MHC-V13
MHC-V13
MHC-V13
Lagan
Osvjetljenje
Zabavne značajke
Zabavne značajke
Najbolje zabave dosad

Osjetite ritam svojih omiljenih pjesama i iz daljine zahvaljujući snažnom kompaktnom sustavu ili pak plešite uz svjetla zvučnika
koja prate ritam glazbe iz zvučnika MHC-V13, a za to vrijeme reprodukcijom upravljajte s pomoću pametnog telefona. 

Ispunite prostor zvukom 

Uzdignite zabave na višu razinu te pretvorite rođendane, posebne prilike i spontana okupljanja u prave svečanosti.
Uz vrhunske visokotonce i bas dugog dometa koji proizvodi JET BASS BOOSTER vaši će gosti uživati u snažnoj
glazbi u cijelom prostoru. 

MHC-V13
Proširite sjajan zvuk po cijelom mjestu zabave

Mali i kompaktan MHC-V13 reproducira impresivan zvuk. Dva vrhunska visokotonca i JET BASS BOOSTER šire zvuk po cijelom tulumu, pa vaša muzika dopire još šire i više s prednje strane jedinice, što svim gostima omogućuje uživanje u bogatom i čistom zvuku.

Dva visokotonca vrhunske kvalitete ispunit će vaš prostor zvukom

Dva vrhunska visokotonca nagnuta prema gore koji koriste "horn" visokotonce s prednje strane jedinice proširuju zvučni podij i podižu razinu tlaka zvuka, pa glazba ima veći i širi domet te dopire do svakog kutka mjesta zabave. 

MHC-V13
JET BASS BOOSTER
Uvijek osjećajte ritam uz JET BASS BOOSTER

Zaoštrena struktura Bass Reflex kanala koncentrira protok zraka zvuka basa da biste ga čuli jasno i osjetili fizički neovisno gdje se nalazite u masi i koliko daleko. 

Podignite raspoloženje svjetlima na zvučniku

Svjetlo na zvučniku odašilje valove višebojne svjetlosti, pa možete uživati u atmosferi poput one u noćnom klubu ili na festivalu na otvorenom.

svjetlo
Oslobodite pop-zvijezdu u sebi

Pjevajte uz svoje omiljene pjesme. Ulaz za mikrofon čini MHC-V13 savršenim dodatkom za zabave s karaokama. Putem ulaza za mikrofon možete povezati i gitaru i sustav koristiti kao pojačalo. Uživajte u tri načina rada – Clean za čisti zvuk, Overdrive za zvuk gitare s distorzijom i Bass za bas-gitaru. 

Osoba s rukama u zraku u noćnom klubu.
Preuzmite kontrolu nad zabavom uz aplikaciju Fiestable

Aplikacija Fiestable zabavna je, intuitivna i jednostavna te vam daje potpunu kontrolu nad sustavom MHC-V13. Da biste koristili aplikaciju Fiestable, morat ćete najprije preuzeti aplikaciju Sony | Music Center. Kada je preuzmete, jednim dodirom telefona ili glasom preuzmite kontrolu nad glazbom, rasvjetom i drugim sadržajima.

popis-za-tulum-fiestable
Omogućite prijateljima da stvore popis za reprodukciju za tulum putem aplikacije Fiestable

Aplikacija Fiestable svima omogućuje dodavanje omiljenih pjesama na popis za reprodukciju. Omogućite gostima dodavanje glazbe s pametnih telefona putem Wi-Fi® mreže da tulum nikada ne bi prestao.

karaoke-rangiranje-fiestable
Pronađite pjevačku zvijezdu uz rangiranje za karaoke u aplikaciji Fiestable 

Pronađite kralja ili kraljicu karaoka uz rangiranje za karaoke. Tko god se plasira u 10 najboljih može unijeti svoje ime i naziv pjesme na popis
vodećih pjevača.

kralj_zabave
Postanite kralj zabave

Putem aplikacije Fiestable na društvenim mrežama jednim klikom podijelite status o zabavi. Nakon toga pojačajte glazbu i uspnite se ljestvicom partijanera te postanite pravi kralj zabave.

Pokrenite sve s plesnog podija

Aplikacija Sony | Music Center omogućuje vam upravljanje glazbom i postavkama zvuka putem mobitela. Aplikacija Fiestable omogućuje vam upravljanje bojama svjetla i aktiviranje načina za DJ-a te karaoka. Uz intuitivnu kontrolu pokretom promjene možete unositi pokretom zgloba.

logotip-music-center
googleplaystore
Sony | Music Center za Android
appstore
Sony | Music Center za iOS
Proširite dobru atmosferu na tulumu uz bežičnu vezu  

Uživajte u snažnijem i punijem zvuku uz sinkroniziranu rasvjetu. Wireless Party Chain omogućuje vam da MHC-V13 povežete s 50 kompatibilnih snažnih audio sustava putem tehnologije Bluetooth®,

Bluetooth®
Jednostavno usmjeravanje uz Bluetooth ®

Tehnologija Bluetooth® otklanja potrebu za kabelskim vezama i složenim sustavima postavljanja. Povežite se putem tehnologije Bluetooth® i odmah počnite koristiti uređaj.

Bežična zabava
Sinkronizacija zvuka Wireless Party Chain

Povežite do 50 kompatibilnih snažnih audio sustava putem Bluetooth® veze, za snažniji doživljaj zvuka i pritom gledajte sinkronizirana svjetla na zvučnicima. 

Više uređaja
Povezivanjem više uređaja glazbu može kontrolirati
više ljudi

Zajedno s prijateljima MHC-V13 možete s pomoću tehnologije Bluetooth®, istodobno upariti s do tri pametna telefona. Moći ćete reproducirati pjesme iz svih glazbenih biblioteka i tako dodatno proširiti mogućnosti izbora. 

logotip dab
Slušajte još više uz DAB+ 

Tuner koji je potpuno kompatibilan sa značajkom DAB+ omogućuje vam slušanje omiljenih
radijskih stanica gdje god se nalazili. 

Dizajniran tako da izdrži atmosferu na tulumu 

MHC-V13 vrlo je izdržljiv, pa ne morate brinuti hoće li podnijeti atmosferu na tulumu.

Zabava na bilo kojem mjestu

MHC-V13 sadrži ugrađene drške, pa ga možete odnijeti kod prijatelja ili zabavu jednostavno preseliti iz jedne sobe u drugu. 

transport-nagibom-guranjem
Trajnost
Dizajniran za prave zabave

Tvrda plastična vanjska površina koja prekriva sve strane jedinice i čvrsti štitnici za uglove čine MHC-V13 izdržljivim i jednostavnim za prijenos gdje god se zabavljali.

Specifikacije i značajke

Podignite atmosferu na tulumima uz ovaj snažan jednodijelni zvučni sustav. Osjetite ritam omiljenih pjesama uz vrhunske visokotonce i JET BASS BOOSTER. Uživajte u višebojnim svjetlima na zvučniku i preuzmite kontrolu nad zabavom uz popis za reprodukciju za tulum i rangiranje za karaoke u aplikaciji Fiestable. Prijenos pomoću ručki nikada nije bio jednostavniji.
  • Širenje zvuka uz vrhunske visokotonce

  • Indikator zvučnika

  • Popis za reprodukciju za tulum i rangiranje za karaoke u aplikaciji Fiestable

  • Ručka za sigurno podizanje i jednostavno prenošenje

  • Štitnici za uglove za dodatnu izdržljivost

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu