Prijeđi na sadržaj
Televizori

LED televizori

Iskusite nevjerojatnu jasnoću, živopisne boje i energetsku učinkovitost naših LED televizora ravnoga zaslona. U nastavku istražite cijeli asortiman i pronađite savršen model za svoj dom.

Uljepšajte doživljaj gledanja uz LED televizor

Zahvaljujući našim najboljim ugrađenim tehnologijama – među kojima su Motionflow XR, X-Reality PRO i ClearAudio+ – moći ćete uživati u svjetlijoj slici, snažnijem zvuku i modernom dizajnu koji dobro izgleda u svakoj prostoriji doma.

3D LED televizor tvrtke Sony
Jasna slika uz LED televizore tvrtke Sony

Neka svaki detalj bude istaknut

Bijele diode iza zaslona naših najboljih LED televizora ističu čak i najsitnije detalje pa sve izgleda sjajnije i jasnije. Vaši omiljeni filmovi i programi dobit će privlačan novi izgled uz kvalitetniju sliku koja unosi uzbuđenje u svaku scenu.

Oštrija, uglađenija, prirodnija slika

Određeni modeli unutar asortimana imaju 4K obradu – to su detalji u vrijednosti 8 milijuna piksela – za oštru i jasnu sliku, čak i izbliza. Slika iskače iz zaslona LED 3D televizora, a Motionflow XR čini najbrže akcijske scene besprijekornima.

Oštra slika na pametnim LED televizorima tvrtke Sony
LED televizor sa čistim zvukom

Zvuk pouzdane kvalitete

Visoki, srednji i niski tonovi automatski se uravnotežuju tehnologijom ClearAudio+, dok određeni modeli nude i ugrađene niskotonce i Magnetic Fluid zvučnike. To znači da ćete moći uživati u boljoj jasnoći i bogatijem, dubljem basu svih sadržaja.

Iskoristite snagu interneta

Komunicirajte s prijateljima uz Skype, pregledavajte fotografije na pametnom telefonu, pretražujte internet ili objavljujte tweetove o novom omiljenom filmu – sve je to lako uz naše LED televizore. Usmjeravanje sadržaja s interneta također je lako.

Dijeljenje sadržaja pomoću pametnih LED televizora tvrtke Sony
Futuristički dizajn najboljih LED televizora tvrtke Sony

Oblik kvalitete

Jedinstveni dizajn Wedge kod određenih modela štedi prostor i povećava kapacitet zvučnika za bogatiji zvuk. Oni koji žele više prožimajući doživljaj mogu isprobati neki od naših blago zaobljenih LED 3D televizora. Suptilni luk pruža bolji pogled.