LinkBuds S
NEVER OFF | serija LinkBuds

S LinkBuds S, najmanjim i najlakšim potpuno bežičnim slušalicama visoke rezolucije s blokadom buke na svijetu, svi će vaši svjetovi uvijek biti povezani i optimizirani.

LinkBuds S
Male i lagane za trajnu udobnost

Najmanje i najlakše (samo 4,8 g) bežične slušalice visoke rezolucije s blokadom buke na svijetu! Za postojano nošenje ergonomski smo ih oblikovali kako bi savršeno odgovarale ljudskom uhu, primjenom podataka o obliku uha koje prikupljamo od 1982., kada smo napravili prve slušalice koje se stavljaju u uho na svijetu.

LinkBuds S
Uživajte u visokokvalitetnoj blokadi buke ili zvuku okoline

Ušne slušalice pružaju vam najbolje od oba svijeta: prirodni zvuk okoline kada želite biti u interakciji sa svijetom ili pak blokadu buke visoke kvalitete kad vam je potrebna koncentracija. Prilagodljiva kontrola zvuka osjetit će gdje se nalazite i što radite te automatski optimizirati postavke zvuka da odgovaraju situaciji.

LinkBuds S
Zvuk visoke rezolucije i jasni pozivi

High-Resolution Audio Wireless pruža iznimnu kvalitetu zvuka, sličnu vezi putem kabla, kako biste glazbu čuli baš onako kako je to vaš omiljeni izvođač zamislio. Kada želite odgovoriti na poziv, naša tehnologija preciznog prepoznavanja glasa s naprednom obradom audiosignala omogućuje vam jasnu komunikaciju.

LinkBuds
NEVER OFF s prstenastom jedinicom | LinkBuds Series

Malene i lagane s jedinstvenom otvorenom prstenastom pogonskom jedinicom, sa slušalicama LinkBuds ostajete u vezi s ljudima i okolinom bez da svoju glazbu morate pauzirati, i to cijelog dana.

U bijeloj boji
Siva
Bež
U bijeloj boji
Siva
Model BIJELA CRNA BEŽ BIJELA SIVA
LinkBuds S LinkBuds
Poništavanje šuma
Prstenasta pogonska jedinica
Bežični zvuk visoke rezolucije
Izuzetno kompaktne i lake
Hands Free Call
Radni vijek baterije Do 20 h* Do 17,5 h
Otpornost na vodu IPX4

*s blokadom buke uključenom

.
.
.