski uskladi prijelaze s odabranom glazbenom pozadinom.

Usmjeravanje uživo putem usluge Ustream (trenutno IBM Cloud Video)

Od nastupa do sportskih događaja, neke stvari bolje je gledati u stvarnom vremenu. Dijelite prizore kako se događaju uz vrlo kvalitetnu sliku i zvuk.

Daljinsko upravljanje jednim dodirom i dijeljenje jednim dodirom

Daljinsko upravljanje jednim dodirom omogućava upotrebu pametnog telefona ili tableta kao tražila i daljinskog upravljača za digitalni fotoaparat, a dijeljenje jednim dodirom omogućava prijenos fotografija i videozapisa s fotoaparata. U svakom slučaju, instaliranjem aplikacije Imaging Edge Mobile na pametni telefon ili tablet sa sustavom Android koji podržava NFC izbjegavate složeno postavljanje i uspostavljate bežičnu vezu jednostavnim prislanjanjem uređaja uz fotoaparat. Sada pomoću pametnog telefona možete upravljati fotoaparatom i fotografirati iz prethodno nedostupne točke ili biti na vlastitoj skupnoj fotografiji, kao i trenutačno prenositi te fotografije na pametni telefon za dijeljenje na društvenim mrežama. Nemate NFC? Nema problema. Možete izvršiti i ručno uparivanje uređaja.

Saznajte više

Motion Shot Video

Motion Shot Video reproducira niz dodanih slika koji prate snimljenu akciju u intervalima u djeliću sekunde kako biste mogli detaljno analizirati na LCD zaslonu. Tijekom reprodukcije možete prilagoditi interval ili pauzirati radi snimanja i dijeljenja fotografije.

Ugrađeni USB kabel

Ugrađeni USB kabel spremljen u traci za ruku vrlo je praktičan za izuzetno brzo punjenje i povezivanje s računalom, tako da nema potrebe za nošenjem dodatnog USB kabela ili AC adaptera. Ako želite punjenje bez računala, koristite kompaktni AC-USB adapter (dodatno).

EXMOR R® CMOS senzor

Ovaj veliki, vrhunski senzor poboljšava jasnoću slike, smanjuje šum u mračnim okruženjima i omogućava meko defokusiranje pozadine.

Procesor slike BIONZ X™

Napredni procesor slike BIONZ X™ pomaže u postizanju prirodnijih, živopisnijih i realističnijih slika, kao i bržoj obradi.

ZEISS objektiv

Dijeleći predanost izvanrednim značajkama i dizajnu, Sony i Carl Zeiss zajedno su razvili objektive koji kombiniraju najbolju moguću optiku s elektronikom vrhunske kvalitete i tehnologijom senzora za Handycam® modele tvrtke Sony.

Snimanje fotografija s 9,2 MP

Ponekad vam ne treba, niti želite, videozapis. Postavite video-kameru u način rada za snimanje fotografija i snimajte fantastične i vrlo kvalitetne pojedinačne fotografije s 9,2 megapiksela, tako jednostavno kao da to činite fotoaparatom.

Progresivno snimanje

Jasni videozapisi, koji sadrže dvostruko više podataka od videozapisa snimljenih u načinu rada isprepletenog videozapisa, mogu se snimati u Full HD rezoluciji pri 60p/50p u načinu progresivnog snimanja. Slike su uglađene jednako kao i one snimljene pri 60/50 sličica sekundi, a svaki kadar snima se kao jedna puna slika, tako da fotografija snimljena iz videozapisa u progresivnom načinu rada izgleda izuzetno oštra.

Dual Video Recording

Istovremeno snimajte dva videozapisa – jedan u najvišoj kvaliteti, u formatu XAVC S ili AVCHD, a drugi u formatu mp4. Na taj način imate malu datoteku za trenutačno dijeljenje, kao i datoteku profesionalne kvalitete za dodatno uređivanje.

Način rada Dual Record

Način rada Dual Record omogućava vam istovremeno snimanje HD videozapisa i slika visoke rezolucije kako biste najbolju snimku snimili na oba načina.

Face Detection

Automatski optimizira fokus, ekspoziciju i boje kako bi se postigli najbolji rezultati. Odaberite osobu kojoj želite dati prioritet tako da jednostavno dodirnete lice te osobe na LCD zaslonu, što je korisno za odabir ključne osobe kada snimate na događaju s mnogo ljudi. Čak i ako subjekt napusti kadar, lice će se zapamtiti i ponovo dobiti prioritet kada se vrati u kadar.

Način rada Intelligent Auto

Ova značajka automatski utvrđuje vrstu prizora koji snimate i optimizira kombinaciju postavki iz tri grupe (lice, scena, podrhtavanje kamkordera). Daje najbolje rezultate za do 90 raznih scena, čak i za noćne te scene s pozadinskim osvjetljenjem. Odabrane postavke prikazuju se kao ikone na LCD zaslonu za jednostavno snalaženje.

Smile Shutter

Budući da su osmjesi prolazni, ova značajka osigurava da se nikada ne izgube. Automatski snimite nasmiješena lica, čak i tijekom snimanja videozapisa.

Picture Effect

Dopustite mašti da zavlada. Picture Effect proširuje uživanje u filmovima i fotografijama tako da omogućava dodavanje do sedam kreativnih efekata (djelomična boja, retro fotografija, meke svjetlije nijanse, monokromatski uz visoki kontrast, fotoaparat igračka, pop boja, efekt postera) bez potrebe za složenim uređivanjem na računalu.

Ručne postavke za otvor blende i brzinu zatvarača

Ovaj kamkorder pruža vam slobodu odabira ručnih postavki za otvor blende i kontrolu brzine zatvarača, što je idealno za snimanje pod pozadinskim osvjetljenjem, u situacijama s premalom ekspozicijom, kao i u drugim situacijama.

Pretraživanje po događaju

Za lako pretraživanje i reprodukciju ovaj Handycam® reproducira GUI videozapise i fotografije koje su snimljene kao zasebni događaji. Po potrebi možete birati između raznih shema prikaza iz prikaza događaja ili prikaza indeksa kako biste bolje organizirali, pretraživali, prikazivali i dijelili osobni sadržaj.

Kompatibilnost s dvije memorijske kartice

Ovaj Handycam® ima utore za Memory Stick Micro™ i mikro SD / SDHC kartice, tako da praktično možete snimati na bilo koju od njih koja vam je na raspolaganju.

Rad s baterijom X

Koristite izuzetno laganu i kompaktnu bateriju tipa X kako biste smanjili ukupnu veličinu i masu ovog Handycam® modela tijekom upotrebe.

Specifikacije

Omogućite svima uživanje u dragocjenim uspomenama uz solidnu konstrukciju i općenitu lakoću upotrebe koju pruža Handycam® PJ410. Optical SteadyShot™ s načinom rada Intelligent Active pobrinut će se da podrhtavanje kamere i zamućenje ne unište snimke. Formati AVCHD i XAVC S osiguravaju vjerne i živopisne snimke. Sve je kompaktno i uvijek spremno.
  • Optical SteadyShot™ s načinom rada Intelligent Active

  • Snimanje u formatima XAVC S (HD 50 Mb/s) i AVCHD

  • EXMOR R® CMOS senzor

  • Širokokutni ZEISS® objektiv od 26,8 mm s optičkim zumiranjem od 30x

  • Ugrađeni projektor

Vrsta senzora
EXMOR R® CMOS senzor vrste 1/5,8 (3,1 mm) s pozadinskim osvjetljenjem
Efektivni pikseli (videozapis)
pribl. 2,29 megapiksela (16:9)
Vrsta objektiva
ZEISS Vario-Tessar
Optičko zumiranje
30x
Clear Image Zoom
60x
Vrsta zaslona
Clear Photo LCD zaslon od 6,7 cm (2,7 inča) (230.400 točaka) širokog formata (16:9)

Sadržaj pakiranja

Punjiva baterija (NP-BX1), Adapter za izmjeničnu struju, USB kabel za povezivanje, HDMI (mikro) kabel, Vodič za rukovanje

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu