Prijeđi na sadržaj
Slike – Kućni audio sustav velike snage s DVD reproduktorom
Slike – Kućni audio sustav velike snage s DVD reproduktorom
Slike – Kućni audio sustav velike snage s DVD reproduktorom
Slike – Kućni audio sustav velike snage s DVD reproduktorom

Funkcije

Svjetla na zvučniku stvaraju pravu atmosferu za zabavu

Podignite atmosferu svjetlima zvučnika u više boja. Svjetlima možete upravljati s pomoću aplikacije Fiestable ili samog sustava, a nakon toga ih gledati kako svijetle u ritmu glazbe.

Zapjevajte uz značajke za karaoke

Karaoke natjecanja s prijateljima jednostavna su: samo priključite MHC-M60D u TV i pokrenite DVD za karaoke. Dva ulaza za mikrofon, ocjenjivanje i zvučni efekti omogućuju vam da udružite snage s prijateljima i natječete se u pjevanju. Ugrađena funkcija za stišavanje vokala za karaoke smanjuje glasnoću glasa i s CD-a, pa možete pjevati sve svoje omiljene pjesme.

Svirajte uz gitaru

Svirajte uz omiljene pjesme zahvaljujući ulazu za gitaru. Jednostavno je priključite i pritisnite tipku Guitar da biste uživali u snažnom zvuku i efektima distorzije gitare. Svirajte sami ili povežite mikrofon da biste pjevali.

DJ efekti omogućavaju vam da prilagodite pjesme 

Pokrenite masu uz DJ efekte. Četiri različita efekta dočarat će pravu atmosferu za zabavu: Efekt Flanger stvara dubok gromoglasan zvuk; WAH izobličuje zvuk; Izolator izdvaja određeni frekvencijski raspon; PAN prebacuje zvuk između zvučnika. DJ efekte možete koristiti s aplikacijom Fiestable i kontrolom pokreta, što znači da nikada nije bilo lakše pokazati kreativnost s popisima za reprodukciju za zabave.

Wireless Party Chain putem tehnologije Bluetooth® omogućuje proširenje sustava zvučnika

Uživajte u još snažnijem zvuku povezivanjem većeg broja kućnih audiosustava putem tehnologije Bluetooth®. Povežite i do 50 kompatibilnih kućnih audiosustava putem tehnologije Bluetooth® i sinkronizirajte glazbu i svjetla.

Postanite kralj zabave

Putem aplikacije Fiestable na društvenim mrežama jednim klikom podijelite status o novom audiosustavu. Nakon toga pojačajte glazbu i uspnite se ljestvicom partijanera te postanite pravi kralj zabave.

Objedinite svoju glazbu uz Sony | Music Center

Aplikacija Sony | Music Center za Android i iOS omogućuje upravljanje glazbom i postavkama zvuka izravno s telefona.

Aplikacija Fiestable

Fiestable je besplatna aplikacija za iOS i Android koja vam omogućuje da upravljate bojama svjetla ili aktivirate načine rada za DJ-a i karaoke. Zahvaljujući intuitivnoj kontroli pokretom možete unositi promjene pokretom zgloba.

Gledajte filmove uz ugrađeni DVD reproduktor

Snažna jačina i tlak zvuka postavljaju vas u samo središte akcije, što vam omogućuje uživanje u dramatičnosti svakog prizora. Pretvorite dnevnu sobu u kino i priređujte nezaboravne filmske večeri.

HDMI izlaz za jednostavno postavljanje

HDMI (ARC) izlaz omogućuje vam jednostavno povezivanje sustava s TV-om. Gledajte televiziju i DVD-ove na uobičajenom zaslonu te istovremeno uživajte u snažnom zvuku koji dolazi iz zvučnika MHC-M60D.

Kinematografski S-Force Front Surround unosi život u filmove 

Uživajte u uzbudljivom zvučnom polju koje vas uvlači u središte akcije. S-Force Front Surround oponaša način na koji mozak povezuje izvore zvuka radi postizanja odgovarajuće jačine zvuka, kašnjenja zvuka i valnog spektra zvuka i to koristeći samo lijeve i desne kanale zvučnika. Prirodnom simulacijom trodimenzionalnih zvučnih polja uživat ćete u bogatom, izuzetno vjernom zvuku u širem području slušanja.  

Način rada Football

Svako gledanje utakmice zvučat će kao odlazak na stadion. Isključite naraciju da biste pojačali šum gledatelja i uživali u prožimajućem doživljaju gledanja koji obuhvaća samo vas i utakmicu.

DSEE automatski obnavlja detalje digitalne glazbe

Povećajte kvalitetu komprimiranih glazbenih datoteka. Kada se originalni glazbeni izvor komprimira, gubi elemente visoke frekvencije koji unose detalje i bogatstvo u omiljene pjesme. Tehnologija Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) vjerno obnavlja te elemente radi stvaranja vrlo kvalitetnog zvuka koji je bliži originalnoj CD snimki.

Uživajte u kvalitetnijem Bluetooth® usmjeravanju uz LDAC

LDAC prenosi približno tri puta više podataka (pri maksimalnoj brzini prijenosa od 990 kb/s) u odnosu na konvencionalni Bluetooth® audio, za superioran doživljaj bežičnog slušanja.

Povezivanje više uređaja omogućuje većem broju ljudi da kontroliraju glazbu

S uređajem MHC-M60D putem tehnologije Bluetooth® možete istovremeno upariti do tri pametna telefona koja pripadaju vama ili vašim prijateljima. Moći ćete reproducirati pjesme iz svih svojih glazbenih biblioteka, što će vam pružiti još veći izbor pjesama.

Specifikacije
Neka vaš dom uz MHC-M60D postane najbolje odredište za zabavu ove godine. Pripremite atmosferu za zabavu uz svjetla zvučnika u više boja koja se kreću u ritmu glazbe te usmjeravajte zvuk visoke kvalitete s pametnog telefona na zvučnik uz LDAC™ koji donosi bolji zvuk za zabavu.
  • Pripremite atmosferu uz svjetla zvučnika

  • Ulazi za karaoke i gitaru omogućuju pjevanje i sviranje

  • Upravljajte DJ efektima uz aplikaciju Fiestable

  • Integrirani DVD reproduktor s HDMI izlazom

  • Način rada Football

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu