Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

INZONE M9

Uživite se u igranje uz 4K Full Array LED
MONITORI ZA IGRANJE

INZONE M9 | 27'' 4K IPS 1 ms 144 Hz HDR monitor za igranje

INZONE M9
Slika – INZONE M9 | 27'' 4K IPS 1 ms 144 Hz HDR monitor za igranje
Nagrađeno
CES Innovation Awards 2023 logotip
Nagrade za inovaciju CES 2023
"Oblikovane za vrhunsko igranje,
slušalice INZONE M9 vaš su put do pobjede."
Visokim kontrastom svaki detalj dolazi do izražaja

Prepustite se doživljaju i istražite svjetove pune briljantnih detalja. Naš 4K HDR monitor za igranje INZONE M9 s tehnologijom Full Array Local Dimming, IPS panelom i DCI-P3 pokrivenosti preko 95 % svaku će scenu ispuniti besprijekornim kontrastima i bojama. Također, vaše će reakcije biti brže zahvaljujući brzini osvježavanja od 144 Hz i IPS panelu od 1 ms GtG (siva do sive). 

Kvaliteta slike

4K rezolucija
DisplayHDR™ 600 certifikat
Logotip tehnologije Full Array Local Dimming
Savršeno za PlayStation®5

Brzina

Brzina osvježavanja od 144 Hz
NVIDIA® G-SYNC® kompatibilno
Varijabilna brzina osvježavanja
1 ms GtG

Igre će oživjeti kroz realistične kontraste i detalje
Ništa neće ostati skriveno uz lokalno LED zatamnjenje 

Tehnologija Full Array Local Dimming usmjerava svjetlo upravo tamo gdje je potrebno za bolju percepciju dubine u svijetlim i tamnim dijelovima scene. Uočite protivnike koji se skrivaju u marku te otkrijte predmete zahvaljujući svjetlini veće jasnoće. Zbog poboljšanog kontrasta preko cijelog zaslona igru ćete vidjeti bolje nego ikada prije.

Četiri poredana zaslona monitora INZONE M9, slijeva nadesno: roboti u futurističkom gradu, prazni obični TV zaslon, detaljniji prikaz robota u futurističkom gradu, prikaz točaka svjetla tehnologijom Full Array Local Dimming
Snimka zaslona koja prikazuje robote u futurističkom gradu, s lijeve strane su zamućeni, a s desne u jasnim 4K detaljima
Samo kristalno jasni 4K detalji, nikakvi kompromisi

4K monitor za igranje imaju četiri puta više piksela nego Full HD monitori. Bilo da volite pucačine, utrke ili RPG-ove, uživat ćete u besprijekornoj slici, kristalno jasnim detaljima i visokoj gustoći piksela.

DisplayHDR™ 600 certifikat, potpuni vizualni doživljaj

Uz DisplayHDR™ 600 INZONE M9 prikazuje scene u jarkim bojama, bogatim točnim kontrastima i visokoj vršnoj svjetlini od 600 cd/m2. Sada će igre izgledati onako spektakularno kako su to njihovi dizajneri i željeli.

Logotip DisplayHDR™ 600 certifikata
Živopisne i realistične boje uz DCI-P3 pokrivenost od >95 % 

S 95-postotnom pokrivenošću DCI-P3 spektra, 4K HDR monitor za igranje INZONE M9 pruža prošireni raspon od preko milijardu bogatih, živopisnih boja. Više nijansi i tonova stvaraju zapanjujuće prizore zbog kojih ćete se potpuno prepustiti igranju.

TBC
Glatko, brzo i tečno – zaslon za akciju
Gornja slika 6 poredanih zaslona koji prikazuju robote i donja slika 14 poredana zaslona koji prikazuju robote; slikama se ističu prednosti brzine osvježavanja od 144 Hz
Precizno naciljajte i okinite brže uz osvježavanje od 144 Hz

Izoštrite svoja osjetila i reagirajte brže. Brzina osvježavanja do 144 Hz pruža vam onu ključnu prednost od djelića sekunde i omogućuje precizno praćenje protivnika. 

Uživajte u brzini s IPS panelom od 1 ms GtG 

Potpuno nova razina igranja na IPS panelu s ultrabrzim odazivom od 1 ms GtG. Rjeđa pojava sjena i niža razina zamućivanja omogućuje vam da potpuno jasno vidite što se događa kako biste munjevito brzo mogli donositi odluke i reagirati. 

Podijeljena slika svemirskog broda u letu iznad grada, lijevi dio prikazuje pojavu sjena, a desni poboljšanu jasnoću
Podijeljena slika svemirskog broda u letu kroz grad, lijevi dio prikazuje efekt kidanje slike, dok na desnom efekt nije prisutan
Tehnologije NVIDIA® G-SYNC® i VRR protiv kidanje slike

Uz dinamičko podešavanje brzine osvježavanja prema varijabilnom broju sl./s uređaja za igranje, INZONE M9 (kompatibilan s NVIDIA® G-SYNC® i HDMI 2.1 varijabilnom brzinom osvježavanja) gotovo potpuno eliminira kidanje slike, zastajkivanje i kašnjenja, a time omogućuje bolje igranje.

Osmišljeno da odgovara vašem stilu igre

Igrajte na svoj način uz svestrani dizajn koji se prilagođava vašem stilu igranja. Jedinstveno postolje u obliku tronošca male dubine pruža potpunu udobnost prilikom igranja, a prostor na stolu ostavlja slobodnim za periferiju.

Stvarni se izgled može razlikovati.

Pogled odozdo na INZONE M9, prikazano je nekoliko položaja tipkovnice i podloge za miš
Savršena integracija s vašom opremom za igranje

Oko ili ispod zaslona možete jednostavno postaviti tipkovnicu pod kutom i veliku podlogu za miš za igranje. Na stolu ćete imati više mjesta jer postolje monitor zauzima malo prostora.

Proučite INZONE M9
Perfect for PlayStation®5

Spoj monitora INZONE M9 i konzole PS5™ pruža fantastičan doživljaj igranja. Iskoristite sav potencijal INZONE monitora čije su značajke osmišljene posebno za konzole PS5™.

Jednostavno povežite svoj sustav za igranje i upravljajte njime

Unaprijedite svoj sustav za igranje i u trenu povežite svu svoju periferiju. Za potrebe povezivanja tu su razne opcije, uključujući HDMI 2.1, DisplayPort™ 1.4 i USB Type-C (alternativni način za DisplayPort) ulaze.

[1] izlaz za slušalice x1 (3,5 mm priključak) / [2] USB Type-A x3 (veza s periferijom) / [3] USB Type-B x1 (veza s računalom) / [4] USB Type-C x1 (DP alternativni način, veza s računalom) / [5] DisplayPort x1 (ver. 1.4) / [6] HDMI x2 (ver. 2.1)

Dijagram koji prikazuje INZONE M9 u sredini, osobno računalo slijeva, prijenosno računalo zdesna, tipkovnicu i miš ispod
Jednim kompletom opreme kontrolirajte dva računala

Uživajte u instant igranju bez potrebe za zamjenom kablova kada završite s poslom. Putem automatskog KVM preklopnika (automatski preklopnik USB koncentratora) možete putem jedne tipkovnice, miša i slušalica s mikrofonom povezanih s monitorom upravljati s do dva računala.

Softversko upravljanje svim postavkama monitora 

Brzo i jednostavno podesite postavke monitora putem računalnog softvera. Osim preciznog podešavanja postavki, pojedinim aplikacijama i igrama možete dodijeliti načine rada slike i profile zvuka slušalica s mikrofonom.

Izoštrite osjetila uz INZONE slušalice s mikrofonom za igranje

Naše INZONE slušalice s mikrofonom podižu vaš doživljaj igranja na novu razinu i pomaže vam da u potpunosti iskoristite svoje sposobnosti.

Logotip puta ka potpunom smanjenju
Fokus na održivost

U Sonyju smo predani smanjenju utjecaja naših proizvoda i poslovanja na okoliš. INZONE monitori za igranje ne samo da su elegantno dizajnirani, već su i izrađeni s okolišem na umu.

Specifikacije i značajke

Istražujte svjetove svojih igara prepune briljantnih dubina i pojedinosti. Naš 27 inčni 4K HDR monitor za igranje INZONE M9 s tehnologijom Full Array Local Dimming, IPS panelom i DCI-P3 pokrivenosti preko 95 % svaku će scenu ispuniti besprijekornim kontrastima i bojama. Također, vaše će reakcije biti brže zahvaljujući brzini osvježavanja od 144 Hz i IPS panelu od 1 ms GtG.