Slike – Handycam® PJ620 s ugrađenim projektorom
Slike – Handycam® PJ620 s ugrađenim projektorom
Slike – Handycam® PJ620 s ugrađenim projektorom
Slike – Handycam® PJ620 s ugrađenim projektorom

Funkcije

Balanced Optical SteadyShot™

Naša napredna stabilizacija slike omogućava snimke bez zamućenja, čak i u situacijama gdje ima mnogo podrhtavanja i pomicanja.

Optičko zumiranje od 30x

Uz širokokutni objektiv koji je idealan za snimanje veličanstvenih krajolika, kamera pruža i optičko zumiranje od 30x i Clear Image Zoom od do 60x pa su vam na raspolaganju razne opcije slike.

Širokokutni objektiv do 26,8 mm

Bilo da snimate filmove ili fotografije, širokokutni objektiv vodeći u klasi može vam pomoći da obuhvatite više u snimci krajolika i prizorima u zatvorenom kada nemate dovoljno prostora da se odmaknete. Čak i bez širokokutnog konverterskog objektiva, određeni kamkorderi snimaju do širine od 26,8 mm (omjer 16:9) u načinu rada za snimanje filmova.

Izvanredna kvaliteta slike

XAVC S format velike brzine u bitovima namijenjen je videografima koji su spremni svoj rad prenijeti na novu razinu. Pružajući nevjerojatnu kvalitetu, XAVC S razvijen je iz XAVC formata koji koriste profesionalni snimatelji i televizijske kuće, a istovremeno koristi naprednu kompresiju podataka za korisniku prilagođene veličine datoteka.

Mikrofon s 5.1-kanalnim surround zvukom

Snimajte čist zvuk koji vjerno dočarava atmosferu scene i uživajte u reprodukciji surround zvuka na sustavu kućnog kina. Mjerači razine na LCD zaslonu pružaju vizualni nadzor svake razine kanala.

Upravljanje s

Više snimaka znači više zanimljivog uređivanja. Povezane kamere lako mogu snimati iz raznih kutova, bilo da su montirane izravno na [product] ili da se aktiviraju bežičnim putem. Značajka upravljanja većim brojem kamera olakšava usklađivanje postavki za snimanje na svim uređajima.

Highlight Movie Maker

Svestran alat za pojednostavljenje uređivanja filmova, Highlight Movie Maker pruža nekoliko značajki koje štede vrijeme. Dodajte istaknute oznake ključnim trenucima tijekom snimanja i prepustite softveru da automatski uskladi prijelaze s odabranom glazbenom pozadinom.

Usmjeravanje uživo putem usluge Ustream (trenutno IBM Cloud Video)

Od nastupa do sportskih događaja, neke stvari bolje je gledati u stvarnom vremenu. Dijelite prizore kako se događaju uz vrlo kvalitetnu sliku i zvuk.

Motion Shot Video

Motion Shot Video reproducira niz dodanih slika koji prate snimljenu akciju u intervalima u djeliću sekunde kako biste mogli detaljno analizirati na LCD zaslonu. Tijekom reprodukcije možete prilagoditi interval ili pauzirati radi snimanja i dijeljenja fotografije.

Ugrađeni USB kabel

Ugrađeni USB kabel spremljen u traci za ruku vrlo je praktičan za izuzetno brzo punjenje i povezivanje s računalom, tako da nema potrebe za nošenjem dodatnog USB kabela ili AC adaptera. Ako želite punjenje bez računala, koristite kompaktni AC-USB adapter (dodatno).

EXMOR R® CMOS senzor

Ovaj veliki, vrhunski senzor poboljšava jasnoću slike, smanjuje šum u mračnim okruženjima i omogućava meko defokusiranje pozadine.

Procesor slike BIONZ X™

Napredni procesor slike BIONZ X™ pomaže u postizanju prirodnijih, živopisnijih i realističnijih slika, kao i bržoj obradi.

Objektiv Sony G

G Lens tvrtke Sony u središtu je natprosječne optičke učinkovitosti i radi u savršenoj harmoniji s Exmor R® CMOS senzorom i procesorom BIONZ X™. Od ključne je važnosti za postizanje izuzetno detaljnih slika od kojih su sačinjene odlične uspomene.

Snimanje fotografija s 9,2 MP

Ponekad vam ne treba, niti želite, videozapis. Postavite video-kameru u način rada za snimanje fotografija i snimajte fantastične i vrlo kvalitetne pojedinačne fotografije s 9,2 megapiksela, tako jednostavno kao da to činite fotoaparatom.

Način rada Intelligent Auto

Ova značajka omogućava automatsko prepoznavanje vrste prizora i optimizaciju kombinacije postavki iz tri skupine (lice, prizor, podrhtavanje kamere). Pruža najbolje rezultate za do 180 vrsta prizora, čak i noću i kod prizora s pozadinskim osvjetljenjem. Odabrane postavke prikazuju se kao ikone na LCD zaslonu kako bi se lakše koristile.

Automatsko fokusiranje uz praćenje (AF)

Poboljšava praćenje objekata u pokretu upotrebom optimalne točke automatskog fokusiranja u svakom trenutku i prilagođavanjem veličine ciljnog kadra svojstvima vašeg objekta. Zahvaljujući napretku automatskog fokusiranja s prepoznavanjem faza, funkcija je preciznija nego ikada te omogućava fokusiranje i snimanje objekata u brzom pokretu.

Progresivno snimanje

Jasni videozapisi, koji sadrže dvostruko više podataka od videozapisa snimljenih u načinu rada isprepletenog videozapisa, mogu se snimati u Full HD rezoluciji pri 60p/50p u načinu progresivnog snimanja. Slike su uglađene poput onih snimljenih pri 60/50 sličica u sekundi, a svaki kadar snima se kao jedna puna slika. Tako fotografija snimljena iz videozapisa snimljenog u progresivnom načinu rada izgleda izuzetno oštra.

Dual Video Recording

Istovremeno snimajte dva videozapisa – jedan u najvišoj kvaliteti, u formatu XAVC S ili AVCHD, a drugi u formatu mp4. Na taj način imate malu datoteku za trenutačno dijeljenje, kao i datoteku profesionalne kvalitete za dodatno uređivanje.

Način rada Dual Record

Način rada Dual Record omogućava vam istovremeno snimanje HD videozapisa i slika visoke rezolucije kako biste najbolju snimku snimili na oba načina.

Ručne postavke za otvor blende i brzinu zatvarača

Ovaj kamkorder pruža vam slobodu odabira ručnih postavki za otvor blende i kontrolu brzine zatvarača, što je idealno za snimanje pod pozadinskim osvjetljenjem, u situacijama s premalom ekspozicijom, kao i u drugim situacijama.

Smile Shutter

Budući da su osmjesi prolazni, ova značajka osigurava da se nikada ne izgube. Automatski snimite nasmiješena lica, čak i tijekom snimanja videozapisa.

Automatsko smanjenje utjecaja zvuka vjetra

Koristeći napredan algoritam za analizu zvuka, ova značajka eliminira buku vjetra koja je najveći krivac za loš zvuk na otvorenom.

My Voice Cancelling

Smanjite intenzitet zvukova koji dolaze iz područja iza kamere, bilo da su to zvukovi bodrenja subjekata ili razgovora s njima.

Kontrola razine mikrofona

Za snimanje videozapisa možete precizno prilagoditi razinu mikrofona kako biste optimizirali kvalitetu svakog izvora zvuka, od tihog ptičjeg pjeva do glasnog zvuka. Čak i kada se razina zvuka iznenada poveća, Auto Gain sprječava slabljenje zvuka.

Daljinsko upravljanje jednim dodirom i dijeljenje jednim dodirom

Daljinski upravljač za kontrolu jednim dodirom omogućuje vam da koristite pametni telefon ili tablet kao tražilo i daljinski upravljač za digitalni fotoaparat, dok vam dijeljenje jednim dodirom omogućuje da prenesete fotografije i videozapise s fotoaparata. Ako instalirate aplikaciju Imaging Edge Mobile na pametni telefon sa sustavom Android koji podržava NFC, moći ćete izbjeći složeno postavljanje i uspostaviti bežičnu vezu jednostavnim dodirom uređaja i fotoaparata. Sada pomoću pametnog telefona možete upravljati fotoaparatom i fotografirati iz prethodno nedostupne točke ili biti na vlastitoj skupnoj fotografiji, kao i trenutačno prenositi te fotografije na pametni telefon za dijeljenje na društvenim mrežama. Nemate NFC? Nema problema. Možete izvršiti i ručno uparivanje uređaja.

Saznajte više

Picture Effect

Dopustite mašti da zavlada. Picture Effect proširuje uživanje u filmovima i fotografijama tako da omogućava dodavanje do sedam kreativnih efekata (djelomična boja, retro fotografija, meke svjetlije nijanse, monokromatski uz visoki kontrast, fotoaparat igračka, pop boja, efekt postera) bez potrebe za složenim uređivanjem na računalu.

Izravno kopiranje s kamkordera Handycam®

Podatke slike lako je rezervno kopirati i pohraniti na vanjski tvrdi disk. Samo povežite pogon s kamkorderom Handycam® koji sadrži originalne podatke tako da USB kabel priključite u USB priključnicu na tvrdom disku.

Specifikacije

Uživajte u novim perspektivama dragocjenih životnih trenutaka uz novi Handycam® HDR-PJ620. Balanced Optical SteadyShot™ svaku širokokutnu i zumiranu snimku te onu snimljenu iz ruke održava izuzetno stabilnom. Snimanje u AVCHD i naprednom XAVC S formatu te druge inovacije dokazuju da Sony stavlja mnoštvo naprednih radnih značajki u uređaj kompaktnog oblika spreman za sve.
  • Balanced Optical SteadyShot™

  • Snimanje u formatima XAVC S (HD 50 Mb/s) i AVCHD

  • EXMOR R® CMOS senzor

  • Širokokutni G Lens objektiv od 26,8 mm s optičkim zumiranjem od 30x

  • Ugrađeni projektor od 25 lumena

Vrsta senzora
EXMOR R® CMOS senzor vrste 1/5,8 (3,1 mm) s pozadinskim osvjetljenjem
Efektivni pikseli (videozapis)
pribl. 2,29 megapiksela (16:9)
Vrsta objektiva
G objektiv
Optičko zumiranje
30x
Clear Image Zoom
60x
Vrsta zaslona
Clear Photo LCD dijagonale 7,5 cm (3 inča) (460.800 točaka) širokog formata (16:9)

Sadržaj pakiranja

Punjiva baterija (NP-FV50), Adapter za izmjeničnu struju, Vodič za rukovanje, HDMI (mikro) kabel, USB kabel za povezivanje

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu