Slike – Snažan audio sustav V02 s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Snažan audio sustav V02 s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Snažan audio sustav V02 s tehnologijom BLUETOOTH®

Funkcije

Ispunite prostor za zabavu zvukom

Stvorite atmosferu festivala na rođendanima, posebnim prilikama i neplaniranim okupljanjima. JET BASS BOOSTER pruža zvuk basa na velikim udaljenostima, a svima željnima zabave omogućuje uživanje u još snažnijoj glazbi.

Nakošeni visokotonci

Ispunite prostoriju zvukom zabave zahvaljujući nakošenim visokotoncima koji dodatno šire zvuk.

Osjetite ritam čak i na velikim udaljenostima uz JET BASS BOOSTER

Zaoštrena struktura Bass Reflex kanala koncentrira protok zraka zvuka basa da biste ga čuli jasno i osjetili fizički neovisno gdje se nalazite u masi i koliko daleko.

Podignite raspoloženje svjetlima na zvučniku

Zagrijte atmosferu LED osvjetljenjem poput klupskog na zvučniku. Plavo svjetlo pulsira u uzorcima i u skladu s ritmom.

Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable

Promijenite pjesmu, uključite i aktivirajte svjetlo glasom. Jednostavno odaberite značajku Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable i izgovorite naredbu – svjetlo i zvukovi će vas poslušati.

Poboljšajte doživljaj uz Rasvjetu za zabavu putem aplikacije Fiestable

Jednostavno dodirnite Rasvjeta za zabavu putem aplikacije Fiestable na pametnom telefonu i zaslon telefona počet će zrcaliti svjetlosne efekte zvučnog sustava, bljeskati i mijenjati boje u skladu s glazbom. Broj pametnih telefona koji se mogu pridružiti nije ograničen, što je temelj jedinstvenog iskustva dijeljenja.

Postanite kralj zabave

Putem aplikacije Fiestable na društvenim mrežama jednim klikom podijelite status o zabavi. Nakon toga pojačajte glazbu i uspnite se ljestvicom partijanera te postanite pravi kralj zabave.

Pokrenite sve s plesnog podija

Aplikacija Sony | Music Center omogućuje vam upravljanje glazbom i postavkama zvuka putem mobitela. Aplikacija Fiestable omogućuje vam aktiviranje načina za DJ-a te karaoka. Uz intuitivnu kontrolu pokretom promjene možete unositi pokretom zgloba.

Podrška za tronožac

MHC-V02 možete pomoću ugrađenog otvora za montažu postaviti na tronožac za zvučnik radi postavljanja na povišeni položaj da bi se zvuk još učinkovitije širio prema slušateljima – neovisno sjede li ili stoje.

NFC povezivanje jednim dodirom za trenutno povezivanje

Komunikacija bliskog polja (NFC) i Bluetooth® uklanjaju potrebu za kabelskim vezama i složenim postavljanjem. Jednostavno prislonite uređaj koji podržava NFC uz slušalice kako biste brzo uspostavili vezu, a zatim počnite usmjeravati glazbenu kolekciju. Nemate NFC? Nema problema. Koristite Bluetooth®.

Uživajte u visokokvalitetnom Bluetooth® usmjeravanju uz LDAC™

LDAC™ šalje približno tri puta više podataka (pri maksimalnoj brzini prijenosa od 990 kb/s) u odnosu na konvencionalni Bluetooth® zvuk i omogućuje superioran doživljaj bežičnog slušanja.

Ručka za jednostavno nošenje

Kada poželite premjestiti MHC-V02, primite praktičnu ručku za nošenje, podignite i ponesite gdje god želite zabaviti se.

Povećajte zabavu uz dodatne zvučnike

Uživajte u još snažnijem zvuku povezivanjem većeg broja kućnih audio sustava putem Bluetooth® veze. Povežite do 50 kompatibilnih kućnih audiosustava i sinkronizirajte glazbu i svjetla.

Povezivanje više uređaja omogućuje većem broju ljudi da kontroliraju glazbu

S uređajem MHC-V02 putem tehnologije Bluetooth® možete istovremeno upariti do tri pametna telefona koja pripadaju vama ili vašim prijateljima. Moći ćete reproducirati pjesme iz svih svojih glazbenih biblioteka, što će vam pružiti još veći izbor pjesama.

USB priključak omogućuje priključivanje, reprodukciju i punjenje

Reproducirajte pjesme spremljene na USB uređaju ili izrađujte vlastite prilagođene popise za reprodukciju s pomoću izravnog snimanja s CD-a na USB. Jednostavno priključite uređaj u ulaz PLAY/REC da biste podigli atmosferu na sljedećem tulumu uz sve svoje omiljene pjesme. Tijekom reprodukcije svoj pametni telefon možete napuniti putem USB priključka.

Specifikacije
Prenesite zabavu na višu razinu uz ovaj snažni kompaktni zvučni sustav. Osjetite ritam omiljenih pjesama iz daljine. Uživajte u svjetlu na zvučniku koje pulsira u ritmu i reproducirajte putem pametnog telefona.
  • Zvuk basa na velikim udaljenostima uz JET BASS BOOSTER

  • Indikator zvučnika

  • Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable / Rasvjeta za zabavu putem aplikacije Fiestable

  • Ručka za sigurno podizanje i jednostavno prenošenje

  • Podrška za tronožac

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu