Slike – MEX-N5300BT | CD prijemnik
Slike – MEX-N5300BT | CD prijemnik
Slike – MEX-N5300BT | CD prijemnik
Slike – MEX-N5300BT | CD prijemnik
Slike – MEX-N5300BT | CD prijemnik
Slike – MEX-N5300BT | CD prijemnik
Slike – MEX-N5300BT | CD prijemnik
Slike – MEX-N5300BT | CD prijemnik
Slike – MEX-N5300BT | CD prijemnik
Slike – MEX-N5300BT | CD prijemnik
Slike – MEX-N5300BT | CD prijemnik
Slike – MEX-N5300BT | CD prijemnik
Dvostruko više veza, dvostruko više boja

 CD prijemnik s Dual BLUETOOTH® vezom i dvozonskim osvjetljenjem u boji

MEX-N5300BT poboljšava komunikaciju i osvjetljuje svako putovanje. Dual Bluetooth® omogućuje bežično povezivanje drugog pametnog telefona radi upućivanja i primanja dodatnih hands-free poziva. Uz dvozonsko osvjetljenje svjetla prijemnika možete uskladiti s bojama automobila.

Slika zvučnika
Proširite svoj sustav reprodukcije zvuka

Tri predizlaza omogućuju povezivanje dodatnih komponenti radi proširivanja zvučnih mogućnosti.

Ikona tehnologije Bluetooth® i NFC
Dodirnite radi bežičnog povezivanja

NFC tehnologija omogućuje vam povezivanje telefona sa značajkom Bluetooth® jednostavnim dodirom gumba za glasnoću na prijamniku. Nemate NFC? Nema problema. Jednostavno ručno uspostavite Bluetooth® vezu putem postavki pametnog telefona.

Ikona značajke upravljanja glasom
Upravljanje glasom

Pomoću glasovnih naredbi možete dohvatiti upute, reproducirati glazbu i komunicirati s kontaktima dok ste povezani s pametnim telefonom.

Povezivanje dvaju pametnih telefona Dual Bluetooth® vezom

Prvi telefon uparite putem Bluetooth® veze radi potpunog pristupa navigaciji, reprodukciji glazbe i značajkama komunikacije. Drugi se telefon može istodobno povezati radi upućivanja i primanja poziva.

Ikona značajke Siri
Povedite Siri na put

Povežite uređaj sa sustavom iOS da biste upravljali glazbom, navigacijom, razmjenom poruka i još mnogim drugim stvarima, a sve to pomoću značajke Siri Eyes Free.

Ikona aplikacije SongPal
Glasovna kontrola za Android

Upotrijebite glasovnu kontrolu da biste preuzimali upute, slali poruke i reproducirali pjesme spremljene na pametnom telefonu sa sustavom Android.

Upravljanje govorom

Koristite korisne značajke pametnog telefona bez micanja pogleda s ceste. Glasovna kontrola omogućuje upravljanje glazbom, dobivanje uputa u stvarnom vremenu i komunikaciju s kontaktima – sve putem jednostavnih izgovorenih naredbi.

Ponesite zvuk koji oduzima dah na svako putovanje

Bez obzira na odredište, uživajte u jasnom i prirodnom zvuku koji omogućuju snažno pojačalo i prilagodljive audiopostavke.

Odaberite svoje boje

Pregledajte 35 000 boja da bi osvjetljenje u dvije zone odgovaralo unutrašnjosti automobila. A kada se glazba pokrene, svjetla na LED zaslonu pulsirat će u ritmu glazbe.

Ikona FLAC
Reprodukcija FLAC datoteka

 Kompatibilnost s FLAC datotekama omogućuje vam reprodukciju audiodatoteka bez gubitka kvalitete pa možete uživati u svakoj pojedinosti glazbe. .

Putnik tijekom putovanja koristi pametni telefon s prijemnikom MEX-N5300BT
USB ulaz omogućuje vam reprodukciju glazbe s uređaja iPhone ili iPod

Jednostavno reproducirajte glazbu s iOS uređaja. Samo priključite USB kabel i moći ćete upravljati osnovnim funkcijama reprodukcije dok istodobno pratite informacije na zaslonu.

Putnik koristi pametni telefon s prijemnikom MEX-N5300BT
AOA 2.0 omogućuje reprodukciju glazbe iz aplikacija na pametnom telefonu

Uživajte u preuzetoj glazbi ili glazbi koja se usmjerava s pametnog telefona uz podršku za Android Open Accessory 2.0. Jednostavno priključite uređaj u USB priključak i uključite omiljene aplikacije za glazbu.

Specifikacije i značajke

Uživajte u dvostrukoj povezivosti i većem izboru boja u automobilu uz MEX-N5300BT Bluetooth® CD prijamnik. Dual Bluetooth® omogućuje bežično povezivanje dvaju pametnih telefona, s tim da se drugi koristi isključivo za pozive bez upotrebe ruku. Za dvozonsko vam je osvjetljenje na raspolaganju 35 000 boja, među kojima možete odabrati one koje odgovaraju interijeru automobila.
  • Dual Bluetooth® veza omogućuje vam istodobno povezivanje dvaju pametnih telefona

  • Glasovno upravljanje uz Siri Eyes Free i Android

  • Snažno pojačalo jamči čist i prirodniji zvuk

  • Osvjetljenje u dvije zone može odgovarati bojama unutrašnjosti vašeg automobila

  • USB terminal kompatibilan s protokolom AOA 2.0 omogućuje povezivanje glazbenih reproduktora i pametnih telefona

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu