Prijeđi na sadržaj
Slike – Kućni audiosustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audiosustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audiosustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audiosustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audiosustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®

Funkcije

Snažan zvuk koji ispunjava prostoriju

Ispunite prostoriju odličnim zvukom zabave. MHC-V41D ima nagnute jedinice srednjih tonova i visokotonca radi bolje disperzije zvuka, pa će svi moći uživati u ritmu koji će prodrmati njihova tijela.

Više svjetla za pravu atmosferu za zabavu 

Podignite atmosferu uz svjetla koja svijetle u ritmu glazbe. Zelena i plava svjetla za zabavu i svjetla zvučnika u više boja stvaraju bljeskajući efekt u klupskom stilu.

Značajke za karaoke omogućavaju vam da pjevate uz pjesme 

Karaoke natjecanja s prijateljima jednostavna su: samo priključite MHC-V41D u TV i pokrenite DVD za karaoke. Dva ulaza za mikrofon, ocjenjivanje i zvučni efekti omogućuju vam da udružite snage s prijateljima i natječete se u pjevanju. Ugrađena funkcija za stišavanje vokala za karaoke smanjuje glasnoću glasa i s CD-a, pa možete pjevati sve svoje omiljene pjesme.

Ulaz za gitaru

Svirajte uz omiljene pjesme zahvaljujući ulazu za gitaru. Jednostavno je priključite i pritisnite tipku Guitar da biste uživali u snažnom zvuku i efektima distorzije gitare. Svirajte sami ili povežite mikrofon da biste pjevali.

DJ efekti omogućavaju vam da prilagodite pjesme 

Pokrenite masu uz DJ efekte. Četiri različita efekta dočarat će pravu atmosferu za zabavu: Flanger stvara duboki efekt sličan zvuku mlaznog aviona; WAH automatski pomiče frekvenciju filtra prema gore i dolje; Izolator izdvaja određeni frekvencijski raspon; PAN prebacuje zvuk između zvučnika. DJ efekte možete koristiti s aplikacijom Fiestable i kontrolom pokreta, što znači da nikada nije bilo lakše pokazati kreativnost s popisima za reprodukciju.

Prilagodite postavke za zabavu pomoću značajke za kontrolu pokretom 

Odvedite zabavu u željenom smjeru jednim jednostavnim pokretom. Zabavna i intuitivna kontrola pokretima daje vam kontrolu nad svim značajkama za zabave, uključujući načine rada za DJ-a, miksanje i karaoke. Pokretom lijevo/desno možete preskakati pjesme, a gore/dolje prilagođavate glasnoću. Prilagođavanje postavki za zabavu nikad nije bilo zabavnije.

Wireless Party Chain putem tehnologije Bluetooth® omogućuje proširenje sustava zvučnika

Uživajte u još snažnijem zvuku povezivanjem većeg broja kućnih audiosustava putem tehnologije Bluetooth®. Povežite i do 50 kompatibilnih kućnih audiosustava putem tehnologije Bluetooth® i sinkronizirajte glazbu i svjetla.

Aplikacija Sony | Music Center 

Aplikacija Sony | Music Center za Android i iOS omogućuje upravljanje glazbom i postavkama zvuka izravno s telefona.

Postanite kralj zabave

Putem aplikacije Fiestable na društvenim mrežama jednim klikom podijelite status o novom audiosustavu. Nakon toga pojačajte glazbu i uspnite se ljestvicom partijanera te postanite pravi kralj zabave.

Aplikacija Fiestable

Fiestable je besplatna aplikacija za iOS i Android koja vam omogućuje da upravljate bojama svjetla ili aktivirate načine rada za DJ-a i karaoke. Zahvaljujući intuitivnoj kontroli pokretom možete unositi promjene pokretom zgloba.

HDMI izlaz za jednostavno postavljanje

HDMI (ARC) izlaz omogućuje vam jednostavno povezivanje sustava s TV-om. Gledajte televiziju i DVD-ove na uobičajenom zaslonu te istovremeno uživajte u snažnom zvuku koji dolazi iz zvučnika MHC-V41D.

Gledajte filmove uz ugrađeni DVD reproduktor

Snažna jačina i tlak zvuka postavljaju vas u samo središte akcije, što vam omogućuje uživanje u dramatičnosti svakog prizora. Pretvorite dnevnu sobu u kino i priređujte nezaboravne filmske večeri.

Način rada Football

Svako gledanje utakmice zvučat će kao odlazak na stadion. Isključite naraciju da biste pojačali šum gledatelja i uživali u prožimajućem doživljaju gledanja koji obuhvaća samo vas i utakmicu.

DSEE automatski obnavlja detalje digitalne glazbe

Povećajte kvalitetu komprimiranih glazbenih datoteka. Kada se originalni glazbeni izvor komprimira, gubi elemente visoke frekvencije koji unose detalje i bogatstvo u omiljene pjesme. Tehnologija Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) vjerno obnavlja te elemente radi stvaranja vrlo kvalitetnog zvuka koji je bliži originalnoj CD snimki.

Bolji zvuk putem BLUETOOTH® veze

LDAC™ prenosi više podataka od standardnih bežičnih Bluetooth veza, što omogućuje reprodukciju vrhunske kvalitete zvuka koja je bliža zvuku visoke rezolucije.

NFC povezivanje jednim dodirom za trenutno povezivanje

Komunikacija bliskog polja (NFC) i Bluetooth® uklanjaju potrebu za kabelskim vezama i složenim postavljanjem. Jednostavno prislonite uređaj koji podržava NFC uz slušalice kako biste brzo uspostavili vezu, a zatim počnite usmjeravati glazbenu kolekciju. Nemate NFC? Nema problema. Uspostavite vezu koristeći Bluetooth®* i spremni ste.

Kompaktan dizajn za maksimalno olakšano nošenje

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu možete ga ponijeti i pokrenuti zabavu bilo gdje. Bez obzira na to jeste li s prijateljima kod kuće ili planirate zabavu organizirati negdje drugdje, kompaktan dizajn popraćen je i praktičnom ugrađenom ručkom za nošenje.

Povezivanje više uređaja omogućuje većem broju ljudi da kontroliraju glazbu

S uređajem MHC-V41D putem tehnologije Bluetooth® možete istovremeno upariti do tri pametna telefona koja pripadaju vama ili vašim prijateljima. Moći ćete reproducirati pjesme iz svih svojih glazbenih biblioteka, pa ćete i sami moći isprobati kako je to biti DJ.

Specifikacije
Pripremite sjajne kućne zabave svaki puta uz snažni MHC-V41D. Nagnute jedinice zvučnika šire zvuk cijelom prostorijom tako da svi mogu uživati u istom sjajnom zvuku, dok svjetla zvučnika u više boja svijetle u ritmu glazbe.
  • Proširite zvuk

  • Zabava i svjetla zvučnika

  • Kontrola pokreta putem pametnog telefona

  • Integrirani DVD reproduktor s HDMI ARC izlazom

  • Ručka za sigurno podizanje i jednostavno prenošenje

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu