Prijeđi na sadržaj
Slike – Kućni audiosustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audiosustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audiosustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audiosustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audiosustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®

Funkcije

ZVUK UŽIVO od 360° dolazi u domove

Unesite zvuk festivala u svoj dom i priredite fantastičnu kućnu zabavu. Stražnji visokotonci i nagnute jedinice zvučnika pokrivaju cijeli plesni podij, pa će svi moći uživati u dubokom, snažnom zvuku.

Slušajte glazbu s bilo kojeg mjesta uz generator za širenje zvuka

Kada zasvira izvrsna pjesma, naravno da ćete je htjeti čuti sa svakog mjesta. Kućište zvučnika s otvorenom stražnjom stranom omogućuje širenje zvuka, tako da glazbu možete jasno čuti iz svakog kuta.

Svjetla za zabavu od 360°

Osvijetlite svaki kutak prostora u kojem se odvija zabava uz svjetla za zabavu od 360° u više boja, pa ćete moći uživati u atmosferi pravog noćnog kluba ili festivala.

Zapjevajte uz značajke za karaoke

Karaoke natjecanja s prijateljima jednostavna su: samo priključite MHC-V81D u TV i pokrenite DVD za karaoke. Dva ulaza za mikrofon, ocjenjivanje i zvučni efekti omogućuju vam da udružite snage s prijateljima i natječete se u pjevanju. Ugrađena funkcija za stišavanje vokala za karaoke smanjuje glasnoću glasa i s CD-a, pa možete pjevati sve svoje omiljene pjesme.

Bubnjajte uz TAIKO način rada 

Dodajte vlastiti zvuk bubnja uz TAIKO način rada. Da biste uz uzorkivač svirali na različitim instrumentima, kao što su bongo, djembe, surdo i japanski TAIKO bubanj, dovoljno je dodirnuti gornju ploču i povući prstom u ritmu glazbe. 

TAIKO način rada za igru 

Testirajte osjećaj za ritam uz TAIKO način rada za igru; dodirnite gornju ploču u ritmu bljeskanja svjetla i pogledajte tko će postići najbolji rezultat na zabavi.

DJ efekti omogućavaju vam da prilagodite pjesme 

Pokrenite masu uz DJ efekte. Četiri različita efekta dočarat će pravu atmosferu za zabavu: Flanger stvara duboki efekt sličan zvuku mlaznog aviona; WAH automatski pomiče frekvenciju filtra prema gore i dolje; Izolator izdvaja određeni frekvencijski raspon; PAN prebacuje zvuk između zvučnika. DJ efekte možete koristiti s aplikacijom Fiestable i kontrolom pokreta, što znači da nikada nije bilo lakše pokazati kreativnost s popisima za reprodukciju.

Svirajte uz gitaru

Svirajte uz omiljene pjesme zahvaljujući ulazu za gitaru. Jednostavno je priključite i pritisnite tipku Guitar da biste uživali u snažnom zvuku i efektima distorzije gitare. Svirajte sami ili povežite mikrofon da biste pjevali.

Prilagodite postavke za zabavu pomoću značajke za kontrolu pokretom 

Odvedite zabavu u željenom smjeru jednim jednostavnim pokretom. Zabavna i intuitivna kontrola pokretima daje vam kontrolu nad svim značajkama za zabave, uključujući načine rada za DJ-a, miksanje i karaoke. Pokretom lijevo/desno možete preskakati pjesme, a gore/dolje prilagođavate glasnoću. Prilagođavanje postavki za zabavu nikad nije bilo zabavnije.

Wireless Party Chain putem tehnologije Bluetooth® omogućuje proširenje sustava zvučnika

Uživajte u još snažnijem zvuku povezivanjem većeg broja kućnih audiosustava putem tehnologije Bluetooth®. Povežite i do 50 kompatibilnih kućnih audiosustava putem tehnologije Bluetooth® i sinkronizirajte glazbu i svjetla.

Aplikacija Sony | Music Center 

Aplikacija Sony | Music Center za Android i iOS omogućuje upravljanje glazbom i postavkama zvuka izravno s telefona.

Postanite kralj zabave

Putem aplikacije Fiestable na društvenim mrežama jednim klikom podijelite status o novom audiosustavu. Nakon toga pojačajte glazbu i uspnite se ljestvicom partijanera te postanite pravi kralj zabave.

Aplikacija Fiestable

Fiestable je besplatna aplikacija za iOS i Android koja vam omogućuje da upravljate bojama svjetla ili aktivirate načine rada za DJ-a i karaoke. Zahvaljujući intuitivnoj kontroli pokretom možete unositi promjene pokretom zgloba.

HDMI izlaz za jednostavno postavljanje

HDMI (ARC) izlaz omogućuje vam jednostavno povezivanje sustava s TV-om. Gledajte televiziju i DVD-ove na uobičajenom zaslonu te istovremeno uživajte u snažnom zvuku koji dolazi iz zvučnika MHC-V81D.

Gledajte filmove uz ugrađeni DVD reproduktor

Snažna jačina i tlak zvuka postavljaju vas u samo središte akcije, što vam omogućuje uživanje u dramatičnosti svakog prizora. Pretvorite dnevnu sobu u kino i priređujte nezaboravne filmske večeri.

DSEE automatski obnavlja detalje digitalne glazbe

Povećajte kvalitetu komprimiranih glazbenih datoteka. Kada se originalni glazbeni izvor komprimira, gubi elemente visoke frekvencije koji unose detalje i bogatstvo u omiljene pjesme. Tehnologija Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) vjerno obnavlja te elemente radi stvaranja vrlo kvalitetnog zvuka koji je bliži originalnoj CD snimki.

Način rada Football

Svako gledanje utakmice zvučat će kao odlazak na stadion. Isključite naraciju da biste pojačali šum gledatelja i uživali u prožimajućem doživljaju gledanja koji obuhvaća samo vas i utakmicu.

NFC povezivanje jednim dodirom za trenutno povezivanje

Komunikacija bliskog polja (NFC) i Bluetooth® uklanjaju potrebu za kabelskim vezama i složenim postavljanjem. Jednostavno prislonite uređaj koji podržava NFC uz slušalice kako biste brzo uspostavili vezu, a zatim počnite usmjeravati glazbenu kolekciju. Nemate NFC? Nema problema. Uspostavite vezu koristeći Bluetooth®* i spremni ste.

Izdržljiva upravljačka ploča otporna na prskanje

Gornja površina modela MHC-V81D otporna je na prskanje i prašinu i jednostavno se čisti, pa zabava neće prestati ni kad se prolije piće. Tu je čak i gumb Party Lock koji onemogućuje sve druge gumbe na 30 sekundi, pa ćete moći sve očistiti.

Povezivanje više uređaja omogućuje većem broju ljudi da kontroliraju glazbu

S uređajem MHC-V81D putem tehnologije Bluetooth® možete istovremeno upariti do tri pametna telefona koja pripadaju vama ili vašim prijateljima. Moći ćete reproducirati pjesme iz svih svojih glazbenih biblioteka, pa ćete i sami moći isprobati kako je to biti DJ.

Bolji zvuk putem BLUETOOTH® veze

LDAC™ prenosi više podataka od standardnih bežičnih Bluetooth veza, što omogućuje reprodukciju vrhunske kvalitete zvuka koja je bliža zvuku visoke rezolucije.

Nagnite i gurajte radi lakog prijenosa

Kada poželite premjestiti MHC-V81D, samo primite praktičnu ručku za nošenje i nagnite je unatrag. Čvrsti kotačići omogućuju koturanje do zabave.

Specifikacije
Ispunite svoj dom zvukom i atmosferom glazbe uživo. MHC-V81D obuhvaća značajke ZVUK UŽIVO od 360° i svjetla za zabavu od 360°, koje omogućuju prožimajuće iskustvo u stilu festivala. Možete čak i svirati na bubnjevima i gitari ili pak pjevati zahvaljujući TAIKO načinu rada i ulazima za gitaru i mikrofon.
  • ZVUK UŽIVO od 360°

  • Svjetla za zabavu od 360°

  • TAIKO način rada i TAIKO način rada za igru

  • Integrirani DVD reproduktor s HDMI izlazom

  • Ručka i kotačići za jednostavno prenošenje

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu