Prijeđi na sadržaj
SUSTAVI ZA ZVUK

Kućni zvučni sustav velike snage

GTK-XB60

Slika – Kućni zvučni sustav velike snage

redblueblack

PMC

Kn 2.817,30

(s PDV-om)
Slike – Kućni zvučni sustav velike snage
Slike – Kućni zvučni sustav velike snage
Slike – Kućni zvučni sustav velike snage
Slike – Kućni zvučni sustav velike snage
Slike – Kućni zvučni sustav velike snage
Slike – Kućni zvučni sustav velike snage
Slike – Kućni zvučni sustav velike snage
Slike – Kućni zvučni sustav velike snage

Funkcije

EXTRA BASS™ unosi snagu u sve dionice basa

Pritisnite tipku EXTRA BASS da biste glazbu obogatili ozbiljnom snagom niske frekvencije. Funkcionira pojačavanjem dionica basa radi reprodukcije dubokih, snažnih basova. Jednostavno pritisnite tipku kako biste aktivirali način rada i oduševit će vas odzvanjajući bas.

Uživajte u kvalitetnijem BLUETOOTH® usmjeravanju uz LDAC™

LDAC™ je tehnologija za zvuk tvrtke Sony koja vam omogućuje uživanje u iznimno kvalitetnom bežičnom prijenosu zvuka putem Bluetooth veze. Budući da se prenosi 3 puta više podataka, LDAC™ pruža poboljšan doživljaj bežičnog slušanja za svu glazbu.  

ClearAudio+ obogaćuje glazbu

Jedinstvena tehnologija tvrtke Sony, ClearAudio+ omogućava automatsku prilagodbu postavki zvuka za bogatiji doživljaj slušanja. Objedinjavajući stručnost tehnologija za digitalnu obradu signala, ClearAudio+ može optimizirati zvuk radi postizanja dosljedno jasnog zvuka visoke kvalitete, bilo da igrate igre ili uživate u glazbi i filmovima.

DSEE automatski obnavlja detalje digitalne glazbe

Povećajte kvalitetu komprimiranih glazbenih datoteka. Kada se originalni glazbeni izvor komprimira, gubi elemente visoke frekvencije koji unose detalje i bogatstvo u omiljene pjesme. Tehnologija Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) vjerno obnavlja te elemente radi stvaranja vrlo kvalitetnog zvuka koji je bliži originalnoj CD snimki.

Wireless Party Chain uz mogućnost povezivanja putem tehnologije Bluetooth

Uživajte u istoj pjesmi uz Wireless Party Chain. Povežite do 10 kompatibilnih bežičnih zvučnika s pomoću tehnologije Bluetooth® i sinkronizirajte glazbu i svjetlosne efekte da bi svi plesali u istom ritmu.

Ugrađena baterija omogućuje reproduciranje glazbe s bilo kojeg mjesta

Želite li uživati u zabavi na otvorenom ili daleko od utičnice? Ugrađena baterija počet će raditi kada niste povezani s napajanjem i tako vam pružiti 14 sati reprodukcije ili pak 3,5 sati reprodukcije pri maksimalnoj jačini zvuka. Osim toga, način rada za dugo snimanje i jačina zvuka neznatno će se smanjiti da bi vam omogućili pet sati reprodukcije.

Više svjetla za pravu atmosferu za zabavu

Podignite atmosferu uz LED osvjetljenje s pomoću više bljeskalica za klupski dojam. Svjetla u nizu oko zvučnika imaju razne uzorke u boji, od čiste bijele do duginih boja. Obojena svjetla zvučnika osvjetljavaju sve sa stražnje strane, a stroboskop stvara bljeskajući efekt u klupskom stilu. Osvijetljeni zaslon usklađuje se s ritmom glazbe te odgovara glazbenom raspoloženju i ugođaju.

Ulaz za mikrofon omogućuje vam da budete glas zabave

Kada želite biti glavni zabavljač, jednostavno priključite mikrofon. GTK-XB60 izravno će dodati vaš glas uz glazbu.

Kompaktan dizajn za maksimalno olakšano nošenje

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, GTK-XB60 možete ponijeti sa sobom i pokrenuti zabavu ma gdje se nalazili. Bez obzira na to jeste li s prijateljima kod kuće ili planirate zabavu organizirati negdje drugdje, kompaktan dizajn popraćen je i praktičnom ugrađenom ručkom za nošenje.

Jednostavno usmjeravanje uz tehnologije NFC i Bluetooth

Komunikacija bliskog polja (NFC™) i tehnologija Bluetooth uklanjaju potrebu za kabelskim vezama i složenim postavljanjem. Jednostavno prislonite uređaj koji podržava NFC™ uz slušalice da biste brzo uspostavili vezu, a zatim počnite usmjeravati glazbenu kolekciju. Nemate NFC™? Nema problema. Koristite Bluetooth®.

Prilagodite postavke s pomoću aplikacija Sony | Music Center i Fiestable

Jednostavno kontrolirajte postavke za zabave izravno s plesnog podija uz aplikaciju Sony | Music Center. Programski priključak Fiestable omogućuje vam da bežičnim putem promijenite boju svjetla zvučnika ili pak aktivirate DJ efekte. Pomoću značajke intuitivnog upravljanja pokretom to možete učiniti sa samo nekoliko zamaha rukom. Možete i odabrati omiljene popise za reprodukciju s pametnog telefona i označiti sljedeću pjesmu za reprodukciju, a da pritom ne morate biti u DJ kabini.

USB priključak omogućava jednostavno priključivanje i reprodukciju

USB priključak omogućuje priključivanje USB uređaja, pametnog telefona ili tableta za reprodukciju svih digitalnih datoteka. Zahvaljujući kompatibilnosti s MP3, WMA i WAV formatima, moći ćete uživati u zabavi sa svojim omiljenim popisima za reprodukciju.

Povezivanje više uređaja omogućuje većem broju ljudi da kontroliraju glazbu

S uređajem GTK-XB60 putem tehnologije Bluetooth® možete istovremeno upariti do tri pametna telefona koja pripadaju vama ili vašim prijateljima. Moći ćete reproducirati pjesme iz svojih glazbenih biblioteka, što će vam pružiti još veći izbor pjesama.

Party Chain omogućava proširenje sustava zvučnika

Osigurajte dodatnu snagu sustavu zvuka. Povežite više stereo sustava s pomoću audiokabela da biste postigli snažniji zvuk. Aktivirajte jedan uređaj kao glavni te uskladite glazbu s drugim sustavima u lancu.

Audio ulaz i izlaz

Povežite audio/vizualnu opremu audio ulazom i izlazom. Povežite televizor ili dodatni zvučnik kako biste osigurali pojačanje zvuka na sustavu kućne zabave.

Specifikacije
Uživajte u zabavi u klupskom stilu gdje god želite uz prijenosni GTK-XB60. EXTRA BASS™ zvuk unaprjeđuje ritam, dok se svjetla u boji mijenjaju u skladu s glazbom, baš kao što to čine u klubu. Ugrađena punjiva baterija omogućuje vam pokretanje zabave bez utičnice.
  • EXTRA BASS™ za dubok, snažan zvuk

  • Punjiva baterija omogućuje vam da zabavu ponesete sa sobom ma gdje krenuli

  • Svjetla za zabavu za atmosferu poput one u plesnom klubu

  • Upravljanje zvukom i svjetlosnim efektima uz aplikaciju Sony | Music Center

  • Povezivanje više zvučnika uz Wireless Party Chain

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu