MHC-V73D

Vrhunski doživljaj plesnog podija

Osjetite ritam svojih omiljenih pjesama u svakom kutku uz višesmjerni zvuk za tulume i pritom gledajte kako vaš plesni podij oživljava uz višesmjernu rasvjetu za tulume i svjetla zvučnika.

HI-FI SUSTAVI

Snažan audio sustav V73D s tehnologijom BLUETOOTH®

MHC-V73D
Slika – Snažan audio sustav V73D s tehnologijom BLUETOOTH®
MHC-V73D – svjetlo
Osvjetljenje
Zabavne značajke
Zabavne značajke
HDMI®
Mogućnost povezivanja
Uživajte u nevjerojatnom zvuku na tulumu

Plešite i pjevajte uz svoje omiljene pjesme gdje god se nalazili. Uz četiri visokotonca visoke učinkovitosti, srednjetonac visoke učinkovitosti i nagnute pogonske jedinice za srednjetonce vaši će tulumi odzvanjati uz snažan i detaljan zvuk u kojem će uživati svi gosti. 

Zvuk uživo
Zvukovi kao da su živi

Tehnologija DSP stvara festivalsku atmosferu tako što glazbi dodaje realističan ugođaj koncerta uživo. 

DSEE
Obnavljanje detalja digitalne glazbe

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) obnavlja detalje iz komprimiranih glazbenih datoteka i stvara visokokvalitetan zvuk bliži originalnoj snimki s CD-a. 

Stvorite nezaboravnu atmosferu 

Rasvijetlite atmosferu na zabavi od poda do stropa uz višesmjernu rasvjetu za tulume i svjetla na zvučniku. Emitirajte tamnoplave, svijetloplave i zelene valove s višebojnim snopom i uživajte u autentičnoj atmosferi noćnog kluba ili festivala na otvorenom.

Isprobajte višesmjernu rasvjetu za tulume

Pogledajte videozapis koji prikazuje višesmjernu rasvjetu za tulume u akciji.

Oslobodite pop-zvijezdu u sebi

Zabavite sve sudionike – uz dva ulaza za mikrofon zajedno sa svojim gostima pjevajte uz omiljene melodije. Ako želite, dodati možete i dozu rock 'n' rolla povezivanjem gitare s jednim od ulaza i korištenjem sustava kao pojačala za gitaru. Uživajte u tri načina rada: Clean za čisti zvuk, Overdrive za zvuk gitare s distorzijom i Bass za bas-gitaru. Kada završite, mikrofone s pomoću dva držača možete sigurno spremiti na mjesto.

MHC-V73D_Gesture
Okomita i vodoravna kontrola pokretima

Preskočite pjesmu, prijeđite s flangera na WAH, uključite mikrofon za karaoke, kontrolirajte visinu tona mikrofona i glazbe i poglasnite okomitim ili vodoravnim pokretom ruke. Kontrola pokretima omogućuje vam brzo i jednostavno upravljanje funkcijama modela
MHC-V73D i da u svakom trenutku budete u središtu zabave.

Način rada TAIKO

Da biste uz uzorkivač svirali na različitim instrumentima, kao što su bongo, djembe, surdo i japanski TAIKO bubanj, dovoljno je dodirivati gornju ploču u ritmu glazbe. 

Ruka s telefonom
Preuzmite kontrolu nad zabavom uz aplikaciju Fiestable

Aplikacija Fiestable zabavna je, intuitivna i jednostavna te vam daje potpunu kontrolu nad sustavom MHC-V73D. Da biste koristili aplikaciju Fiestable, morat ćete najprije preuzeti aplikaciju Sony | Music Center. Kada je preuzmete, jednim dodirom telefona ili glasom preuzmite kontrolu nad glazbom, rasvjetom i drugim sadržajima.

Xperia5_Fiestable_PartyPlaylist
 Omogućite stvaranje za tulum putem aplikacije Fiestable

Aplikacija Fiestable svima omogućuje dodavanje omiljenih pjesama na popis za reprodukciju. Omogućite gostima dodavanje glazbe s pametnih telefona putem Wi-Fi® mreže da tulum nikada ne bi prestao.

Xperia5_Fiestable_KaraokeRanking
Pronađite pjevačku zvijezdu uz rangiranje za karaoke u aplikaciji Fiestable 

Pronađite kralja ili kraljicu karaoka uz rangiranje za karaoke. Tko god se plasira u 10 najboljih može unijeti svoje ime i naziv pjesme na popis
vodećih pjevača.

Ikona Kralj zabave
Postanite kralj zabave

Putem aplikacije Fiestable na društvenim mrežama jednim klikom podijelite status o zabavi. Nakon toga pojačajte glazbu i uspnite se ljestvicom partijanera te postanite pravi kralj zabave.

Pokrenite sve s plesnog podija

Aplikacija Sony | Music Center omogućuje vam upravljanje glazbom i postavkama zvuka putem mobitela. Aplikacija Fiestable omogućuje vam upravljanje bojama svjetla i aktiviranje načina za DJ-a te KARAOKE. Uz intuitivnu kontrolu pokretom promjene možete unositi pokretom zgloba. 

Music Center
Google Play
Sony | Music Center za Android
App Store
Sony | Music Center za iOS
Dodatna dramatičnost filmova i televizije 

Povežite MHC-V73D s televizorom i na posve nov način uživajte u omiljenim filmovima, televiziji i sportskim prijenosima. 

HDMI®
HDMI™ izlaz za jednostavno postavljanje

HDMI (ARC) izlaz omogućuje vam jednostavno povezivanje sustava s TV-om. Gledajte televiziju i DVD-e na uobičajenom zaslonu te istovremeno uživajte u snažnom zvuku koji dolazi iz zvučnika MHC-V73D.

DVD
Gledajte filmove uz ugrađeni DVD reproduktor

Pretvorite dnevnu sobu u kino dvoranu i organizirajte nezaboravne filmske večeri uz obitelj i prijatelje. Osjetite dramu u svakoj sceni uz snažan zvuk i tlak zvuka uz koji ćete se osjećati kao da ste u samom središtu akcije.

Proširite dobru atmosferu na tulumu uz bežičnu vezu

Uživajte u snažnijem i punijem zvuku uz sinkroniziranu rasvjetu. Wireless Party Chain omogućuje vam da MHC-V73D povežete s 50 kompatibilnih snažnih audio sustava putem tehnologije Bluetooth®,

NFC Bluetooth®
NFC™ povezivanje jednim dodirom za trenutno povezivanje

Komunikacija bliskog polja (NFC™) i tehnologija Bluetooth®[FN_01 ],otklanjaju potrebu za kabelskim vezama i složenim postavljanjem. Samo prislonite uređaj koji podržava NFC™ uz MHC-V73D da biste brzo uspostavili vezu, a zatim počnite usmjeravati glazbenu kolekciju. Nemate NFC™? Nema problema. Uspostavite vezu koristeći Bluetooth®. 

Bežična zabava
Sinkronizacija zvuka Wireless Party Chain

Povežite do 50 kompatibilnih snažnih audio sustava putem Bluetooth® veze, za snažniji doživljaj zvuka i pritom gledajte sinkronizirana svjetla na zvučnicima. 

Više uređaja
Veza s više uređaja

Zajedno s prijateljima MHC-V73D možete s pomoću tehnologije Bluetooth®, istodobno upariti s do tri pametna telefona. Moći ćete reproducirati pjesme iz svojih glazbenih biblioteka i tako dodatno proširiti mogućnosti izbora. 

Logotip Dab
Slušajte još više uz DAB+ 

Tuner koji je potpuno kompatibilan sa značajkom DAB+ omogućuje vam slušanje omiljenih radijskih stanica
gdje god se nalazili.

Dizajniran tako da izdrži atmosferu na tulumu 

MHC-V73D vrlo je izdržljiv, pa ne morate brinuti hoće li podnijeti
atmosferu na tulumu. 

MHC-V73D_Built for partying
Dizajniran za prave zabave

Tvrda plastična vanjska površina koja prekriva sve strane jedinice i čvrsti štitnici za uglove čine MHC-V73D izdržljivim i jednostavnim za prijenos gdje god se zabavljali.

Izdržljiva upravljačka
ploča otporna na prskanje 

Gornja ploha sustava MHC-V73D otporna je na prskanje i lako se čisti, pa se tulum može nastaviti čak i ako prolijete piće. Tu je i gumb Party Lock, koji onemogućuje sve druge gumbe na 30 sekundi, pa ćete moći sve očistiti.

MHC-V73D_Splasproof
MHC-V73D_Tilt and roll
Nagnite i gurajte radi lakog prijenosa 

Ako MHC-V73D želite premjestiti, uhvatite ga za praktičnu ručku za nošenje i nagnite prema natrag. Čvrsti kotačići omogućit će vam da ga prenesete do samog mjesta zabave.

Specifikacije i značajke

Omogućite sjajnu zabavu još većem broju ljudi uz višesmjerni zvuk za tulume, podignite atmosferu pulsirajućom višesmjernom rasvjetom za tulume te svjetlima na zvučniku i dodatno se zabavite uz popis za reprodukciju za tulum i rangiranje za karaoke u aplikaciji Fiestable. Uz štitnike i kotačiće prijenos nikada nije bio jednostavniji.
  • Višesmjerni zvuk za tulume

  • Višesmjerna rasvjeta za tulume i svjetla na zvučniku

  • Popis za reprodukciju za tulum i rangiranje za karaoke u aplikaciji Fiestable

  • Integrirani DVD reproduktor s HDMI™ izlazom

  • Kontrola pokretima za zabavu i jednostavno korištenje

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu