Slike – Snažan audio sustav V42D s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Snažan audio sustav V42D s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Snažan audio sustav V42D s tehnologijom BLUETOOTH®

Funkcije

Ispunite prostor za zabavu zvukom

Stvorite atmosferu festivala na rođendanima, posebnim prilikama i neplaniranim okupljanjima. JET BASS BOOSTER pruža zvuk basa na velikim udaljenostima, a svima željnima zabave omogućuje uživanje u još snažnijoj glazbi širom događaja.

Nakošeni visokotonci

Ispunite prostoriju snažnim zvukom festivala zahvaljujući nakošenim visokotoncima koji dodatno šire zvuk.

Osjetite ritam čak i na velikim udaljenostima uz JET BASS BOOSTER

Zaoštrena struktura Bass Reflex kanala koncentrira protok zraka zvuka basa da biste ga čuli jasno i osjetili fizički neovisno gdje se nalazite u masi i koliko daleko.

ZVUK UŽIVO

DPS tehnologija stvara festivalsku atmosferu preplavljujući prostor za zabavu realističnim zvukom festivala i koncerta.

DSEE automatski obnavlja detalje digitalne glazbe

Povećajte kvalitetu komprimiranih glazbenih datoteka. Kada se originalni glazbeni izvor komprimira, gubi elemente visoke frekvencije koji unose detalje i bogatstvo u omiljene pjesme. Tehnologija Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) vjerno obnavlja te elemente radi stvaranja vrlo kvalitetnog zvuka koji je bliži originalnoj CD snimki.

Rasvjeta za zabavu i svjetla zvučnika

Osvijetlite svaki kutak zabave, čak i u velikim prostorijama sa svjetlima za zabavu i svjetlima zvučnika u mnogo boja da biste uživali u atmosferi pravog noćnog kluba ili festivala.

Oslobodite pop-zvijezdu u sebi

Zabavite sve sudionike – uz dva ulaza za mikrofon zajedno sa svojim gostima pjevajte uz omiljene melodije. Dodajte dozu rock'n' rolla naizmjeničnim povezivanjem gitare s jednim pa s drugim ulazom i korištenjem sustava kao pojačala za gitaru. Uživajte u tri načina rada – Clean za čisti zvuk, Overdrive za izobličeni zvuk gitare i Bass za bas-gitaru.

Okomita i vodoravna kontrola pokretima

Preskočite pjesmu, promijenite iz Flangera u WAH, poglasnite mikrofon za karaoke, upravljajte glasnoćom mikrofona i glazbe ili pojačajte glasnoću uz okomito ili vodoravno mahanje rukom. Kontrola pokretima omogućuje vam brzu i jednostavnu kontrolu funkcija zvučnika MHC-V42D da biste ostali u središtu zabave.

Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable

Promijenite pjesmu, uključite svjetlo, aktivirajte bljeskanje boja glasom. Jednostavno odaberite značajku Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable i izgovorite naredbu – svjetla i zvukovi će vas poslušati.

Poboljšajte doživljaj uz Rasvjetu za zabavu putem aplikacije Fiestable

Jednostavno dodirnite Rasvjeta za zabavu putem aplikacije Fiestable na pametnom telefonu i zaslon telefona počet će zrcaliti svjetlosne efekte zvučnog sustava, bljeskati i mijenjati boje u skladu s glazbom. Broj pametnih telefona koji se mogu pridružiti nije ograničen, što je temelj jedinstvenog iskustva dijeljenja.

Postanite kralj zabave

Putem aplikacije Fiestable na društvenim mrežama jednim klikom podijelite status o zabavi. Nakon toga pojačajte glazbu i uspnite se ljestvicom partijanera te postanite pravi kralj zabave.

Pokrenite sve s plesnog podija

Aplikacija Sony | Music Center omogućuje upravljanje glazbom i postavkama zvuka izravno s telefona. Aplikacija Fiestable omogućuje vam upravljanje bojama svjetla te aktivaciju načina rada za DJ-a i karaoke. Zahvaljujući intuitivnoj kontroli, pokretom možete unositi promjene pokretom zgloba. 

HDMI izlaz za jednostavno postavljanje

HDMI (ARC) izlaz omogućuje vam jednostavno povezivanje sustava s TV-om. Gledajte televiziju i DVD-ove na uobičajenom zaslonu uz istodobno uživanje u snažnom zvuku iz zvučnika MHC-V42D.

Gledajte filmove uz ugrađeni DVD reproduktor

Snažna jačina i tlak zvuka postavljaju vas u samo središte akcije, što vam omogućuje uživanje u dramatičnosti svakog prizora. Pretvorite dnevnu sobu u kino i priređujte nezaboravne filmske večeri.

NFC povezivanje jednim dodirom za trenutno povezivanje

Komunikacija bliskog polja (NFC) i Bluetooth® uklanjaju potrebu za kabelskim vezama i složenim postavljanjem. Jednostavno prislonite uređaj koji podržava NFC uz slušalice kako biste brzo uspostavili vezu, a zatim počnite usmjeravati glazbenu kolekciju. Nemate NFC? Nema problema. Koristite Bluetooth®.

Uživajte u visokokvalitetnom Bluetooth® usmjeravanju uz LDAC™

LDAC™ šalje približno tri puta više podataka (pri maksimalnoj brzini prijenosa od 990 kb/s) u odnosu na konvencionalni Bluetooth® zvuk i omogućuje superioran doživljaj bežičnog slušanja.

Ručka za jednostavno nošenje

Kada poželite premjestiti MHC-V42D, primite praktičnu ručku za nošenje, podignite i ponesite gdje god želite zabaviti se.

Povećajte zabavu uz dodatne zvučnike

Uživajte u još snažnijem zvuku povezivanjem većeg broja kućnih audio sustava putem Bluetooth® veze. Povežite do 50 kompatibilnih kućnih audiosustava i sinkronizirajte glazbu i svjetla.

Povezivanje više uređaja omogućuje većem broju ljudi da kontroliraju glazbu

S uređajem MHC-V42D putem tehnologije Bluetooth® možete istovremeno upariti do tri pametna telefona koja pripadaju vama ili vašim prijateljima. Moći ćete reproducirati pjesme iz svih svojih glazbenih biblioteka, što će vam pružiti još veći izbor pjesama.

USB priključak omogućuje priključivanje, reprodukciju i punjenje

Reproducirajte pjesme spremljene na USB uređaju ili izrađujte vlastite prilagođene popise za reprodukciju s pomoću izravnog snimanja s CD-a na USB. Jednostavno priključite uređaj u ulaz PLAY/REC da biste podigli atmosferu na sljedećem tulumu uz sve svoje omiljene pjesme. Tijekom reprodukcije svoj pametni telefon možete napuniti putem USB priključka.

Specifikacije
Pripremite sjajne zabave svaki put uz snažni MHC-V42D. Raspršivanje zvuka i zvuk na velikim udaljenostima šalju ritmove kroz prostor za zabavu da bi svi uživali u istom odličnom zvuku. Šarena svjetla za zabavu i svjetla zvučnika sinkroniziraju se s ritmom, a DJ-a možete zamijeniti okomitom i vodoravnom kontrolom pokretima ili putem pametnog telefona.
  • Zvuk basa na velikim udaljenostima uz JET BASS BOOSTER

  • Rasvjeta za zabavu i svjetla zvučnika

  • Kontrola pokretima za zabavu i jednostavno korištenje

  • Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable / Rasvjeta za zabavu putem aplikacije Fiestable

  • Integrirani DVD reproduktor s HDMI ARC izlazom

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu