Slike – Snažan audio sustav M60D s DVD-om
Slike – Snažan audio sustav M60D s DVD-om
Slike – Snažan audio sustav M60D s DVD-om
Slike – Snažan audio sustav M60D s DVD-om
Oživite kućnu zabavu  

Neka o vašoj zabavi svi pričaju. MHC-M60D u vašu dnevnu sobu donosi živopisnija svjetla i glasniju glazbu radi stvaranja autentičnog klupskog ugođaja. 

Ikona mikrofona za karaoke
Poziv svim obožavateljima karaoka 

Izvucite karaoke. Dva ulaza za mikrofone savršeni su za priključivanje i zajedničko pjevanje. 

Logotipovi LDAC i BLUETOOTH®
Vrlo kvalitetno usmjeravanje glazbe

Besprijekorno usmjeravajte glazbu visoke kvalitete uz LDAC™ i BLUETOOTH® tehnologiju. 

Logotip DSEE
Poboljšajte kvalitetu svoje glazbe

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) obnavlja kvalitetu zvuka komprimirane digitalne glazbe.

Uronite u svjetla

Svjetla zvučnika MHC-M60D pulsiraju u skladu s glazbom. Preuzmite potpunu kontrolu nad njima putem sustava ili izravno pomoću aplikacije Fiestable.

Oslobodite pop-zvijezdu u sebi

Zabavite sve sudionike – uz dva ulaza za mikrofon zajedno sa svojim gostima pjevajte uz omiljene melodije. Dodajte dozu rock'n' rolla naizmjeničnim povezivanjem gitare s jednim pa s drugim ulazom i korištenjem sustava kao pojačala za gitaru. Uživajte u tri načina rada – Clean za čisti zvuk, Overdrive za izobličeni zvuk gitare i Bass za bas-gitaru.  

Mladi pjevaju karaoke s gitarama i mikrofonima
Bežična funkcija Party Chain
Povećajte zabavu uz dodatne zvučnike

Uživajte u još snažnijem zvuku povezivanjem većeg broja kućnih audiosustava putem tehnologije Bluetooth®. Povežite do 50 kompatibilnih kućnih audiosustava i sinkronizirajte glazbu i svjetla.

Pokrenite sve s plesnog podija

Aplikacija Sony | Music Center omogućuje vam upravljanje glazbom i postavkama zvuka putem mobitela. Aplikacija Fiestable omogućuje vam aktiviranje načina za DJ-a te karaoka. Uz intuitivnu kontrolu pokretom promjene možete unositi pokretom zgloba.

Pametni telefon tvrtke Sony sinkronizira se sa sustavom zvučnika
Sony | Music Center za iOS
Sony | Music Center za Android
Fiestable za Android
Logotip za Party King
Postanite kralj zabave

Putem aplikacije Fiestable na društvenim mrežama jednim klikom podijelite status o zabavi. Nakon toga pojačajte glazbu i uspnite se ljestvicom partijanera te postanite pravi kralj zabave.

Ugrađeni DVD reproduktor za ljubitelje filmova

Zahvaljujući ugrađenom DVD reproduktoru, filmove možete jednostavno gledati i uživati u obogaćenom zvuku koji će oživjeti vaše omiljene prizore. Povezivanje TV-a jednostavno je – potreban vam je samo HDMI kabel.

Užici stadiona kod kuće uz način rada Football

Postavite MHC-M60D u način rada Football i uživajte u autentičnom doživljaju stadiona. Isključite naraciju i postanite dio publike tako da smanjite glasnoću i pojačate zvukove publike.

Način rada Football
Logotip za S-Force Front Surround
Uživajte u zvuku kino-kvalitete uz surround zvuk

Uživajte u prožimajućem zvuku kino-kvalitete i virtualnom surround zvuku u svojoj dnevnoj sobi zahvaljujući tehnologiji S-Force PRO Front Surround koja reproducira virtualno surround akustično polje. 

Više osoba može kontrolirati glazbu

Vi i vaši prijatelji možete istodobno upariti do tri pametna telefona pomoću tehnologije BLUETOOTH®. Moći ćete reproducirati pjesme iz svojih glazbenih biblioteka, što će vam pružiti još veći izbor pjesama.

Slika s prikazom sustava zvučnika MHC-M60D i povezanih uređaja

Specifikacije i značajke

Zajamčen vam je status legende na sljedećoj zabavi uz MHC-M60D. Osjećajte se kod kuće kao u klubu uz višebojna svjetla zvučnika koja se kreću u ritmu glazbe te usmjeravajte zvuk visoke kvalitete s pametnog telefona na zvučnik uz LDAC™ koji omogućuje bolji zvuk za zabavu.
  • Pripremite atmosferu uz svjetla zvučnika

  • Ulazi za karaoke i gitaru omogućuju pjevanje i sviranje

  • Upravljajte DJ efektima uz aplikaciju Fiestable

  • Integrirani DVD reproduktor s HDMI izlazom

  • Način rada Football

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu