Prijeđi na sadržaj
Slike – Kućni audio sustav velike snage s DVD reproduktorom
Slike – Kućni audio sustav velike snage s DVD reproduktorom
Slike – Kućni audio sustav velike snage s DVD reproduktorom

Funkcije

Nova tehnologija Sound Pressure Horn za bas koji možete osjetiti

Oduševit će vas bas koji oživljava dušu uz novu tehnologiju Sound Pressure Horn. Dizajn s unutarnjim savijenim rogom učinkovito povećava akustični tlak potiskujući energiju kroz kanal za pojačavanje zvuka. Rezultat je mnogo učinkovitiji u odnosu na tradicionalna pojačala koja nepotrebno troše energiju i tradicionalnu obradu signala, a unosi snagu i punoću basa koju doista možete osjetiti u dionicama basa.

Trosistemski zvučnici za moćan zvuk

Trosistemski zvučnici sastoje se od visokotonca od 2,5 cm (1”), srednjotonca od 15 cm (5,9”) i woofera od 38 cm (15”) i omogućavaju reprodukciju snažnog zvuka punog raspona. Struktura roga visokotonca omogućava reprodukciju čistih, jasnih visokih tonova, woofer je dizajniran za isticanje srednjih tonova, a niskotonac se brine za teške basove – za zvuk koji doista dovodi atmosferu do usijanja.

DSEE obnavlja detalje digitalne glazbe

Povećajte kvalitetu komprimiranih glazbenih datoteka. Kada se originalni glazbeni izvor komprimira, gubi elemente visoke frekvencije koji unose detalje i bogatstvo u omiljene pjesme. Tehnologija Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) vjerno obnavlja te elemente radi stvaranja vrlo kvalitetnog zvuka koji je bliži originalnoj CD snimki.

ClearAudio+ za čistoću i oštrinu

Jedinstvena tehnologija tvrtke Sony, ClearAudio+ omogućava automatsku prilagodbu postavki zvuka za bogatiji doživljaj slušanja. Spajajući stručnost tehnologija za digitalnu obradu signala, ClearAudio+ može optimizirati audio formate radi pružanja dosljedno čistog, vrlo kvalitetnog zvuka bez obzira na glazbu koju slušate.

MEGA BASS unosi snagu u dionice basa

Pritisnite tipku MEGA BASS kako biste glazbu obogatili ozbiljnom snagom niske frekvencije. Funkcionira pojačavanjem dionica basa radi stvaranja snažnijeg zvuka. Jednostavno pritisnite tipku kako biste aktivirali način rada i oduševit će vas odzvanjajući bas.

Uz način rada Football imat ćete dojam da ste pokraj terena

Predivna igra nikada nije zvučala tako dobro. Koristeći akustičke podatke zabilježene na brazilskom nogometnom stadionu, ovaj namjenski način rada pojačava prirodnu, ambijentalnu buku na sportskim događajima pa ćete se osjećati kao da ste dio mase. Ne sviđa vam se komentator? Posebno dizajnirani algoritam pažljivo prati zvuk i omogućava vam da ga u potpunosti izolirate.

Ekvilizator za latinoameričku glazbu nudi mogućnost prilagodbe zvuka žanru

Od salse do popa – aktivirajte ekvilizator za latinoameričku glazbu za reprodukciju glazbe s optimalnim postavkama zvuka. Postavke reggaeton, pop Latino, salsa, sertanejo, forro, ranchera i grupero osiguravaju najbolji zvuk za latinoameričku glazbu.

LED svjetla na zvučniku stvaraju pravu atmosferu za zabavu

Zagrijte atmosferu LED osvjetljenjem poput klupskog na zvučniku. LED svjetla na zvučniku imaju razne uzorke u boji, od čiste bijele do duginih boja. Sinkronizirajući se s ritmom glazbe, intenzitet i brzina svjetla usklađuju se s glazbenim raspoloženjem i atmosferom.

Prilagodite postavke za zabavu uz aplikacije Fiestable

Preuzmite kontrolu nad zabavom s plesnog podija uz aplikaciju za zabave. Jednostavno preuzmite aplikaciju na pametni telefon i uživajte u bežičnoj kontroli svih postavki za zabavu. Promijenite boju LED svjetla zvučnika ili eksperimentirajte s DJ efektima i zvučnim efektima mikrofona kako biste na zabavan način prilagodili zabavu.

Party Chain omogućava proširenje sustava zvučnika

Osigurajte dodatnu snagu sustavu zvuka. Povežite više SHAKE jedinica u lanac kako biste reproducirali snažniji zvuk, bez kašnjenja zvuka između sustava. Aktivirajte jedan uređaj kao glavni i obogatite zabavu potpuno novom razinom zvuka.  

DJ efekti omogućavaju vam da prilagodite pjesme

Pokrenite masu uz DJ efekte. Četiri različita efekta dočarat će pravu atmosferu za zabavu: Efekt Flanger stvara dubok gromoglasan zvuk; WAH izobličuje zvuk; Izolator izdvaja određeni frekvencijski raspon; PAN prebacuje zvuk između zvučnika. DJ efekte možete koristiti s aplikacijom Fiestable i kontrolom pokreta, što znači da nikada nije bilo lakše pokazati kreativnost s popisima za reprodukciju za zabave.

Značajke za karaoke omogućavaju vam da pjevate uz pjesme

Karaoke natjecanja s prijateljima jednostavna su: samo povežite SHAKE-X7D s televizorom, ubacite DVD za karaoke i pjevajte uz riječi na zaslonu. Dva ulaza za mikrofon te značajke kao što su rezervacija pjesme, ocjenjivanje i odjek omogućavaju vam da se udružite s prijateljima i organizirate natjecanje u pjevanju. Ugrađena funkcija Karaoke PON smanjuje glasnoću čak i glasa s CD-a, tako da možete pjevati omiljene pjesme.

Uživajte u svim filmovima uz ugrađeni DVD reproduktor

Izvucite omiljene DVD medije i gledajte ih na ugrađenom reproduktoru modela SHAKE-X7D. Uživajte u svakoj eksploziji, akcijskoj sekvenci i dramatičnoj sceni uz filmski surround zvuk koji vas odvlači u središte akcije. Pretvorite dnevni boravak u kino i priređujte nezaboravne filmske večeri.

Bežično usmjeravanje glazbe uz Bluetooth®

Bežično usmjeravajte omiljene pjesme i aplikacije uz Bluetooth®. Uparite pametni telefon ili tablet sa zvučnikom, sustavom zvuka ili televizorom koji podržava Bluetooth® i moći ćete uživati u glazbi te čak te upravljati popisima za reprodukciju i glasnoćom izravno s uređaja.

Slušanje jednim dodirom za trenutačnu reprodukciju glazbe

NFC (tehnologija komunikacije bliskog polja) uklanja potrebu za povezivanjem kabelima i složenim postavljanjem. Jednostavno prislonite pametni telefon ili drugi uređaj* koji podržava NFC uz oznaku N i pokrenite glazbu. Nemate NFC? Nema problema. Uređaje možete i ručno upariti u postavkama za Bluetooth®. *Prikaz kompatibilnih uređaja

Pronađite kompatibilne uređaje

Objedinite svoju glazbu uz SongPal

Preuzmite SongPal za pametni telefon ili tablet i preuzmite kontrolu nad glazbenom kolekcijom. Jednostavno uspostavite Bluetooth® vezu i moći ćete jednostavno pristupati svim omiljenim pjesmama. Aplikacija se može koristiti i za prilagodbu postavki zvuka radi osiguravanja odličnog, uravnoteženog zvuka.

Dva USB priključka omogućavaju jednostavno priključivanje i reprodukciju

Kopirajte pjesme između CD-a i USB uređaja. Jednostavno priključite uređaj u PLAY/REC priključak i spremni ste za prijenos. Ako snimate izravno na USB, moguće je i poboljšati brzinu prijenosa u bitovima sa zadanih 128 kb/s na 256 kb/s za bolju kvalitetu zvuka.

Ugrađeni CD reproduktor za glazbenu kolekciju

Reproducirajte klasične albume ili diskove s kompilacijama na ugrađenom CD reproduktoru. Ovaj kućni audio sustav kompatibilan je s CD, CD-R i CD-RW diskovima – tako možete uživati u svemu od studijskih snimki do snimaka s hitovima i preuzetih pjesama.

Audio-ulazi za proširenje sustava zvučnika

Najbolje iskoristite svoj kućni audio sustav. Dva audio RCA ulaza omogućavaju vam povezivanje televizora, igraće konzole ili dodatnog sustava SHAKE za veću snagu, bez obzira na to što slušate ili gledate.

FM/AM radijski tuner za omiljene emisije

Želite slušati omiljene DJ-e? Jednostavno odaberite stanicu pomoću kotačića za AM/FM radio i saznajte što se nudi.

Specifikacije
Za snažnu reprodukciju ritmova bogatih basovima. Opremljen s dva niskotonca od 38 cm (15 inča) i novom tehnologijom Sound Pressure Horn, snažni kućni zvučni sustav SHAKE-X7D reproducirat će basove koji oživljavaju dušu. Uz LED svjetla na zvučnicima i DJ efekte, u vlastitom ćete domu moći ćete uživati u doživljaju poput onoga u plesnom klubu.
  • Nova tehnologija Sound Pressure Horn za snažan bas

  • DSEE nadogradnja obnavlja kvalitetu komprimiranih datoteka

  • Odlična glazba u jednom koraku uz ClearAudio+

  • Jednostavna Bluetooth® veza uz NFC jednim dodirom

  • LED svjetla i DJ efekti stvaraju atmosferu zabave

Izlaz za napajanje
2400 W
Ulazni terminali
Analogni audio (2), Ulazi za mikrofon (2) 6 φ, USB priključak (2)
Veličina glavne jedin. (Š x V x D)
455 × 165 × 330 mm
Prednji zvučnik (Š x V x D)
510 × 773 × 458 mm

Sadržaj pakiranja

AC kabel, Antena, Baterija (AAA/mangan), Daljinski upravljač (RMT-AM120U), Upute za rad

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu