PRIJEMNICI I REPRODUKTORI

XAV-1550D | DAB multimedijski prijemnik od 15,7 cm (6,2 inča) sa značajkom WebLink™ Cast

XAV-1550D
XAV-1550D – primarno
XAV-1550D
XAV-1550D
XAV-1550D
Poboljšane mogućnosti povezivanja, manje odsjaja

Uživajte u zrcaljenim sadržajima s pametnog telefona uz WebLink™ Cast na svakom putovanju. 6,2-inčni (15,7cm) zaslon osjetljiv na dodir s antirefleksivnim premazom aktivirat će se čim uključite kontakt i pružit će vam intuitivnu kontrolu glazbe, komunikacija i više.

weblink
WebLink™ Cast zrcali sadržaje pametnog telefona

Povežite kompatibilni pametni telefon Apple ili Android radi zrcaljenja i upravljanja izravno sa zaslona zvučnog sustava u automobilu.

protiv odbljeska
Antirefleksivni responzivan dodirni zaslon

Zaslon osjetljiv na dodir od 6,2" (15,7 cm) s antirefleksivnim premazom omogućuje intuitivno upravljanje reprodukcijom glazbe, upućivanje poziva i još mnogo toga.

dab
Slušajte DAB+ radio

Slušajte DAB+ radio i uživajte u još većem izboru i boljoj kvaliteti zvuka. Prijemnik će dohvatiti i vaše stare omiljene radiostanice s DAB radija.

Kompatibilno s aplikacijom WebLink™ Cast

WebLink™ je osnovna platforma za isporuku aplikacija namijenjena korištenju u vozilu. Veza s uređajem sa sustavom Android ili iOS omogućuje zrcaljenje zaslona pametnog telefona izravno na zaslonu uređaja XAV-1550D – za pouzdanu, responzivnu zabavu i informacije kad god ste na putu.

Čist i responzivan zaslon osjetljiv na dodir s antirefleksivnim premazom

Jedan dodir za sve što vam je potrebno uz 6,2-inčni (15,7 cm) zaslon osjetljiv na dodir s antirefleksivnim premazom i velikim, jednostavnim ikonama za odabir izvora i postavke.

XAV-1550D
Upravljanje okretanjem ili pritiskom

Ergonomičan rotacijski kotačić omogućuje operacije bez smetnji. Okrenite ga i kontrolirajte glasnoću ili pritisnite integrirani gumb da biste pokrenuli izbornike s kontrolama zvuka.

Slušajte glazbu na svoj način

Višestruke mogućnosti prilagodbe omogućuju vam da zvuk prilagodite svom ukusu. Ugrađeno pojačalo snage 4 x 55 W reproducira jasan zvuk čak i pri visokim glasnoćama.

Brzo uključivanje

Uz značajku brzog uključivanja spremni ste za polazak odmah nakon uključivanja motora.

ručni radio
XAV-1550D
Podrška za kameru za vožnju unatrag

Imate instaliranu stražnju kameru? Prikažite njezin sadržaj na zaslonu, zajedno s prilagodljivim smjernicama koje mogu pridonijeti sigurnoj vožnji unatrag.

Jednostavna ugradnja zahvaljujući kompaktnom stražnjem kućištu

Usprkos dvostrukom DIN dodirnom zaslonu, stražnje je kućište puno manje od klasičnih dvostrukih DIN jedinica. To omogućuje jednostavniju ugradnju i ostavlja puno prostora za kabele i ostalu dodatnu opremu sa stražnje strane zaslona.

XAV-1550D

Specifikacije i značajke

Povežite pametni telefon sa značajkom WebLink™ Cast radi zrcaljenja zaslona i uživajte u bogatom zvuku snažnog pojačala snage 4 x 55 W, s pojačanjem EXTRA BASS™. 6,2-inčni (15,7cm) zaslon osjetljiv na dodir s antirefleksivnim premazom aktivirat će se čim uključite kontakt i pružit će vam intuitivnu kontrolu glazbe, komunikacija i više.
  • Zrcalite odabrane aplikacije na pametnom telefonu i upravljajte njima uz WebLink™ Cast

  • Zaslon osjetljiv na dodir s antirefleksivnim premazom i brzim pokretanjem

  • EXTRA BASS™ dodaje snagu niske frekvencije

  • Certifikat Digital Radio Tick Mark

  • Stražnja kamera omogućava sigurno kretanje unatrag

Izlazna snaga
55 W x 4
Predizlaz
3 predizlaza (prednji / stražnji / subwoofer x 1)
Dijagonala zaslona (inči / cm)
6,2 inča
Upravljanje USB uređajem (audiokodek)
PCM / MP3 / WMA / AAC / FLAC
Upravljanje USB uređajem (videokodek)
MPEG4-SP / AVC (H.264 Baseline) / WMV / MKV / XviD
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu