Nova vrsta zvuka

Prekrasna slika zaslužuje zadivljujući zvuk. Sonyjevi televizori obuhvaćaju jedinstvene i napredne audiotehnologije koje vas postavljaju u središte akcije i omogućuju zadivljujuću zabavu.

Sound-from-Picture Reality™

Nova višestruka dimenzija zvuka

Uz Acoustic Surface Audio+™ i način rada sa središnjim zvučnikom u televizoru zvuk dopire izravno iz zaslona zahvaljujući trima pokretačima koji se nalaze iza televizora i vibriraju da bi postigli zvuk koji se kreće uz sliku. Uz to, dva bočna niskotonca pružaju snažan bas i prostorni efekt koji omogućuje putovanje zvuka s jedne strane prostorije na drugu.

Pretvaranje uređaja A9F u središnji zvučnik

Zvuk izravno iz samog središta

Način rada središnjeg televizijskog zvučnika

Povežite pojačalo s izlaznim priključkom iza televizora da biste ga pretvorili u središnji zvučnik visoke kvalitete. Uz Acoustic Surface Audio+™ čut ćete svaku riječ i notu filmova i koncerata izravno putem zaslona.

Zaslon zvuka 

Zahvaljujući tehnologiji Acoustic Surface Audio™ zvuk dolazi izravno iza zaslona. Dva inovativna pokretača iza televizora lagano vibriraju i stvaraju zvuk koji se pomiče po slici pa se dijalozi i specijalni efekti čuju na pravom mjestu.

Zvuk iz zaslona, kao da ste ondje

Zauzmite svoje mjesto u prvom redu. Sound-from-Picture Reality™ i naša zvučna tehnologija Acoustic Multi-Audio™ smještaju vas u samo srce glazbenih koncerata i filmova.

Četiri zvučnika s prednje strane

Četiri zvučnika s prednje strane optimalno smještena na vrhu i dnu televizora simuliraju zvuk iz središta zaslona kako bi slika i zvuk bili precizno usklađeni. 

Visokotonci za pozicioniranje zvuka

Obogaćivanje zvučnog sustava dvama visokotoncima za pozicioniranje zvuka sa stražnje strane televizora simulira zvuk iz središta zaslona, precizno usklađujući sliku i zvuk. 

Prilagodite svaki trenutak 

Sonyjev ClearAudio+ paket je audiotehnologija koji omogućuje automatsku preciznu prilagodbu zvuka televizora radi postizanja realističnijeg i prožimajućeg doživljaja, bez obzira na to koji sadržaj gledate.

  • S-Force Front Surround PRO
  • DSEE
  • Clear Phase