GTK-XB72 

Nova razina zabava i plesa

Pripremite zabavu za pamćenje uz zvučni sustav GTK-XB72 s jednim kućištem. Kombiniranjem dubokih, snažnih basova i živopisne LED rasvjete imat ćete osjećaj da ste na velikom glazbenom događaju.

Logotip EXTRA BASS™️
EXTRA BASS™ unosi snagu u sve dionice basa

Pritisnite gumb EXTRA BASS da biste glazbi dodali snage u nižim frekvencijama. Time se pojačavaju bas-linije i duboki, prodorni basovi. Pritisnite gumb da biste aktivirali taj način rada i moćni će vas basovi razvaliti.

Ilustracija sustava GTK-XB72 u okomitom i vodoravnom položaju
Okomita i vodoravna postavka

Prilagodljivi dvosistemski zvučnici jamče sjajan zvuk, gdje god ih postavite. Postavite ih horizontalno za klasičan boombox stil ili ih uspravite ako je prostor skučen. S obzirom na odabranu varijantu, ugrađeni će senzor optimizirati obradu zvuka u stereo zvuk.

Dijagram funkcioniranja sustava LIVE SOUND
Kao da ste tamo

Slušajte glazbu na posve nov način – jednostavno pritisnite gumb LIVE SOUND, a pametno nakošeni zvučnici i DSP tehnologija usmjeravat će glazbu prema širem području. Razigrajte zabavu uz jedinstveno, trodimenzionalno zvučno okruženje, čime se stvara festivalska atmosfera kamo god krenuli.

Rasvijetlite atmosferu na zabavi

GTK-XB72 raspolaže ugrađenom višebojnom LED linijskom rasvjetom sprijeda, sa strane i odozgo, pulsirajućim svjetlima zvučnika u sklopu glavnog kućišta i bljeskajućim stroboskopom za dodatni dojam. Savršen način stvaranja atmosfere nalik klupskoj.

Krupni plan linijske rasvjete sustava GTK-XB72
Linijska rasvjeta
Krupni plan svjetla zvučnika sustava GTK-XB72
Indikator zvučnika
Krupni plan stroboskopa sustava GTK-XB72
Stroboskop
Logotip aplikacije Sony | Music Center
Prilagodite postavke s pomoću aplikacije Sony | Music Center

Preuzmite kontrolu nad postavkama uz aplikaciju Sony | Music Center. Jednostavno je preuzmite na pametni telefon i bežično upravljajte glazbom. Možete prilagoditi postavke zvuka, odabrati omiljene popise za reprodukciju s telefona ili USB-a i označiti sljedeću pjesmu za reprodukciju, a da pritom ne morate biti vezani uz zvučni sustav.

Pojačajte zabavu aplikacijom Fiestable

Aplikacija Fiestable nudi upravljanje bojama osvjetljenja i aktivaciju načina rada za DJ-a i karaoke putem pametnog telefona. Dodirnite Rasvjeta za zabavu u aplikaciji Fiestable i zaslon telefona počet će oponašati svjetlosne efekte zvučnog sustava, bljeskanje i promjene boja u ritmu glazbe. Nema ograničenja broja pametnih telefona koji se mogu pridružiti, što pruža jedinstven doživljaj zajedništva. 

Ljudi na tulumu koriste Rasvjetu za zabavu u aplikaciji Fiestable na svojim pametnim telefonima
Logotip Get it on Google
Sony | Music Center za Android
Logotip Download on the App Store
Sony | Music Center za iOS
Proširite svoj sustav reprodukcije zvuka 

Osigurajte dodatnu snagu sustavu zvuka uz Wireless Party Chain putem tehnologije Bluetooth®. Bežično povežite više zvučnika putem Bluetooth® tehnologije da biste postigli snažniji zvuk. Aktivirajte jedan uređaj kao glavni te uskladite glazbu i rasvjetu da bi svi plesali uz isti ritam.

Logotipi NFC i BLUETOOTH®
Jednostavno usmjeravanje uz NFC i Bluetooth®

Dodirnite zvučni sustav uređajem koji podržava NFC za brzo i potpuno povezivanje te počnite usmjeravati svoju glazbenu kolekciju. Nemate NFC? Nema problema. Povežite se koristeći Bluetooth i bit ćete spremni za tulum.

Ikona za USB
USB priključak omogućuje priključivanje, reprodukciju i punjenje

Priključite USB memorijski uređaj, pametni telefon ili tablet i reproducirajte sve svoje digitalne datoteke. Zahvaljujući kompatibilnosti s formatima MP3 i WMA, moći ćete održavati ritam zabave i istodobno puniti svoj uređaj.

Specifikacije i značajke

Prenesite zabave na višu razinu uz ovaj snažni kompaktni zvučni sustav. Kombinirajte EXTRA BASS i LIVE SOUND sa živopisnim LED osvjetljenjem, uključujući linijsku rasvjetu, rasvjetu zvučnika i stroboskop – kao da ste na velikom koncertu. Uz Wireless Party Chain putem tehnologije Bluetooth® dodajte još zvučnika za bolji zvuk.
  • EXTRA BASS™ zvuk za dubok, snažan zvuk

  • Okomita i vodoravna postavka

  • Razigrajte tulum uz linijska svjetla, rasvjetu zvučnika i stroboskop

  • Usmjeravajte glazbu i upravljajte njome izravno s pametnog telefona uz aplikaciju Sony | Music Center

  • Povežite više zvučnika uz Wireless Party Chain putem tehnologije Bluetooth®

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu