SLUŠALICE

Slušalice H3 Balanced Armature koje se umeću u uši

XBA-H3
Slika – Slušalice H3 Balanced Armature koje se umeću u uši
Slike – Slušalice H3 Balanced Armature koje se umeću u uši
Slike – Slušalice H3 Balanced Armature koje se umeću u uši
Slike – Slušalice H3 Balanced Armature koje se umeću u uši
Slušalice H3 Balanced Armature koje se umeću u uši u akciji
Slušalice H3 Balanced Armature koje se umeću u uši u akciji
Doista onako kako je to izvođač zamislio

Uz HD zvuk uživajte u najsuptilnijim nijansama zvuka studijske kvalitete u kvaliteti većoj od one koju nudi CD. Strast prema glazbi ujedinjuje svaku komponentu od signala do zvučnika, tako da ćete imati dojam da izvođač izvodi pred vama.

Vrhunski zvuk slušalica

Umeci imaju jednu pogonsku jedinicu i ne daju raspon za zvuk visoke rezolucije. Sony u kućište modela XBA-H3 umeće tri jedinice koje stvaraju odziv od 3 – 40 000 Hz za zvuk visoke rezolucije.

Proširenje zvučnog spektra

Zahvaljujući širem rasponu frekvencije i profinjenim pogonskim jedinicama, XBA-H3 pruža zvuk visoke rezolucije koji je što je moguće bliži nastupu uživo.

Sustav hibridnih pogonskih jedinica tvrtke Sony

Svaka od tri pogonske jedinice pokriva specifičan dio frekvencijskog raspona, osiguravajući bogat bas, precizne srednje tonove i kristalno čiste visoke tonove.

U svijetu zvuka za audiofile

Zvuk visoke rezolucije – sada u slušalicama koje se umeću u uši

Dok većina ljudi može čuti samo frekvencije od 20 – 20 000 Hz, ove slušalice reproduciraju frekvencije od 3 – 40 000 Hz. To je zato što se infrazvučne i ultrazvučne frekvencije ne čuju, one se osjećaju. Time se stvara bogatstvo glazbenog doživljaja nastupa uživo i studijske kvalitete, a to je doživljaj koji nedostaje kod komprimiranih digitalnih datoteka ili nekih drugih slušalica.

xba, slika proizvoda
Odličan zvuk, odlična ergonomija

Osim vrhunskih radnih značajki zvuka, umeci za uši modela XBA-H3 dizajnirani su s nekoliko ključnih značajki koje osiguravaju udobnost i prilagodljivost.

Predanost preciznom dizajnu

Otkrijte slušalice za stavljanje u uho prilagođene vašim potrebama. Hi-Fi zvuk najviše kvalitete i svestran dizajn omogućuju izniman užitak u glazbi u pokretu.

Opcije za sve vaše potrebe

XBA-H3 ima dva odvojiva kabela, jedan s mikrofonom na kabelu, a drugi bez njega, koje možete mijenjati ovisno o tome želite li se usredotočiti samo na glazbu ili biti spremni za preuzimanje poziva.

Podrška za pozive

Bilo da koristite Android ili iOS, daljinski upravljač / mikrofon na kabelu tvrtke Sony omogućava pozive bez upotrebe ruku i kontrolu glasnoće.

XBA H3
Odaberite model koji savršeno prianja

Kako bi se osigurala optimalna udobnost i kvaliteta zvuka, u kompletu su spužvasti silikonski umeci za uši u četiri veličine. Meki su i pružaju dobru izolaciju od okolne buke.

Usavršeno slušanje u pokretu

Budući da ne postoje dva ista uha, model XBA-H3 dizajniran je s držačima za uši od memorijskog materijala na bazi smole Teknorote® presvučenima silikonom koji svakom slušatelju pružaju prianjanje bez pomicanja.

Specifikacije i značajke

  • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

  • Sustav hibridne zvučne jedinice za duboke basove i kristalno čiste visoke tonove

  • Kompatibilnost s pametnim telefonima uz mikrofon na kabelu

  • Kontrola odaziva na ritam smanjuje pojavu izobličenja basova

  • Sigurni silikonski umeci za uši koji dobro prianjaju s držačima za uši

Pogonski sklop
Hibridna HD trosistemska pogonska jedinica – dinamična od 16 mm + 2x Balanced Armature
Frekvencijski odaziv
3 – 40.000 Hz
Duljina kabela
1,2 m

Sadržaj pakiranja

Hibridni umeci za uši od silikona i gume (veličine SS x2, S x2, M x2, L x2), Umeci za uši od spužvastog silikona (veličine SS x2, S x2, M x2, L x2), Torbica za nošenje, Sličica, Prilagodba kabela, Odvojivi kabel s držačima za uši i daljinskim upravljačem

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu