MHC-V83D

Učinite svaki tulum nezaboravnim

Ispunite svaki kutak višesmjernim zvukom za tulume, stvorite festivalsku atmosferu pulsirajućom višesmjernom rasvjetom za tulume i svjetlima na zvučniku ili oslobodite pop-zvijezdu u sebi uz način rada KARAOKE.

HI-FI SUSTAVI

Snažan audio sistem V83D s tehnologijom BLUETOOTH®

MHC-V83D
Slika – Snažan audio sistem V83D s tehnologijom BLUETOOTH®
Lagan
Osvjetljenje
Zabavne značajke
Zabavne značajke
HDMI®
Mogućnost povezivanja
Ispunite plesni podij nevjerojatnim zvukom 

Plešite i pjevajte uz svoje omiljene pjesme gdje god se nalazili. Uz četiri visokotonca visoke učinkovitosti, srednjetonac visoke učinkovitosti i nagnute pogonske jedinice za srednjetonce vaši će tulumi odzvanjati uz snažan i detaljan zvuk te izravne i čiste vokale u kojima će uživati svi gosti. 

Zvuk uživo
Zvukovi kao da su živi

Tehnologija DSP stvara festivalsku atmosferu tako što glazbi dodaje realističan ugođaj glazbenog festivala ili koncerta uživo. 

DSEE
Obnavljanje detalja digitalne glazbe

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) obnavlja detalje iz komprimiranih glazbenih datoteka i stvara visokokvalitetan zvuk bliži originalnoj snimki s
CD-a. 

Stvorite nezaboravnu atmosferu 

Rasvijetlite atmosferu na zabavi od poda do stropa uz višesmjernu rasvjetu za tulume i svjetla na zvučniku. Emitirajte tamnoplave, svijetloplave i zelene valove s višebojnim snopom i uživajte u autentičnoj
atmosferi noćnog kluba ili festivala na otvorenom.

Isprobajte višesmjernu rasvjetu za tulume

Pogledajte videozapis koji prikazuje višesmjernu rasvjetu za tulume u akciji.

Oslobodite pop-zvijezdu u sebi

Zabavite sve sudionike – uz dva ulaza za mikrofon zajedno sa svojim gostima pjevajte uz omiljene melodije. Ako želite, dodati možete i dozu rock 'n' rolla povezivanjem gitare s jednim od ulaza i korištenjem sustava kao pojačala za gitaru. Uživajte u tri načina rada: Clean za čisti zvuk, Overdrive za zvuk gitare s distorzijom i Bass za bas-gitaru. Kada završite, mikrofone s pomoću dva držača možete sigurno spremiti na mjesto.

Kontrola gestama – udaranje rukama
Okomita i vodoravna kontrola pokretima

Preskočite pjesmu, prijeđite s flangera na WAH, uključite mikrofon za karaoke, kontrolirajte visinu tona mikrofona i glazbe i poglasnite okomitim ili vodoravnim pokretom ruke. Kontrola pokretima omogućuje vam brzo i jednostavno upravljanje funkcijama modela MHC-V83D i da u svakom trenutku budete u središtu zabave. 

Način rada TAIKO

Da biste uz uzorkivač svirali na različitim instrumentima, kao što su bongo, djembe, surdo i japanski TAIKO bubanj, dovoljno je dodirivati gornju ploču u ritmu glazbe. 

Osoba s rukama u zraku u noćnom klubu.
Preuzmite kontrolu nad zabavom uz aplikaciju Fiestable

Zabavna, intuitivna i jednostavna, aplikacija Fiestable zanimljiva je kontrola značajki koja pruža potpunu kontrolu uređaja MHC-V83D. Za upotrebu aplikacije Fiestable trebate preuzeti aplikaciju Sony | Music Center. Tako ćete moći upravljati glazbom, osvjetljenjem i drugim jednostavnim dodirivanjem telefona ili glasom.

Slika Xperia™ telefona
Omogućite prijateljima da stvore popis za reprodukciju za tulum putem aplikacije Fiestable

Aplikacija Fiestable svima omogućuje dodavanje omiljenih pjesama na popis za reprodukciju. Omogućite gostima dodavanje glazbe s pametnih telefona putem Wi-Fi® mreže da tulum nikada ne bi prestao.   

Slika Xperia™ telefona
Pronađite pjevačku zvijezdu uz rangiranje za karaoke u aplikaciji Fiestable 

Pronađite kralja ili kraljicu karaoka uz rangiranje za karaoke. Tko god se plasira u 10 najboljih može unijeti svoje ime i naziv pjesme na popis vodećih pjevača.

Party King
Postanite kralj zabave 

Putem aplikacije Fiestable na društvenim mrežama jednim klikom podijelite status o zabavi.
Nakon toga pojačajte glazbu i uspnite se ljestvicom partijanera te postanite pravi kralj zabave.

Pokrenite sve s plesnog podija

Aplikacija Sony | Music Center omogućuje vam upravljanje glazbom i postavkama zvuka putem mobitela. Aplikacija Fiestable omogućuje vam upravljanje bojama svjetla i aktiviranje načina za DJ-a te KARAOKE. Uz intuitivnu kontrolu
pokretom promjene možete unositi pokretom zgloba. 

Music Center
Google Play
Sony | Music Center za Android
App Store
Sony | Music Center za iOS
Dodatna dramatičnost filmova i televizije 

Povežite MHC-V83D s televizorom i na posve nov način uživajte u omiljenim filmovima, televiziji i sportskim prijenosima. 

HDMI®
HDMI™ izlaz za jednostavno postavljanje

HDMI™ (ARC) izlaz omogućuje vam jednostavno povezivanje sustava s TV-om.
Gledajte televiziju i DVD-e na uobičajenom zaslonu te istovremeno uživajte u snažnom zvuku koji dolazi iz zvučnika
MHC-V83D.

DVD
Gledajte filmove uz ugrađeni DVD reproduktor

Pretvorite dnevnu sobu u kino dvoranu i organizirajte nezaboravne filmske večeri uz obitelj i prijatelje. Osjetite dramu u svakoj sceni uz snažan zvuk i tlak zvuka uz koji ćete se osjećati kao da ste u samom središtu akcije.

Proširite dobru atmosferu na tulumu uz
bežičnu vezu

Uživajte u snažnijem i punijem zvuku uz sinkroniziranu rasvjetu. Wireless Party Chain omogućuje vam da MHC-V83D povežete s 50 kompatibilnih snažnih audio sustava putem tehnologije Bluetooth®.

NFC Bluetooth®
NFC™ i Bluetooth  

Komunikacija bliskog polja (NFC™) i tehnologija Bluetooth®[FN_01 ],otklanjaju potrebu za kabelskim vezama i složenim postavljanjem. Samo prislonite uređaj koji podržava NFC™ uz MHC-V83D da biste brzo uspostavili vezu, a zatim počnite usmjeravati glazbenu kolekciju. Nemate NFC™? Nema problema. Uspostavite vezu koristeći Bluetooth®. 

Party Chain
Sinkronizacija zvuka Wireless Party Chain

Povežite do 50 kompatibilnih snažnih audio sustava putem Bluetooth® veze, za snažniji doživljaj zvuka i pritom gledajte sinkronizirana svjetla na zvučnicima. 

Veza s uređajem
Veza s više uređaja

Zajedno s prijateljima MHC-V83D možete s pomoću tehnologije Bluetooth®, istodobno upariti s do tri pametna telefona. Moći ćete reproducirati pjesme iz svojih glazbenih biblioteka i tako dodatno proširiti mogućnosti izbora. 

DAB+
Slušajte još više uz DAB+ 

Tuner koji je potpuno kompatibilan sa značajkom DAB+ omogućuje vam slušanje omiljenih radijskih stanica
gdje god se nalazili. 

Dizajniran tako da izdrži atmosferu na tulumu 

MHC-V83D vrlo je izdržljiv, pa ne morate brinuti hoće li podnijeti
atmosferu na tulumu. 

Lijevana kutija
Dizajniran za prave zabave

Tvrda plastična vanjska površina koja prekriva sve strane jedinice i čvrsti štitnici za uglove čine MHC-V83D izdržljivim i jednostavnim za prijenos gdje god se zabavljali.

Izdržljiva upravljačka ploča otporna na prskanje 

Gornja ploha sustava MHC-V83D otporna je na prskanje i lako se čisti, pa se tulum može nastaviti čak i ako prolijete piće. Tu je i gumb Party Lock, koji onemogućuje sve druge gumbe na 30 sekundi, pa ćete moći sve očistiti.

Otporan na prskanje
Nošenje
Nagnite i gurajte radi lakog prijenosa 

Ako MHC-V83D želite premjestiti, uhvatite ga za praktičnu ručku za nošenje i nagnite prema natrag. Čvrsti kotačići omogućit će vam da ga prenesete do samog mjesta zabave.

Specifikacije i značajke

Omogućite sjajnu zabavu još većem broju ljudi uz višesmjerni zvuk za tulume, podignite atmosferu pulsirajućom višesmjernom rasvjetom za tulume te svjetlima na zvučniku i dodatno se zabavite uz popis za reprodukciju za tulum i rangiranje za karaoke u aplikaciji Fiestable. Uz štitnike i kotačiće prijenos nikada nije bio jednostavniji.
  • Višesmjerni zvuk za tulume

  • Višesmjerna rasvjeta za tulume i svjetla na zvučniku

  • Popis za reprodukciju za tulum i rangiranje za karaoke u aplikaciji Fiestable

  • Integrirani DVD reproduktor s HDMI™ izlazom

  • Kontrola pokretima za zabavu i jednostavno korištenje

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu