Slike – Snažan audio sustav V77DW
Slike – Snažan audio sustav V77DW
Slike – Snažan audio sustav V77DW
Slike – Snažan audio sustav V77DW
Slike – Snažan audio sustav V77DW
Slike – Snažan audio sustav V77DW
Slike – Snažan audio sustav V77DW
Slike – Snažan audio sustav V77DW

Funkcije

Usmjeravanje zvuka putem Wi-Fi veze

Usmjeravanje zvuka putem Wi-Fi veze omogućuje vam da uživate u omiljenom sadržaju putem uređaja koji podržavaju Chromecast built-in, kao i da pristupate glazbenim datotekama na računalu ili kućnom multimedijskom poslužitelju koji podržava DLNA.

Jednostavan način prijenosa glazbe na zvučnike

Chromecast built-in omogućuje vam usmjeravanje omiljenih glazbenih aplikacija s osobnog uređaja na zvučnike. Samo dodirnite gumb Cast u glazbenoj aplikaciji na mobitelu ili tabletu sa sustavom Android, uređaju iPhone ili iPad, prijenosnom računalu Mac®, prijenosnom računalu sa sustavom Windows ili uređaju Chromebook te odaberite zvučnik ili grupu zvučnika da biste započeli s radom.

Povežite svu svoju glazbu uz Spotify

MHC-V77DW kompatibilan je sa servisom Spotify Connect, pa uz premium pretplatu na Spotify možete u sve svoje omiljene popise za reprodukciju dodati snagu koja će rasplamsati svaku zabavu.

Kotačići i ručka za jednostavan prijenos

MHC-V77DW dizajniran je za jednostavan prijenos, pa zvuk koji će ispuniti svaku prostoriju možete u svakom trenutku ponijeti sa sobom.

Prilagodite postavke za zabavu pomoću značajke za kontrolu pokretom

Odvedite zabavu u željenom smjeru jednim jednostavnim pokretom. Zabavna i intuitivna kontrola pokretima omogućava upravljanje značajkama za zabave, uključujući osvjetljenje, DJ efekte i zvučne efekte za mikrofon. Pokretom lijevo/desno možete preskakati pjesme, a gore/dolje prilagođavate glasnoću. Prilagođavanje postavki za zabavu nikad nije bilo zabavnije. 

Oslobodite glazbu uz slušanje u više prostorija i funkciju bežičnog upravljanja

Neka vas glazba prati po cijeloj kući uz sustav za slušanje glazbe u više prostorija s funkcijom bežičnog upravljanja kojim upravlja aplikacija Sony | Music Center (prijašnjeg naziva SongPal). Ta aplikacija omogućuje međusobno grupiranje određenih Sonyjevih soundbarova i zvučnika. Grupni način rada omogućuje vam da putem više zvučnika istodobno uživate u istoj glazbi, a pojedinačni način rada da putem više zvučnika uživate u različitoj glazbi.

Jednostavno usmjeravanje uz tehnologije NFC i Bluetooth

Komunikacija bliskog polja (NFC) i Bluetooth® uklanjaju potrebu za kabelskim vezama i složenim postavljanjem. Jednostavno prislonite uređaj koji podržava NFC uz MHC-V77DWN da biste brzo uspostavili besprijekornu vezu, a zatim počnite usmjeravati glazbenu kolekciju. Nemate NFC? Nema problema. Jednostavno se povežite pomoću tehnologije Bluetooth i spremni ste.

Uživajte u kvalitetnijem Bluetooth usmjeravanju uz LDAC™

LDAC nova je tehnologija za zvuk tvrtke Sony koja vam omogućava uživanje u iznimno kvalitetnom bežičnom prijenosu zvuka pomoću tehnologije Bluetooth. Budući da prenosi do 3 puta više podataka, LDAC pruža poboljšan doživljaj bežičnog slušanja za svu glazbu.

HDMI ulaz za jednostavno postavljanje

Jednostavno se povežite sa svojim televizorom za dubok, snažan zvuk iz svojih filmova i glazbe. Zahvaljujući HDMI priključku, za povezivanje vam je potreban samo jedan kabel.

Svjetla na zvučniku stvaraju pravu atmosferu za zabavu

Zagrijte atmosferu osvjetljenjem poput klupskog na zvučniku. Svjetlo se usmjerava kroz leću da bi se raspršio široki svjetlosni uzorak u linijama. Svjetlima možete upravljati pomoću aplikacije Fiestable ili na sustavu. Gledajte kako svijetle sukladno ritmu glazbe za plesni podij u klupskom stilu kod kuće.

USB priključak omogućava jednostavno priključivanje i reprodukciju

USB priključak omogućava priključivanje USB uređaja, pametnog telefona, tableta ili prijenosnog računala za reprodukciju svih digitalnih datoteka. Kompatibilan je s formatima MP3, AAC, WMA, WAV/AIFF, FLAC, ALAC i DSD, pa možete nastaviti uživati u svojim omiljenim popisima za reprodukciju.

Značajke za karaoke omogućavaju vam da pjevate uz pjesme

Karaoke natjecanja s prijateljima jednostavna su: samo priključite MHC-V77DW na televizor i ubacite DVD za karaoke ili pjevajte uz pjesme s web-mjesta YouTube™ pomoću tehnologije Bluetooth. Dva ulaza za mikrofon, ocjenjivanje i zvučni efekti omogućuju vam da udružite snage s prijateljima i natječete se u pjevanju. Ugrađena funkcija za stišavanje vokala za karaoke smanjuje glasnoću glasa i s CD-a, pa možete pjevati sve svoje omiljene pjesme.

FM radio tuner za omiljene emisije

Želite slušati omiljene DJ-e? Jednostavno odaberite stanicu pomoću kotačića za FM radio i saznajte što se nudi.

Izdržljiva upravljačka ploča otporna na prskanje

Gornja površina modela MHC-V77DW otporna je na prskanje, prašinu i jednostavno se čisti, pa zabava neće prestati ni kad se prolije piće.

Zvuk zabave uz Fiesta Mode možete postići bilo gdje

Pritisnite tipku Fiesta Mode i uživajte u zvuku plesne dvorane ma gdje bili, čak i na otvorenom.

Specifikacije

Višenamjenski prijenosni zvučni sustav kao stvoren za zabave. Rasvjeta sinkronizirana sa snažnim zvukom podići će atmosferu, a svime možete jednostavno upravljati pomoću pametnog telefona putem aplikacija Sony | Music Center i Fiestable. Spotify Connect i Chromecast built-in pritom vam omogućuju neograničen pristup glazbi.
  • Uživajte u snažnom zvuku koji izlazi iz kompaktnog višenamjenskog dizajna

  • Preuzmite kontrolu nad osvjetljenjem i DJ efektima uz aplikacije Sony | Music Center i Fiestable

  • Zahvaljujući upravljačkoj ploči otpornoj na prskanje, ne morate brinuti zbog prolijevanja pića

  • Usmjeravajte svu svoju glazbu uz Chromecast built-in i Spotify Connect

  • Jednostavno ih od kuće prebacite na zabavu pomoću ručke za prijenos i kotačića

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu