XS-W104ES

Uzdignite zvuk na višu razinu

Osim samog basa, niskotonac XS-W104ES upotpunjuje vašu glazbu. Bilo da tražite samo osjećaj snage ili želite da vas zvuk transportira, ovaj niskotonac Mobile ES nadograđuje svaki doživljaj slušanja u automobilu.

MOBILE ES™ SERIES

XS-W104ES | Mobile ES™ niskotonac od 25 cm (10 inča) impedancije 4 oma

XS-W104ES
XS-W104ES
Logotip serije Mobile ES
Saznajte više o našoj ljubavi i beskompromisnoj tehnologiji.
Nagrađeno
10 puta veća fleksuralna krutost saćaste membrane od MRC-a
Lagana, kruta vlaknasta membrana saćaste strukture niskotonca

Materijal od kojeg je izrađena lagana, kruta vlaknasta membrana (za koji se ranije koristio naziv MRC) dodatno je poboljšan saćastom strukturom vlakana što pruža nenadmašnu krutost i odaziv. Poboljšanja postignuta tijekom godina razvoja materijala membrane proizvela su pogonsku jedinicu deset puta kruću od konvencionalnih PP matričnih konusa radi prirodnog zvuka s malo izobličenja i širokog frekvencijskog odziva.

Surround zvuk s odvojeni zarezani rubom

Surround zvuk woofera postiže još jedna tehnologija tvrtke Sony s posebnim zaobljenim zarezima koji poboljšavaju vertikalnu simetriju amplituda, što drastično smanjuje izobličenje i poboljšava jasnoću.

Slika niskotonca XS-W104ES straga s protokom zraka
Struktura okvira s pet nosača i dinamični raspršivač zraka

Dizajn okvira s pet nosača raspršuje rezonanciju dok dinamični raspršivač zraka jamči efikasnu cirkulaciju zraka za dobar hod konusa i hlađenje glasovne zavojnice.

Pauk progresivne visinske stope

Akustično optimizirani pauk dopušta bolje upravljanje snagom i protok zraka, a profil je dizajniran za brže i preciznije amortiziranje konusa zvučnika. Radi boljeg integriteta signala i sprječavanja zvučnih smetnji olovna žica iz glasovne zavojnice zašivena je i za pauk, što smanjuje njezino pomicanje.

Slika pozlaćenih ulaznih priključaka na niskotoncu XS-W104ES
Pozlaćeni ulazni terminali

Pozlaćeni opružni terminali omogućuju do AWG#10 kabela zvučnika.

Presjek strukture

Otkrijte strukturu zvučnika Mobile ES, uključujući prvi put primijenjene mehaničke pristupe kao što su surround zvuk s odvojenim zarezanim rubom, dizajn okvira s pet nosača i dinamični raspršivač zraka. 

Označeni poprečni presjek niskotonca XS-W104ES

Mobile ES Series

Uživajte u izvrsnoj zabavi u automobilu

Proizvodi Mobile ES Series osmišljeni su za vrhunski užitak slušanja tijekom putovanja te objedinjuju ono najbolje od glazbe i povezivanja da bi vam vožnja bila ugodnija nego ikad prije.

Specifikacije i značajke

Obogatite i nadogradite doživljaj slušanja u automobilu niskotoncem XS-W104ES Mobile ES. Lagana, kruta vlaknasta membrana saćaste strukture dimenzija 10" posebno je projektirana za snažan i precizan niskotonski bas i ultranisko izobličenje kao dodatak bilo kojem sustavu.
  • Lagana, kruta vlaknasta membrana saćaste strukture za snažan zvuk s manje izobličenja

  • Vršna snaga 1800 W, nazivna snaga RMS-a 450 W

  • Surround zvuk s odvojenim zarezanim rubom za manje izobličenja i čist zvuk

  • Dizajn okvira s pet nosača raspršuje rezonanciju

  • Dinamični raspršivač zraka jamči efikasnu cirkulaciju zraka za dobar hod konusa i hlađenje

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu

Recenzije

Mišljenje korisnika