HI-FI SUSTAVI

Kućni audio sustav velike snage s DVD reproduktorom

SHAKE-X70D
Slika – Kućni audio sustav velike snage s DVD reproduktorom
Slike – Kućni audio sustav velike snage s DVD reproduktorom
Slike – Kućni audio sustav velike snage s DVD reproduktorom
Slike – Kućni audio sustav velike snage s DVD reproduktorom
Slike – Kućni audio sustav velike snage s DVD reproduktorom
Slike – Kućni audio sustav velike snage s DVD reproduktorom

Funkcije

Sound Pressure Horn za bas koji možete osjetiti

Oduševit će vas bas koji oživljava dušu uz tehnologiju Sound Pressure Horn. Dizajn s unutarnjim savijenim rogom učinkovito povećava akustični tlak potiskujući energiju kroz kanal za pojačavanje zvuka. Rezultat je mnogo učinkovitiji u odnosu na tradicionalna pojačala koja nepotrebno troše energiju i tradicionalnu obradu signala, a unosi snagu i punoću basa koju doista možete osjetiti u dionicama basa.

Uživajte u kvalitetnijem BLUETOOTH® usmjeravanju uz LDAC™

LDAC nova je tehnologija za zvuk tvrtke Sony koja vam omogućava uživanje u iznimno kvalitetnom bežičnom prijenosu zvuka pomoću tehnologije Bluetooth. Budući da prenosi do 3 puta više podataka, LDAC pruža poboljšan doživljaj bežičnog slušanja za svu glazbu.

LED svjetla na zvučniku stvaraju pravu atmosferu za zabavu

Zagrijte atmosferu LED osvjetljenjem poput klupskog na zvučniku. LED svjetla na zvučniku imaju razne uzorke u boji, od čiste bijele do duginih boja. Sinkronizirajući se s ritmom glazbe, intenzitet i brzina svjetla usklađuju se s glazbenim raspoloženjem i atmosferom.

DJ efekti omogućavaju vam da prilagodite pjesme

Pokrenite masu uz DJ efekte. Četiri različita efekta dočarat će pravu atmosferu za zabavu: Efekt Flanger stvara dubok gromoglasan zvuk; WAH izobličuje zvuk; Izolator izdvaja određeni frekvencijski raspon; PAN prebacuje zvuk između zvučnika. DJ efekte možete koristiti s aplikacijom Fiestable i kontrolom pokreta, što znači da nikada nije bilo lakše pokazati kreativnost s popisima za reprodukciju za zabave.

Značajke za karaoke omogućavaju vam da pjevate uz pjesme

Karaoke natjecanja s prijateljima jednostavna su: samo povežite SHAKE-X70D s televizorom, ubacite DVD za karaoke i pjevajte uz riječi na zaslonu. Dva ulaza za mikrofon te značajke kao što su rezervacija pjesme, ocjenjivanje i odjek omogućavaju vam da se udružite s prijateljima i organizirate natjecanje u pjevanju. Ugrađeno pojačavanje ili stišavanje vokala smanjuje glasnoću čak i glasa s CD-a, tako da možete pjevati omiljene pjesme.

Ulaz za gitaru

Održite vlastite male koncerte zahvaljujući ulazu za gitaru. Jednostavno je priključite i pritisnite tipku Guitar da biste uživali u snažnom zvuku svoje gitare. Svirajte sami ili povežite mikrofon da biste pjevali.

HDMI ulaz za jednostavno postavljanje

Jednostavno se povežite sa svojim televizorom za dubok, snažan zvuk iz svojih filmova i glazbe. Zahvaljujući HDMI priključku, za povezivanje vam je potreban samo jedan kabel.

Uživajte u svim filmovima uz ugrađeni DVD reproduktor

Izvucite DVD medije i gledajte ih na ugrađenom reproduktoru modela SHAKE-X70D. Uživajte u svakoj eksploziji, akcijskoj sekvenci i dramatičnoj sceni uz filmski surround zvuk koji vas odvlači u središte akcije. Pretvorite dnevni boravak u kino i priređujte nezaboravne filmske večeri.

Jednostavno usmjeravanje uz tehnologije NFC i BLUETOOTH®

Komunikacija bliskog polja (NFC) i Bluetooth® uklanjaju potrebu za kabelskim vezama i složenim postavljanjem. Jednostavno prislonite uređaj koji podržava NFC uz SHAKE-X70D da biste brzo uspostavili besprijekornu vezu, a zatim počnite usmjeravati glazbenu kolekciju. Nemate NFC? Nema problema. Jednostavno se povežite pomoću tehnologije Bluetooth i spremni ste.

Objedinite svoju glazbu uz Sony | Music Center

Preuzmite Sony | Music Center (prijašnjeg naziva SongPal) za pametni telefon ili tablet i preuzmite kontrolu nad svojom glazbenom zbirkom. Jednostavno se povežite pomoću tehnologije Bluetooth i moći ćete besprijekorno pristupati svim omiljenim pjesmama. Aplikacija se može koristiti i za prilagodbu postavki zvuka radi osiguravanja odličnog, uravnoteženog zvuka.

USB priključak omogućava jednostavno priključivanje i reprodukciju

Kopirajte pjesme između CD-a i USB uređaja. Jednostavno priključite uređaj u PLAY/REC priključak i spremni ste za prijenos. Ako snimate izravno na USB, moguće je i poboljšati brzinu prijenosa u bitovima sa zadanih 128 kb/s na 256 kb/s za bolju kvalitetu zvuka.

Audio-ulazi za proširenje sustava zvučnika

Najbolje iskoristite svoj kućni audio sustav. Dva audio RCA ulaza omogućavaju vam povezivanje televizora, igraće konzole ili dodatnog sustava SHAKE za veću snagu, bez obzira na to što slušate ili gledate.

Ugrađeni CD reproduktor za glazbenu kolekciju

Reproducirajte klasične albume ili diskove s kompilacijama na ugrađenom CD reproduktoru. Ovaj kućni audio sustav kompatibilan je s CD, CD-R i CD-RW diskovima – tako možete uživati u svemu od studijskih snimki do snimaka s hitovima i preuzetih pjesama.

FM radio tuner za omiljene emisije

Želite slušati omiljene DJ-e? Jednostavno odaberite stanicu pomoću kotačića za FM radio i saznajte što se nudi.

Specifikacije

Oživite kućnu zabavu uz snažni kućni audio sustav SHAKE-X70D. Osjetite snažan bas tehnologije Sound Pressure Horn i stvorite autentičnu atmosferu zabave u klubu uz DJ efekte i šarena LED svjetla.
  • Sound Pressure Horn za snažan bas

  • LDAC za visokokvalitetno slušanje putem Bluetooth veze

  • DJ efekti za zvuk kao onaj u klubu

  • Značajke za karaoke omogućavaju vam da pjevate uz pjesme

  • LED svjetla stvaraju pravu atmosferu za zabavu

Dimenzije glavne jedinice (Š x V x D cm) (pribl.)
45,5 x 16,5 x 33,0
Dimenzije prednjeg zvučnika (Š x H x D cm) (pribl.)
51,0 x 77,3 x 49,1
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu