SONNAR T* FE 35 mm, F2,8 ZA

Potpune specifikacije i značajke

SEL35F28Z

PMC

Kn 7.615,00

(s PDV-om)

Specifikacije objektiva

Nosač
E-mount tvrtke Sony
Format
Puni kadar od 35 mm
Žarišna duljina (mm)
35 mm
Žarišna duljina ekvivalentna 35 mm (APS-C)
52,5 mm
Grupe objektiva / elementi
5/7
Kut gledanja (35 mm)
63°
Kut gledanja (APS-C)
44°
Maksimalni otvor blende (F)
2.8
Minimalni otvor blende (F)
22
Mehanizam otvora blende
7
Kružni otvor blende
Da
Minimalna udaljenost fokusiranja
0,35 m (1,15 stopa)
Maksimalni omjer povećanja (x)
0,12x
Promjer filtra (mm)
49 mm

Veličina i masa

Dimenzije (dubina x duljina)
61,5 x 36,5 mm (2 – 1/2 x 1 – 7/16 inča)
Masa
120 g (4,3 unce)

Fusnote

*
"Žarišna duljina ekvivalentna 35 mm (APS-C)" i "Kut gledanja (APS-C)" odnose se na digitalne fotoaparate s izmjenjivim objektivom koji imaju slikovne senzore formata APS-C.

Sadržaj pakiranja

  • Sjenilo za objektiv (ALC-SH129: oblik poklopca)
  • Prednji poklopac objektiva
  • Stražnji poklopac objektiva
Placeholder

Funkcije

Slika – Sonnar T* FE 35 mm, F2,8 ZA

Savršene radne značajke uređaja iz serije α7

Jednostavnosti rukovanja i praktičnosti ovog kompaktnog objektiva od 35 mm doprinosi interni mehanizam za fokusiranje koji održava konstantnu duljinu tijekom fokusiranja. Prenosivosti i jednostavnosti rukovanja pridonosi i lagan dizajn. Sve to u kombinaciji s izvanrednom ZEISS® rezolucijom i kontrastom ovaj objektiv čini idealnim za kućišta formata punog kadra iz serije α7.

Saznajte više

Slika – Sonnar T* FE 35 mm, F2,8 ZA

ZEISS® rezolucija od kuta do kuta

Izvrsna rezolucija i kontrast ključne su značajke ovog objektiva. Tri dvostrana asferična elementa učinkovito kontroliraju sferičnu aberaciju, a kvalitetan ZEISS® T* premaz smanjuje odbljeske i sjene za reprodukciju prirodnih boja, a od presudne je važnosti i za postizanje impresivnog kontrasta.

Saznajte više

Slika – Sonnar T* FE 35 mm, F2,8 ZA

Predivni efekti zamućenja i vrhunski rad pri slabom osvjetljenju

Maksimalni otvor od F 2,8 omogućava snimanje u raznim uvjetima osvjetljenja, uz konzistentnu kvalitetu slike pri svim otvorima blende. Svijetli objektivi često su veliki, ali novi dizajn grupe za fokusiranje omogućava postizanje velikog maksimalnog otvora blende i u objektivu kompaktnih dimenzija. Kružni otvor blende doprinosi prekrasnom i uglađeno defokusiranom zamućivanju pozadina.

Slika – Sonnar T* FE 35 mm, F2,8 ZA

Za pouzdano snimanje bilo gdje

Neke od najuzbudljivijih fotografija snimljene u zahtjevnim okruženjima. Zbog otpornosti na prašinu i vlagu, objektiv će nastaviti pouzdano raditi i u umjereno vlažnim ili prašnim okruženjima, zahvaljujući čemu možete snimati s pouzdanjem bez obzira na to gdje se nalazili.

Saznajte više

Slika – Sonnar T* FE 35 mm, F2,8 ZA

Izvanredne boje i kontrast

ZEISS® T* premaz važan je čimbenik koji učinkovito potiskuje refleksije koji mogu nepoželjno utjecati na kvalitetu slike. Smanjena je količina odbljesaka i sjena za napredne boje i kontrast, što slikama daje dubok, trodimenzionalni efekt.

Saznajte više

Slika – Sonnar T* FE 35 mm, F2,8 ZA

Kružni otvor blende sa 7 listića

Kružni dizajn otvora blende sa 7 listića omogućava postizanje glađeg i prirodnijeg defokusiranja na slikama. Pokažite kreativnost pomoću umjetničkog zamućivanja i veće kontrole nad dubinom polja.

Saznajte više

Priloženo namjensko sjenilo sukladno je kompaktnom obliku objektiva

Priloženo je sjenilo za objektiv ALC-SH129 u obliku poklopca. Ovaj je dizajn savršen za cijev kompaktnog objektiva te doprinosi prenosivosti i zaštiti. Navoj za filtar nalazi se na samom sjenilu za objektiv te omogućava postavljanje filtara od 40,5 mm u kombinaciji sa sjenilom.