Nova vrsta zvuka

Prekrasna slika zaslužuje zadivljujući zvuk. Sonyjevi televizori obuhvaćaju jedinstvene i napredne audiotehnologije koje vas postavljaju u središte akcije i omogućuju zadivljujuću zabavu.

Nova višestruka dimenzija zvuka

Uz Acoustic Surface Audio+™ zvuk dopire izravno iz zaslona zahvaljujući tri pokretača koji se nalaze iza televizora i vibriraju da bi postigli zvuk koji se kreće uz sliku. Dva bočna niskotonca pružaju snažan bas i efekt prostranosti koji omogućuje prijelaz zvuka iz jedne strane prostorije u drugu.

Pretvaranje uređaja A9F u središnji zvučnik

Zvuk izravno iz samog središta

Način rada središnjeg televizijskog zvučnika

Povežite pojačalo s izlaznim priključkom iza uređaja AF9 da biste ga pretvorili u središnji zvučnik visoke kvalitete. Uz Acoustic Surface Audio+™ čut ćete svaku riječ i notu filmova i koncerata izravno putem zaslona.

Zaslon zvuka 

Zahvaljujući tehnologiji Acoustic Surface™, zvuk dolazi izravno iza zaslona. Dva inovativna pokretača iza TV-a lagano vibriraju i stvaraju zvuk koji se pomiče po slici, pa se dijalozi i specijalni efekti čuju na pravom mjestu. Niskotonac omogućuje dubok i snažan bas koji prati dinamične akcijske scene.

Prilagodite svaki trenutak 

Sonyjev ClearAudio+ paket je audiotehnologija koji omogućuje automatsku preciznu prilagodbu zvuka televizora radi postizanja realističnijeg i prožimajućeg doživljaja, bez obzira na to koji sadržaj gledate.

  • S-Force Front Surround PRO
  • DSEE
  • Clear Phase