Slike – DSX-GS80 | Digitalni multimedijski prijemnik velike snage
Slike – DSX-GS80 | Digitalni multimedijski prijemnik velike snage
Slike – DSX-GS80 | Digitalni multimedijski prijemnik velike snage
Preuzmite kontrolu nad zvukom koji ispunjava automobil

Uživajte u dubokom, čistom zvuku iz snažnog pojačala uz impedanciju zvučnika od 2 Ω koji reproduciraju odličan zvuk kroz cijeli automobil. Značajke povezivanja, kao što su navigacija, razmjena poruka i telefonski pozivi jednostavni su za korištenje zahvaljujući sofisticiranom sučelju i glasovnoj kontroli.

4 x 100 W
Snažno pojačalo

Pojačalo s četiri kanala pruža vam ugrađenu snagu koja je do sada bila moguća samo iz vanjskih pojačala.

ikona značajke upravljanja glasom
Upravljanje glasom

Pomoću glasovnih naredbi možete dohvatiti upute, reproducirati glazbu i komunicirati s kontaktima na pametnom telefonu.

Logotip aplikacije Music Center
Prilagodba nadohvat prsta

Objedinite audio sustav u automobilu i pametni telefon uz kontrolu glavne jedinice za odabrane aplikacije i prilagodbu izravno putem pametnog telefona.

Dvostruka povezanost

Uparite jedan telefon s tehnologijom Bluetooth® radi pristupa navigaciji, reprodukciji glazbe i značajkama komunikacije. Drugi telefon možete povezati da biste upućivali i primali handsfree pozive.

Ikona značajke upravljanja glasom
Glasovna kontrola za Android

Koristite glasovno upravljanje da biste preuzimali upute, slali poruke i reproducirali pjesme spremljene na pametnom telefonu sa sustavom Android.

Ikona mikrofona
Povedite Siri na put

Povežite svoj uređaj sa sustavom iOS da biste upravljali glazbom, navigacijom, razmjenom poruka i još mnogim drugim stvarima, a sve to pomoću značajke Siri Eyes Free.

Upravljanje govorom

Koristite korisne značajke pametnog telefona bez micanja pogleda s ceste. Glasovna kontrola omogućuje upravljanje glazbom, dobivanje uputa u stvarnom vremenu i komunikaciju s kontaktima – sve putem jednostavnih izgovorenih naredbi.

4 x 100 W snage u automobilu

Ugrađeno pojačalo D klase omogućuje iznimnu snagu uz minimalne smetnje te ostvaruje zvuk koji je kristalno čist čak i kada je najglasniji. 

DSX-GS80 – prikaz odozgo
Optimiziran za izvrsnost

Sklopovlje i komponente pažljivo su raspoređeni zbog izuzetno učinkovitog prijenosa snage uz niske razine šuma.

DSX-GS80 – detalj
Precizno postavljen blok napajanja

Postavljanjem bloka napajanja pored ulaza i pojačala smanjuju se gubici u snazi, a elektrolitski kondenzatori omogućuju reprodukciju preciznih basova s dobrim odzivom.

DSX-GS80 – prikaz
Rashlađivanje

Predimenzionirani hladnjak optimalno dizajnirane strukture peraja jamči učinkovitu ventilaciju radi sprječavanja pregrijavanja.

Slušajte glazbu na svoj način

Višestruke mogućnosti prilagodbe omogućuju vam da zvuk prilagodite svom ukusu. Uz opciju izravnog niskotonca i impedancije zvučnika od 2 Ω, niskotonac možete povezati izravno u ugrađeno pojačalo klase D zajedno s više zvučnika za duboki zvuk koji ispunjava cijeli automobil.

Prilagodba nadohvat prsta

Aplikacija za pametni telefon Sony Music Center objedinjuje zvučni sustav u automobilu i pametni telefon, omogućuje kontrolu izvora glavne jedinice te odabranih aplikacija na pametnom telefonu. Dostupne su raznovrsne postavke daljinskog upravljanja, uključujući glasnoću, ravnotežu, zatamnjenje, EXTRA BASS™ i 10-pojasni equalizer te postavljanje osvjetljenja, položaj sjedala i konfiguracije niskotonca. Dodatak "Napredna postavka zvučnog sustava u automobilu" omogućuje vam korištenje dodatnih kontrola za preciznu prilagodbu zvuka.

USB omogućuje reprodukciju glazbe s uređaja iPhone

Jednostavno reproducirajte glazbu s iOS uređaja. Samo priključite USB kabel i moći ćete upravljati osnovnim funkcijama reprodukcije dok istodobno pratite informacije na zaslonu.

Osvježite ploču s instrumentima

Dynamic Colour Illuminator omogućava odabir boja i uzoraka iz sukladno interijeru automobila. Gledajte kako uređaj mijenja boje sukladno glazbi. 

Ikona upravljača automobila
Promjena pjesama putem upravljača

Jednostavno postavite osnovne kontrole zvuka putem upravljača u kompatibilnim vozilima, bez potrebe za pretvaračem signala.

Logotip za FLAC
Reprodukcija FLAC datoteka

Kompatibilnost s FLAC datotekama omogućuje vam reprodukciju audiodatoteka bez gubitka kvalitete pa možete uživati u svakoj pojedinosti glazbe. . 

Specifikacije i značajke

Uživajte u jednostavnoj kontroli i dubokom, jasnom zvuku kroz automobil. Glazba, navigacija, razmjena poruka i značajke poziva jednostavne su za korištenje zahvaljujući sofisticiranom sučelju i glasovnoj kontroli. EXTRA BASS™ i snažno pojačalo z impedanciju zvučnika od 2 Ω¹ pružaju dinamičan i snažan zvuk.
  • Dual Bluetooth® veza omogućuje vam istodobno povezivanje dvaju pametnih telefona

  • Glasovno upravljanje uz Siri Eyes Free i Android

  • 4 x 100 W maks. (45 W RMS) izlazne snage s impedancijom zvučnika od 2 Ω

  • Stvorite virtualne zvučnike ispred sebe uz Dynamic Stage Organizer

  • Dva USB priključka omogućuju istodobno povezivanje pametnog telefona i USB uređaja

EXTRA BASS
Da (1,2)
DSO (Dynamic Stage Organizer)
Da
Izlazna snaga
4 x 100 W
Predizlaz
x 3
Izlaz za niskotonac
Da
AUX
Da (prednje)
Rezervna memorija
Da
USB
Da (prednji + stražnji)
Bluetooth®
Da
USB protokol za prijenos medijskih sadržaja
Da
USB otvoreni protokol za dodatke za Android
DA (2.0)
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu