SUSTAVI ZA ZVUK

Kućni audiosustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®

MHC-GT5D

Slika – Kućni audiosustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audiosustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audiosustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audiosustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audiosustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audiosustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®

Pokrenite snažan zvuk

Uživajte u snažnim niskim tonovima koji oživljavaju dušu uz ogromnu snagu od 2400 W i tehnologiju Sound Pressure Horn koja unosi punoću i odvažnost u svaku filmsku scenu ili dionicu basa. A uz izbor opcija za postavljanje lako možete prijeći s gledanja filmova na ludu zabavu.

  • Sound Pressure Horn
  • Trosistemski zvučnici
Tehnologija Smart High Power

Tehnologija Smart High Power

Energetski učinkovita tehnologija Sound Pressure Horn stvara veći zvučni tlak pri manjem napajanju, što je bolje i za zvuk i za okoliš.

Bežični kućni stereo sustav s tehnologijom DSEE

Čut ćete više detalja u svakoj pjesmi

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)

DSEE nadograđuje komprimirane digitalne glazbene datoteke (mp3, ACC, ATRAC i WMA). Obnavlja visoke i niske tonove izgubljene u kompresiji, stvarajući bogat zvuk bliži CD kvaliteti.

MEGA BASS

Jednostavno aktivirajte MEGA BASS kako biste ritmove basa i omiljene akcijske scene prenijeli na sljedeću razinu.

Pojačajte bas na kućnom stereo sustavu uz MEGA BASS

Na zabavama ga podignite i postavite na odgovarajuće mjesto

Uživajte u jednostavnom držanju i konfiguraciji za savršeno širenje zvuka

Niskotonac modela MHC-GT5D opremljen je praktičnim kotačićima i ručkom koja omogućuje jednostavno pomicanje, zbog čega je ovaj uređaj savršen za zabavu. Zasebni dijelovi tankog zvučnog sustava mogu se jednostavno pričvrstiti na ručku pod kutom od 10 stupnjeva za ravnomjerno širenje zvuka velikim područjem, a mogu se pričvrstiti i na stativ koji omogućuje postavljanje na razne načine.

Osjetite glazbu, uočite boje

Osigurajte autentičnu atmosferu zabave na plesnom podiju uz živopisna LED svjetla na niskotoncu. Višebojna svjetla projiciraju se na pod, strop ili zid, a možete birati između točkastog i linijskog uzorka koji se sinkroniziraju s ritmom glazbe i plesni podij pretvaraju u plesni klub.

Povežite se

Reproducirajte omiljene pjesme i popise za reprodukciju s određenih pametnih telefona putem sustava MHC-GT5D. Možete odabrati NFC povezivanje jednim dodirom za uspostavu Bluetooth® veze i trenutačno usmjerivanje.

Bežični kućni stereo sustav s mogućnošću NFC i Bluetooth® povezivanja
Kontrolirajte svoj kućni stereo sustav putem aplikacije Fiestable

Kontrolirajte zabavu

Preuzmite aplikaciju Fiestable i upravljajte svjetlima na zvučniku, dodajte DJ efekte, uživajte u reprodukciji glasa ili jednostavno preskočite pjesmu ili označite sljedeću – sve to s pametnog telefona.

Oživite zabavu

Pokrenite atmosferu na plesnom podiju zahvaljujući sjajnim značajkama za zabave. Pokažite kreativnost pomoću velikog broja DJ efekata – od prebacivanja zvuka sa zvučnika na zvučnik i izolacije vokala do dodavanja flanger i WAH efekata, kao i uzorkovanja ili miksanja. Funkcija Party Chain omogućava povezivanje i usklađivanje nekoliko sustava pomoću audio kabela kako biste dobili još snažniji zvuk.

Kućni stereo sustav s DVD reproduktorom i značajkama za karaoke

Oslobodite pop-zvijezdu u sebi

Organizirajte epske karaoke bitke uz dva izlaza za mikrofon i niz značajki, uključujući način rada Karaoke-PON u kojem se utišavaju vokali s CD-a kako biste mogli zapjevati.

Konfiguracija kinematografskog zvuka

Povežite zvučni sustav s televizorom putem optičkog ulaza i prenesite glazbene podloge filmova i televizijskih emisija na potpuno novu razinu. Tanki zvučni sustav može se montirati na zid ili smjestiti ispod televizora, a kompaktan niskotonac savršeno se uklapa u manje dnevne boravke.

Virtualni surround zvuk

Razdvojite zvučnike ili ih postavite u niz kao dugačak tanki zvučni sustav na način koji najbolje odgovara vašoj konfiguraciji kućnog kina. Uz virtualni surround način rada uživat ćete u prožimajućem zvučnom polju od 360 stupnjeva.

Bežični kućni stereo sustav s virtualnim surround zvukom
Bežični kućni stereo sustav s načinom rada Football

Uživajte kao da ste pokraj terena

U načinu rada Football pojačava se buka publike sportskih događaja koje gledate. Možete i utišati komentare pa ćete se osjećati kao da ste dio mase.

Bežični kućni stereo sustav s tehnologijom ClearAudio+

Ne propustite nijednu riječ

Aktivirajte način rada za jasan dijalog kako biste poboljšali jasnoću glasa u svakoj sceni – idealno prilikom gledanja filmova i televizijskih serija pri maloj glasnoći ili reprodukcije kućnih videozapisa.

Bežični kućni stereo sustav s ugrađenim DVD reproduktorom

Pripremite kolekciju filmova

Ugrađeni DVD reproduktor gledanje omiljenih filmova čini jednostavnim. Povežite sustav i televizor i omiljenim scenama dajte sasvim novu dimenziju.

Kontrolirajte svoj kućni stereo sustav putem aplikacije SongPal

Daljinska kontrola postaje napredna uz SongPal 3.0

Svijet glazbe u vašim rukama

Aplikacija SongPal 3.0 omogućava jednostavno i intuitivno upravljanje doživljajem slušanja. Jednostavno je instalirajte na mobilni telefon kako biste upravljali reprodukcijom glazbe, postavkama uređaja i drugim radnjama – sve putem jedne aplikacije.

Priključite, reproducirajte, prenosite

Dva USB priključka i CD pogon otporan na prašinu

Omogućava lako kopiranje i prijenos pjesama s CD-a na USB uređaj ili s jednog USB uređaja na drugi bez potrebe za računalom. Možete reproducirati omiljene mp3 datoteke, ponovo otkriti stare CD-e ili sastavljati popise za reprodukciju za zabave.

Bežični kućni stereo sustav s dva USB priključka i CD pogonom
Bežični kućni stereo sustav s dva audio ulaza

Dva audio ulaza

Bilo da gledate ili reproducirate, moći ćete pojačati sve svoje zvukove tako što ćete MHC-GT5D povezati s televizorom, igraćom konzolom i drugim uređajima.

Bežični kućni stereo sustav s FM radijem

FM radio

Slušajte omiljene emisije ili nastupe DJ-a uživo uz FM radio.

Specifikacije i značajke
Uživajte u snažnim niskim tonovima koji oživljavaju dušu uz ogromnu snagu od 2400 W i tehnologiju Sound Pressure Horn koja unosi punoću i odvažnost u svaku filmsku scenu ili dionicu basa. A uz izbor opcija za postavljanje lako možete prijeći s gledanja filmova na ludu zabavu.
  • Nova tehnologija Sound Pressure Horn za snažan bas 

  • DSEE nadogradnja obnavlja kvalitetu komprimiranih datoteka

  • Jednostavna Bluetooth® veza uz NFC jednim dodirom

  • Usmjeravanje i kontrola izravno s pametnog telefona uz SongPal

  • LED svjetla i DJ efekti stvaraju atmosferu zabave

Veličina zvučnika
Veličina jedinice niskotonca (35 cm x 1 membrana), Veličina jedinice srednjotonca (9 cm x 4 membrane), Veličina jedinice visokotonca (5 cm x 2 membrane)
Izlazna snaga
2400 W
Ulazni i izlazni terminali
Analogni audio izlaz (1), Analogni audio ulaz (1), Digitalni audio izlaz (1), Kompozitni video izlaz (1), Prednji izlaz za zvučnike (1), Ulaz za mikrofon (2), USB priključak (2)
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu