PRIJEMNICI I REPRODUKTORI

Multimedijski prijemnik veličine 16,3 cm (6,4 inča) s tehnologijom BLUETOOTH

XAV-AX100C2
Slika – Multimedijski prijemnik veličine 16,3 cm (6,4 inča) s tehnologijom BLUETOOTH

PMC

Kn 3.958,40

(s PDV-om)
Slike – Multimedijski prijemnik veličine 16,3 cm (6,4 inča) s tehnologijom BLUETOOTH
Slike – Multimedijski prijemnik veličine 16,3 cm (6,4 inča) s tehnologijom BLUETOOTH
Slike – Multimedijski prijemnik veličine 16,3 cm (6,4 inča) s tehnologijom BLUETOOTH

Funkcije

Upravljajte svime uz pregled na zaslonu osjetljivom na dodir veličine 16,3 cm

Jasan prikaz na zaslonu veličine 16,3 cm (6,4 inča). Putem responzivnih kontrola osjetljivih na dodir možete pokrenuti karte, pregledavati popise za reprodukciju i upućivati telefonske pozive, a sve to jednim brzim dodirom.

10-pojasni equalizer omogućuje prilagodbu zvuka

Slušajte glazbu na svoj način, uz ugrađen equalizer. Istaknite i pojačajte deset različitih frekvencija, što omogućuje neograničene mogućnosti oblikovanja zvuka.

Pojačanje snage 4 x 55 W daje jasan, snažan zvuk

Dynamic Reality Amp 2 pruža 4 x 55 W snage, za reprodukciju glazbe na razini glasnoće po vlastitoj želji. Pojačalo ima 47 % manje internog otpora od standardnih jedinica za snažniji izlaz i jasan, prirodan zvuk na svim razinama glasnoće.

Tri predizlaza omogućuju proširivanje zvučnog sustava

Planirate složiti vlastiti zvučni sustav u automobilu? Tri predizlaza nude bezgranične mogućnosti za proširenje konfiguracije. Priključite željena pojačala i niskotonce pa prilagodite zvuk.

Dynamic Stage Organiser stvara virtualne zvučnike na vašoj ploči s instrumentima

Dynamic Stage Organiser (DSO) osigurava autentičnost zvuka glazbe iz bilo kojeg izvora. Ako su vam zvučnici ugrađeni u vrata, to bi moglo imati negativan utjecaj na zvuk. DSO ponovno kalibrira frekvencijski izlaz, zbog čega glazba zvuči kao da dopire iz zvučnika na ploči s instrumentima.

Rotacijski kotačić za kontrolu bez ometanja

Ergonomičan rotacijski kotačić olakšava pristup korisnim funkcijama u vožnji. Okrenite ga i kontrolirajte glasnoću ili pritisnite integrirani gumb da biste pokrenuli izbornike s kontrolama zvuka. Da biste pak koristili glasovne naredbe, držite kotačić.

Stražnja kamera omogućava jednostavno kretanje unatrag

Ako imate ugrađenu stražnju kameru, možete je upotrijebiti za pomoć pri parkiranju. Svaki put kad dodirnete ikonu stražnje kamere ili mjenjač stavite u položaj za vožnju unatrag, na zaslonu će se odmah prikazati videosadržaj. Prilagodljive vodilice osiguravaju ravnomjernu i sigurnu vožnju unatrag.

Specifikacije

  • Povezivanje s pametnim telefonom putem tehnologije Bluetooth®

  • Uživajte u snažnom zvuku uz Dynamic Reality Amp 2 snage 4 x 55 W

  • Stvorite virtualne zvučnike na ploči s instrumentima uz Dynamic Stage Organiser

  • Ergonomičan rotacijski kotačić za upravljanje bez ometanja

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu