PRIJEMNICI I REPRODUKTORI

Bluetooth® DAB medijski prijemnik od 6,95" (17,6cm) sa značajkom WebLink™ Cast

XAV-3550D
XAV-3550D
XAV-3550D
XAV-3550D POD KUTOM
NATRAG
XAV 3500D
Poboljšana povezivost i proširivost
uz manje odsjaja

Uživajte u zrcaljenim sadržajima s pametnog telefona uz WebLink™ na svakom putovanju. Antirefleksivni zaslon osjetljiv na dodir dijagonale 17,6 cm (6,95 inča) aktivirat će se čim uključite motor i omogućiti vam intuitivnu kontrolu glazbe, komunikacije itd. 

weblink
WebLink™ Cast zrcali sadržaje pametnog telefona 

Povežite kompatibilni pametni telefon Apple ili Android radi zrcaljenja i upravljanja izravno sa zaslona zvučnog sustava u automobilu

protiv odbljeska
Antirefleksivni responzivan dodirni zaslon

Zaslon osjetljiv na dodir od 6,95" (17,6 cm) s antirefleksivnim premazom omogućuje intuitivno upravljanje reprodukcijom glazbe, upućivanje poziva i još mnogo toga. 

dab
Slušajte DAB+ radio

Slušajte DAB+ radio i uživajte u još većem izboru i boljoj kvaliteti zvuka. Prijemnik će dohvatiti i vaše stare omiljene radiostanice s DAB radija. 

Kompatibilno s aplikacijom WebLink™ Cast

WebLink™ je osnovna platforma za isporuku aplikacija namijenjena korištenju u vozilu. Veza s uređajem sa sustavom Android ili iOS omogućuje zrcaljenje zaslona pametnog telefona na zaslonu zvučnog sustava u automobilu – za pouzdanu, responzivnu zabavu i informacije kad god ste na putu

Antirefleksivni zaslon osjetljiv na dodir s jasnim, responzivnim i elegantnim dizajnom

Za sve što vam je potrebno dovoljan je jedan dodir zahvaljujući elegantnom antirefleksivnom zaslonu osjetljivom na dodir od 17,6 cm (6,95 inča) s velikim, za korištenje jednostavnim ikonama za odabir izvora i postavke. 

XAV-3550D
Jednostavno upravljanje pomoću gumba 

Brz pristup najčešće korištenim funkcijama kao što su glasnoća, izvor i postavke zvuka omogućuje sigurno i jednostavno rukovanje tijekom vožnje. 

Slušajte glazbu na svoj način

Višestruke mogućnosti prilagodbe omogućuju vam da zvuk prilagodite svom ukusu. Ugrađeno pojačalo snage 4 x 55 W reproducira jasan zvuk čak i pri visokim glasnoćama. 

Brzo uključivanje

Uz značajku brzog uključivanja spremni ste za polazak odmah nakon uključivanja motora.

ručni radio
XAV-3550D
Podrška za kameru za vožnju unatrag

Imate postavljenu stražnju kameru? Prikažite njezin sadržaj na zaslonu, zajedno s prilagodljivim smjernicama koje mogu pridonijeti sigurnoj vožnji unatrag. 

Jednostavna ugradnja zahvaljujući kompaktnom stražnjem kućištu

Usprkos dvostrukom DIN dodirnom zaslonu, stražnje je kućište puno manje od klasičnih dvostrukih DIN jedinica. To omogućuje jednostavniju ugradnju i ostavlja puno prostora za kabele i ostalu dodatnu opremu sa stražnje strane zaslona. 

XAV-3550D

Specifikacije i značajke

Povežite pametni telefon sa značajkom WebLink™ Cast radi zrcaljenja zaslona i uživajte u bogatom zvuku snažnog pojačala snage 4 x 55 W, s pojačanjem EXTRA BASS™. 6,95-inčni (17,6 cm) zaslon osjetljiv na dodir s antirefleksivnim premazom aktivirat će se čim uključite kontakt i omogućit će vam intuitivnu kontrolu glazbe, upućivanje poziva i još mnogo toga.
  • Zrcalite odabrane aplikacije na pametnom telefonu i upravljajte njima uz WebLink™ Cast

  • Zaslon osjetljiv na dodir s antirefleksivnim premazom i brzim pokretanjem

  • Certifikat Digital Radio Tick Mark

  • Stvorite vlastiti sustav uz 3 predizlaza od 5 V

  • Stražnja kamera omogućava sigurno kretanje unatrag

IZLAZNA SNAGA
55 W x 4
PRED-IZLAZ
3 predizlaza (prednji / stražnji / subwoofer x 1)
DIJAGONALA ZASLONA (INČI / CM)
6,95 inča
UPRAVLJANJE USB UREĐAJEM (AUDIOKODEK)
PCM / MP3 / WMA / AAC / FLAC
UPRAVLJANJE USB UREĐAJEM (VIDEOKODEK)
MPEG4-SP / AVC (H.264 Baseline) / WMV / MKV / XviD
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu