HI-FI SUSTAVI

Kućni audio sustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®

MHC-V50D
Slika – Kućni audio sustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audio sustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audio sustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audio sustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audio sustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audio sustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®

Funkcije

Uživajte u kvalitetnijem BLUETOOTH usmjeravanju uz LDAC™

LDAC nova je tehnologija za zvuk tvrtke Sony koja vam omogućava uživanje u iznimno kvalitetnom bežičnom prijenosu zvuka pomoću tehnologije Bluetooth. Budući da prenosi do 3 puta više podataka, LDAC pruža poboljšan doživljaj bežičnog slušanja za svu glazbu. 

Stvorite atmosferu za zabavu

Zagrijte atmosferu osvjetljenjem poput klupskog na zvučniku. Svjetlo se usmjerava kroz leću kako bi se raspršio široki svjetlosni uzorak. Svjetlima možete upravljati na sustavu i gledati ih kako svijetle sukladno ritmu glazbe za plesni podij u klupskom stilu kod kuće.

Osvijetljena upravljačka ploča s tipkama osjetljivim na dodir 

Uživajte u jednostavnoj kontroli reprodukcije glazbe i osvjetljenju za zabave čak i u mraku uz tipke osjetljive na dodir i osvijetljenu upravljačku ploču.

Kompaktan dizajn za maksimalno olakšano nošenje

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu možete ga ponijeti i pokrenuti zabavu bilo gdje. Bez obzira na to jeste li s prijateljima kod kuće ili planirate zabavu organizirati negdje drugdje, kompaktan dizajn popraćen je i praktičnom ugrađenom ručkom za nošenje.

Značajke za karaoke omogućavaju vam da pjevate uz pjesme 

Karaoke natjecanja s prijateljima jednostavna su: samo priključite MHC-V50D na televizor i ubacite DVD za karaoke ili pjevajte uz pjesme s web-mjesta YouTube™ pomoću tehnologije Bluetooth. Dva ulaza za mikrofon, ocjenjivanje i zvučni efekti omogućavaju vam da udružite snage s prijateljima i natječete se u pjevanju. Ugrađena funkcija za pojačavanje/stišavanje vokala smanjuje glasnoću čak i glasa s CD-a, tako da možete pjevati omiljene pjesme.

DJ efekti omogućavaju vam da prilagodite pjesme

Pokrenite masu uz DJ efekte. Četiri različita efekta dočarat će pravu atmosferu za zabavu: Efekt Flanger stvara dubok gromoglasan zvuk; WAH izobličuje zvuk; Izolator izdvaja određeni frekvencijski raspon; PAN prebacuje zvuk između zvučnika. DJ efekte možete koristiti s aplikacijom Fiestable i kontrolom pokreta, što znači da nikada nije bilo lakše pokazati kreativnost s popisima za reprodukciju za zabave.

Ulaz za gitaru

Održite vlastite male koncerte zahvaljujući ulazu za gitaru. Jednostavno je priključite i pritisnite tipku Guitar da biste uživali u snažnom zvuku svoje gitare. Svirajte sami ili povežite mikrofon da biste pjevali.

HDMI izlaz za jednostavno postavljanje

Lako uspostavite vezu s televizorom i drugim uređajima s HDMI izlazom. Zahvaljujući HDMI OUT priključku za povezivanje vam je potreban samo jedan kabel.

Uživajte u svim filmovima uz ugrađeni DVD reproduktor

Izvucite DVD medije i gledajte ih na ugrađenom reproduktoru modela MHC-V50D. Uživajte u svakoj eksploziji, akcijskoj sekvenci i dramatičnoj sceni uz filmski surround zvuk koji vas odvlači u središte akcije. Pretvorite dnevni boravak u kino i priređujte nezaboravne filmske večeri.

Jednostavno usmjeravanje uz tehnologije NFC i Bluetooth

Komunikacija bliskog polja (NFC) i Bluetooth® uklanjaju potrebu za kabelskim vezama i složenim postavljanjem. Jednostavno prislonite uređaj koji podržava NFC uz MHC-V50D da biste brzo uspostavili besprijekornu vezu, a zatim počnite usmjeravati glazbenu kolekciju. Nemate NFC? Nema problema. Jednostavno se povežite pomoću tehnologije Bluetooth i spremni ste.

Objedinite svoju glazbu uz Sony | Music Center

Preuzmite Sony | Music Center (prijašnjeg naziva SongPal) za pametni telefon ili tablet i preuzmite kontrolu nad svojom glazbenom zbirkom. Jednostavno se povežite pomoću tehnologije Bluetooth i moći ćete besprijekorno pristupati svim omiljenim pjesmama. Aplikacija se može koristiti i za prilagodbu postavki zvuka radi osiguravanja odličnog, uravnoteženog zvuka.

USB priključak omogućava jednostavno priključivanje i reprodukciju

Reproducirajte pjesme spremljene na USB-u. Jednostavno priključite uređaj u priključak PLAY/REC i spremni ste za prijenos glazbe s CD-a na USB.

Audio ulaz i izlaz

Povežite audio/vizualnu opremu audio ulazom i izlazom. Povežite televizor ili dodatni zvučnik kako biste osigurali pojačanje zvuka na sustavu kućne zabave.

Ugrađeni CD reproduktor za glazbenu kolekciju

Reproducirajte klasične albume ili diskove s kompilacijama na ugrađenom CD reproduktoru. Ovaj kućni audio sustav kompatibilan je s CD, CD-R i CD-RW diskovima – tako možete uživati u svemu od studijskih snimki do snimaka s hitovima i preuzetih pjesama.

FM radio tuner za omiljene emisije

Želite slušati omiljene DJ-e? Jednostavno odaberite stanicu pomoću kotačića za FM radio i saznajte što se nudi.

Specifikacije

Priredite vrhunsku kućnu zabavu uz ovaj snažni kućni audio sustav. Sound Pressure Horn i Mega Bass u kombinaciji daju dinamičan, rezonantan zvuk koji će se osjetiti u čitavoj kući. Podignite atmosferu uz svjetla za zabavu, DJ zvučne efekte i karaoke, s tim da navedenim značajkama možete upravljati i s telefona, putem aplikacije Fiestable.
  • LDAC za visokokvalitetno slušanje putem Bluetooth veze

  • Svjetla za zabavu za atmosferu poput one u plesnom klubu

  • Osvijetljena gornja ploča za jednostavno upravljanje

  • Značajke za karaoke omogućavaju vam da pjevate uz pjesme

  • Ugrađene ručke radi jednostavne prenosivosti

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu