Prijeđi na sadržaj
Slike – Kućni zvučni sustav velike snage
Slike – Kućni zvučni sustav velike snage
Slike – Kućni zvučni sustav velike snage
Slike – Kućni zvučni sustav velike snage
Slike – Kućni zvučni sustav velike snage
Slike – Kućni zvučni sustav velike snage
Slike – Kućni zvučni sustav velike snage

Funkcije

Snažan raširen zvuk za velike tulume

Nakošeni zvučnici na vrhu sustava reproduciraju zvuk iznad publike, u čemu pomaže i ormarić s otvorenom stražnjom stranom koji omogućuje dodatno širenje zvuka. Svih 10 zvučnika ima dizajn u obliku trube, čime se postiže veći domet zvuka da bi svi mogli uživati u glazbi.

Rasvjeta za tulume i svjetlo na zvučnicima daju dojam plesnog podija u disko klubu

Rasvjeta u boji svijetli kroz leću čime se svjetlost širi iza zvučnika MHC-V90DW, baš kao u disko klubovima. Jarka svjetla s prednje strane svakog zvučnika stvaraju uzbudljivu atmosferu za zabavu. Svjetlima možete upravljati pomoću aplikacije Fiestable ili samog sustava. Gledajte kako svijetle u ritmu glazbe i uživajte u atmosferi poput one na klupskom plesnom podiju.

Kontrola pokretima omogućuje vam da pokretima ruku upravljate zvukovima i postavkama 

Zabavna i intuitivna kontrola pokretima daje vam kontrolu nad značajkama zvuka, uključujući načine rada za DJ-a, miksanje i karaoke. Četiri načina za upravljanje omogućuju vam da zamasima ili kružnim pokretima ruke upravljate glasnoćom, mijenjate pjesme i još mnogo toga. 

Značajke za karaoke omogućavaju vam da pjevate uz pjesme

Pjevajte uz glazbu s radija, audiopriključka, CD-a/DVD-a ili mobitela. Jednostavno priključite mikrofon i aktivirajte način rada za karaoke, a MHC-V90DW zamijenit će glasove iz pjesme vašim glasom.

Priključak za gitaru omogućuje vam da postanete dijelom glazbe

Jednostavno priključite gitaru i pritisnite tipku Gitara da biste u pjesmi čuli svoje sviranje. Svirajte sami ili povežite mikrofon da biste istovremeno i pjevali.

Uz način rada Fiesta uživajte u zvuku zabave gdje god se nalazili

Pritisnite tipku Fiesta Mode i uživajte u zvuku plesne dvorane ma gdje bili, čak i na otvorenom.

Prilagodite postavke pomoću aplikacija Sony |Music Center i Fiestable

Aplikacija Sony Music Center omogućuje vam jednostavno upravljanje zabavom s plesnog podija. Pametnim telefonom birajte omiljene popise za reprodukciju i sljedeću pjesmu. Dodatna aplikacija Fiestable koju možete pokrenuti u aplikaciji Sony | Music Center omogućuje vam bežičnu promjenu boje rasvjete zvučnika te aktivaciju DJ i karaoke efekata. Pomoću značajke intuitivnog upravljanja pokretom to možete učiniti sa samo nekoliko zamaha rukom. 

Bežično povezivanje s dodatnim zvučnicima

Bežična tehnologija Party Chain omogućuje vam uživanje u snažnom zvuku s više zvučnika bez ijednog kabela. Jednostavno putem Wi-Fi mreže sinkronizirajte kompatibilne zvučnike za više soba koji istovremeno mogu reproducirati istu glazbu.

Usmjeravanje zvuka putem Wi-Fi veze

Ugrađeni Chromecast omogućuje vam usmjeravanje omiljenih audiosadržaja na MHC-V90DW putem Wi-Fi veze. Glazbenim datotekama možete pristupati i putem PC-ja kompatibilnog s mrežom DLNA ili kućnog multimedijskog poslužitelja.

Ugrađeni DVD reproduktor filmove koje gledate obogaćuje vrhunskim zvukom

Priključite vanjski TV ili projektor i koristite ugrađeni DVD reproduktor za gledanje filmova sa odličnim zvukom iz zvučnika MHC-V90DW. Snažan zvuk i tlak zvuka postavljaju vas u samo središte akcije, što vam omogućuje uživanje u dramatičnosti svakog prizora. 

HDMI izlaz za jednostavno postavljanje

HDMI (ARC) izlaz omogućuje vam jednostavno povezivanje sustava s TV-om. Uživajte u standardnim vizualnim efektima s TV-a i DVD reproduktora uz snažan zvuk sa zvučnika MHC-V90DW.

USB priključak omogućava jednostavno priključivanje i reprodukciju

Brzo se povežite s digitalnim glazbenim bibliotekama putem USB priključka. Kompatibilan je s formatima MP3, AAC, WMA, WAV/AIFF, FLAC, ALAC i DSD, pa možete nastaviti uživati u svojim omiljenim popisima za reprodukciju. USB priključak puni vaš mobitel, pa možete biti sigurni da vam neće ponestati baterije.

Jednostavno usmjeravanje uz tehnologije NFC i BLUETOOTH®

Komunikacija bliskog polja (NFC) i Bluetooth® uklanjaju potrebu za kabelskim vezama i složenim postavljanjem. Jednostavno prislonite uređaj koji podržava NFC uz MHC-V90DW da biste brzo uspostavili besprijekornu vezu, a zatim počnite usmjeravati glazbenu kolekciju. Nemate NFC? Nema problema. Jednostavno uspostavite vezu pomoću tehnologije Bluetooth® i spremni ste za slušanje.

Uživajte u kvalitetnijem Bluetooth usmjeravanju uz LDAC™

LDAC omogućuje prijenos približno tri puta više podataka (uz maksimalnu brzinu prijenosa od: 990 kb/s) u odnosu na standardni Bluetooth® zvuk, što jamči vrhunski doživljaj slušanja.

Kotačići i ručka za jednostavan prijenos 

MHC-V90DW lako se može prenositi. Kotačići i ručka omogućuju vam da zvukom ispunite bilo koju prostoriju.

Oslobodite glazbu uz slušanje u više prostorija i funkciju bežičnog upravljanja

Neka vas glazba prati po cijeloj kući uz sustav za slušanje glazbe u više prostorija s funkcijom bežičnog upravljanja kojim upravlja aplikacija Sony | Music Center (prijašnjeg naziva SongPal). Ta aplikacija omogućuje međusobno grupiranje određenih Sonyjevih soundbarova i zvučnika. Grupni način rada omogućuje vam da putem više zvučnika istodobno uživate u istoj glazbi, a pojedinačni način rada da putem više zvučnika uživate u različitoj glazbi.

Specifikacije
Uz kućni zvučni sustav MHC-V90DW svi će se vrhunski zabaviti. Deset zvučnika dovoljno je glasno, a rašireni zvuk omogućuje svima da čuju glazbu bez obzira na to gdje se nalazili. Uključite ugrađenu rasvjetu za potpunu plesnu atmosferu.
  • Visoko naslagani zvučnici za rašireni zvuk

  • LED rasvjeta i DJ efekti uz aplikaciju Fiestable

  • Integrirani DVD reproduktor s HDMI izlazom

  • Kontrola pokretima olakšava upravljanje glazbom

  • Ručka i kotačići za jednostavan prijenos

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu