Slike – E PZ 16 – 50 mm F3,5-5,6 OSS
Objektiv sa zumom s pogonom

E PZ 16–50mm F3.5–5.6 OSS (SELP1650)

Ovaj lagani standardni objektiv za zumiranje s uvlačenjem možete smanjiti na svega 29,9 mm i izvrstan je suputnik na putovanjima. Nudi i zum s pogonom za uglađeno, tiho, jednostavno zumiranje.

U kombinaciji s α E-mount fotoaparatima tvrtke Sony, APS-C E-mount objektivi pružaju radne značajke velikog fotoaparata.

Zum s pogonom pruža laku kontrolu

Bilo da snimate fotografije ili videozapise, zum s pogonom pruža vam maksimalnu kreativnu kontrolu. Kako bi rad bio još praktičniji, njime se može upravljati pomoću prekidača za zumiranje kod odabranih modela fotoaparata NEX.

Snimajte uglađene slike bez zamućenja

Stabilizacija slike Optical SteadyShot™ ugrađena u objektiv jamči uglađene, fotografije i videozapise bez zamućenja prilikom snimanja iz ruke.

Kružni otvor blende za zamućenje
Uglađeno defokusiranje

Umjesto standardnog otvora blende objektiva u obliku poligona, ovaj objektiv odlikuje kružni otvor blende sa 7 listića za prirodnije, potpunije defokusiranje ili zamućenje.

Profinjene optičke radne značajke

Asferični elementi objektiva minimiziraju iskrivljenja, a elementi od ED stakla (za iznimno nisku disperziju) osiguravaju vrhunski kontrast, rezoluciju i prirodnost boja.

Specifikacije i značajke

  • Izuzetno uglađen zum s pogonom

  • Manje od 30 mm kad je uvučen

  • Ugrađena OSS (Optical SteadyShot) stabilizacija slike

  • Asferični elementi objektiva i ED staklo

  • Žarišna duljina ekvivalentna 35 mm: 24 – 75 mm

Minimalna udaljenost fokusiranja
0,25 – 0,3 m (0,82 – 1 stopa)
Maksimalni omjer povećanja (x)
0,215x
Promjer filtra (mm)
40,5 mm
Masa
116 g (4,1 unca)

Sadržaj pakiranja

Prednji poklopac objektiva, Stražnji poklopac objektiva

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu

Recenzije

Mišljenje korisnika