Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

Xperia 1 III

Brzina i više

Xperia 1 III spaja sjajnu brzinu AF-a svog prethodnika s novom optikom koja doseže do 105 mm. Uz 4K HDR OLED zaslon zadivljujuće brzine osvježavanja od 120 Hz te iznimne značajke zvuka i igranja, ovaj pametni telefon nadilazi sva vaša očekivanja.

SVI PAMETNI TELEFONI

Xperia 1 III | 6,5-inčni 4K HDR OLED zaslon formata 21 : 9 s brzinom osvježavanja od 120 Hz

Xperia 1 III
Prednja i stražnja strana uređaja Xperia 1 III ledeno crne boje
Nagrađeno
Doživite zapanjujuću brzinu u svemu što radite

Brzina je u samom središtu doživljaja koji nudi Xperia 1 III – od prožimajućeg 4K HDR OLED zaslona s brzinom osvježavanja od 120 Hz do kamere s tri objektiva koja ima brzo automatsko fokusiranje čak i kada se snima prošireni telefoto. 

Muškarac fotografira u studiju s fotoaparatom Sony Alpha
Profesionalna tehnologija iz fotoaparata Alpha
Osoba koja igra na telefonu Xperia 1 III sa stavljenim slušalicama s mikrofonom
Širi kut. Prednost za vas.
Muškarac u studiju sluša glazbu na telefonu Xperia 1 III sa slušalica s mikrofonom
Audiopriključak od 3,5 mm za vrhunsku kvalitetu zvuka
Osoba koja gleda Xperia 1 III u svojoj sobi
Uronite u 4K HDR OLED zaslon s brzinom osvježavanja od 120 Hz
Muškarac koji snima vani s filmskom kamerom
Cinematography Pro koji "omogućuje CineAlta" – snimanje filmova formata 21 : 9
Apstraktna slika svjetla na plavoj pozadini
Sva brzina koja vam je potrebna
Za fotografe
Profesionalna tehnologija iz fotoaparata Alpha

Telefon Xperia 1 III zajedno su razvili inženjeri odgovorni za najnovije kamere iz serije Alpha 9, čuveni po svojoj tehnologiji automatskog fokusiranja vodećoj u industriji, i profesionalni fotografi koji su svojim sugestijama pomogli ugoditi tehnologiju te rafinirati fotografsko iskustvo i rezultate. Ključne značajke obuhvaćaju brzo automatsko fokusiranje u svim trima kamerama plus tehnologija praćenja u stvarnom vremena za točne snimke objekata u pokretu.

Vrhunska ZEISS kvaliteta na uređaju Xperia

Optika ZEISS kalibrirana posebno za pametne telefone Xperia. Premaz ZEISS T* pridonosi izvanrednom prikazu i kontrastu smanjenjem odsjaja.

Poleđina telefona Xperia 1 III s raznim objektivima
Četiri prilagodljiva objektiva za veću kreativnost

Proširite svoje kreativne mogućnosti uz pomoć svestranih objektiva u trostrukom fotoaparatu i brzim, točnim automatskih fokusiranjem u svim fotoaparatima. Zahvaljujući Dual PDAF senzorima, neprekidno automatsko fokusiranje zadržava fokus na objektima, a jedinstveni sustav snimanja teleobjektivom tvrtke Sony podržava brzo automatsko fokusiranje čak i pri većim žarišnim duljinama.

Munjevit fokus, čak i na velikim daljinama

Optički telefoto objektiv do čak 105 mm s brzim automatskim fokusiranjem omogućuje vam snimanje objekata u pokretu čak i iz daljine. Ključno je to da telefoto modul ima dvije žarišne duljine te dvojne PDAF senzore. Stoga, kada se prebacujete između 70 i 105 mm, jedinica objektiva za fokusiranje i objektiv za automatsko fokusiranje koordinirano brzo fokusiraju.

Bogatstvo kreativnih mogućnosti 

Uz četiri opcije svestranih objektiva Xperia 1 III vam daje veliku raznolikost snimki nadohvat ruke.

Praćenje u stvarnom vremenu zadržava fokus na objektima koji se brzo kreću

Sada možete zadržati precizan fokus na najizazovnijim objektima koji se brzo kreću. Pomoću umjetne inteligencije i 3D iToF senzora za mjerenje daljine značajka praćenja u stvarnom vremenu može točno otkriti objekt i fokusirati ga, a zatim zadržati praćenje čak i ako privremeno nestane iz vida. Da biste odredili objekt, jednostavno ga dodirnite na zaslonu telefona Xperia 1 III.

Zabilježite neponovljive trenutke

Kombiniranjem brzog snimanja niza fotografija od 20 sličica u sekundi uz kontinuirani izračun AF-a/AE-a od 60 sličica u sekundi Xperia 1 III omogućuje vam snimanje slika koje ste dosad smatrali nezamislivim s pametnim telefonom.

Žena puše svjećice na rođendanskoj torti
Snimanje niza fotografija s manje šuma na fotografiji

Koristite neprekidno snimanje u situaciji slabog osvjetljenja? Zahvaljujuću mobilnom mehanizmu koji nudi BIONZ X™, Xperia 1 III proizvodi slike s manje šuma nego njegov prethodnik u načinu rada za uzastopno snimanje niza fotografija u slabom osvjetljenju.

Doživite Eye AF u stvarnom vremenu za ljude i životinje

Eye AF u stvarnom vremenu daje vam zadivljujuće portrete, neovisno o tome fotografirate li osobe ili životinje. Čak i ako je vaš objekt pokrenut ili mu je jedno oko pokriveno, snimit ćete nezaboravne slike pune energije i ekspresije.

Fotografije s manje šuma u tamnim prizorima

 Xperia 1 III dizajnira je za slike iznimne kvalitete čak i pri slabom osvjetljenju.

Brzi automatski fokus s 3D iToF senzorom 

Xperia 1 III ima senzor od 12 MP, koji nudi brzine čitanja do 3 puta brže od fotoaparata u pametnim telefonima s većim brojevima megapiksela, te 3D iToF senzor, koji odmah izračunava brzinu između fotoaparata i objekta. Rezultat je brzo, točno automatsko fokusiranje u bilo kojem prizoru.

Poleđina telefona Xperia 1 III na kojoj se prikazuju razni objektivi rastvoreni tako da se vide elementi, uključujući 3D iToF senzor
Otkrijte Photography Pro – nadahnut fotoaparatima Alpha

Aplikacija Photography Pro na uređaju Xperia 1 III sadrži kontrole koje je inače moguće pronaći na profesionalnim fotoaparatima. Pomoću sučelja nadahnutog fotoaparatima Alpha možete odabrati ručno upravljanje ili automatske postavke te snimati u RAW formatu. Možete i koristiti novi osnovni način rada za jednostavno snimanje.

Krupni plan koji pokazuje namjenski gumb zatvarača
Namjenski gumb zatvarača

Baš kao na profesionalnom fotoaparatu, Xperia 1 III ima namjenski ergonomski gumb zatvarača s ispupčenom završnom obranom radi lakšeg korištenja.

Digitalno zumiranje s beskompromisnom kvalitetom slike

Za razliku od konvencionalnog digitalnog zuma, koji kompromitira kvalitetu slike, Xperia 1 III sada ima zum super rezolucije koji se temelji na umjetnoj inteligenciji te vraća detalje i definiciju na slike zahvaljujući obradi koju provodi umjetna inteligencija tvrtke Sony.

Bijeli pas, zamućen sa standardnim digitalnim zumom
STANDARDNI DIGITALNI ZUM
Bijeli pas zumiran zumom super rezolucije na temelju umjetne inteligencije
ZUM SA SUPER REZOLUCIJOM NA TEMELJU UMJETNE INTELIGENCIJE
Bijeli pas na otvorenom sa zamućenom pozadinom
Proizvodite bokeh efekte u osnovnom načinu rada

Xperia 1 III olakšava snimanje divnih slika sa artističkim bokeh efektima, što dodaje novi sloj kreativnosti vašoj fotografiji.

Snimajte gladak, stabilan videozapis

Xperia 1 III ima najnoviji optički SteadyShot™ i FlawlessEye™ u kombinaciji s povećanom brzinom očitavanja slikovnog senzora pomoću Sonyjeva originalnog algoritma za optičku stabilizaciju slike. Rezultat je iznimno glatka videosnimka bez trešnje.

Dvije slike žene na krovu noću, jedna jasna, jedna zamućena
Otkrijte dodatne fotografske značajke

Da biste dodatno poboljšali doživljaj fotografiranja, možete koristiti Xperia 1 III daljinski s fotoaparatom Alpha ili kao zaslon profesionalne klase.

Za ljubitelje kina
Uronite u 4K HDR OLED zaslon s brzinom osvježavanja od 120 Hz

Xperia 1 III, koji krasi zadivljujuća brzina osvježavanja 4K HDR OLED zaslona od 120 Hz, nudi jedinstveno sveprožimajući doživljaj gledanja. A bez ureza koji prekidaju prikaz na 6,5-inčnom zaslonu CinemaWide™ formata 21 : 9 nikada se nije bilo lakše izgubiti u omiljenim filmovima i televizijskim emisijama.

Profesionalni monitor koji pokazuje filmsku scenu koja se remasterira
Profesionalna razina reprodukcije boja 

Iskusite dosad neviđenu vjernost boja uz autorski način rada koji "omogućuje CineAlta". Odsad s posebno kalibriranom D65 bijelom točkom, poziva se na reprodukciju boja profesionalnih monitora u boji tvrtke Sony kakvi se koriste u vodećim holivudskim studijskim produkcijama. Stoga možete uživati u omiljenoj zabavi točno onako ako su to autori zamislili.

Uživajte u sadržaju onako kako su predvidjeli autori

Sada kao zadane omiljene aplikacije za prikaz sadržaja možete unaprijed postaviti autorski način rada, koji "omogućuje CineAlta". Tako možete uživati u omiljenim televizijskim serijama i filmovima u bojama koje se reproduciraju točno onako kako su autori željeli.

Osoba koja na telefonu Xperia 1 III pokazuje zimski prizor
dvije slike na kojima se pokazuju 8-bitne i 10-bitne boje i prikazuju manje nagle prijelaze gradijenata u 10-bitnim bojama
Uglađenije boje na zaslonu

Xperia 1 III ima zaslon ekvivalentan 10-bitnom (8-bitni s 2-bitnim zaglađivanjem) koji može prikazati širok raspon boja bez prijelaza.

Graf koji pokazuje raspon boja telefona Xperia 1 III
Profesionalni zaslon

S omjerom kontrasta od 1 000 000 : 1 Xperia 1 III pruža dublje nijanse crne, dok boje izgledaju prirodnije. D65 bijela točka posebno je kalibrirana za veću točnost, a zaslon podržava i profesionalnu razinu standarda reprodukcije uz širok prostor boja ITU-R BT.2020, kao i DCI-P3 uz Illuminant D65.

Xperia 1 III pokraj televizora BRAVIA, a na oba se uređaja pokazuje isti prizor formiranja stijene
Sve što gledate poboljšano je do savršenstva

X1™ za mobilne uređaje donosi tehnologiju BRAVIA HDR za poboljšanje svakog sadržaja koji gledate. Čak i usmjereni sadržaj ima više kontrasta, boje i jasnoće.

Zvuk Dolby Atmos® prilagođen u suradnji s odjelom Sony Pictures Entertainment

Gledanje filmova s tehnologijom Dolby Atmos® prožimajući je doživljaj zahvaljujući višedimenzionalnom zvuku koji vas okružuje sa svih strana. Zvuk Dolby Atmos® prilagođen u suradnji s tvrtkom Sony Pictures Entertainment sada možete doživjeti putem slušalica ili pak putem pune konfiguracije stereo zvučnika.

Muškarac koji sjedi na otvorenom i gleda u telefon Xperia 1 III
Ilustracija dvaju telefona, na jednom se prikazuje jasno ponavljanje od 120 Hz, na drugom lagano zamućeno ponavljanje uz 60 Hz.
Ultraglatko listanje 

Zahvaljujući brzini osvježavanja od 120 Hz, zaslon nudi nevjerojatno glatko listanje i besprijekorne prijelaze sa slike na sliku kada pregledavate internet ili se krećete po izborniku.

Za igrače mobilnih igara
Širi kut. Prednost za vas.

Zahvaljujući zaslonu 21:9 CinemaWide™, Xperia 1 III daje vam mnogo širi prikaz akcije – glavna prednost u ovim borbama prsa o prsa.  

Slika podijeljenog zaslona FPS igre pri 60 Hz i 120 Hz
Fluidni pokreti uz 120 Hz

Na izvornom zaslonu s brzinom osvježavanja od 120 Hz objekti koji se brzo kreću jasno se prikazuju, što omogućuje vrlo ravnomjerno igranje.

Doživite akciju bez zamućenja

Uz smanjenje zamućenja pokreta od 240 Hz zaslon ažurira slika nevjerojatnih 240 puta u sekundi radi akcije bez zamućenja.

Ilustracija na kojoj se prikazuje razlika u jasnoću između 60 Hz, 120 Hz i 240 Hz
Slika igranja sa zadanim postavkama ravnoteže bijele boje
ZADANE POSTAVKE
Slika igranja s prilagođenim postavkama ravnoteže bijele boje
PRILAGOĐENE POSTAVKE
Zadržite najviše radne značajke uz pomoć prilagođenih postavki zaslona

Xperia 1 III vam omogućuje prilagodbu ravnoteže bijele boje, pa akciju možete vidjeti jasnije i jednostavnije primijetiti svoje protivnike. To je ugodnije i za oči, pa možete igrati dulje ne osjećajući zamor.

Prvi napadnite u mraku

L-γ podizač (podizač niske game) nova je značajka za igranje koja vam olakšava otkrivanje protivnika u mraku. Pojačanjem detalja slike u tamnim područjima osvjetljava protivnike bez prevelike ekspozicije svijetlih područja zaslona. Tako ih možete pogoditi prije nego što oni pogode vas.

Podijeljena slika koja prikazuje isti prizor iz igre s uključenim i isključenim podizačem niske game
Poboljšajte igru uz prilagođene postavke zvuka

Zvuk je još jedan važan element sveprožimajućeg igranja, pa Xperia 1 III nudi razne značajke ga čine koliko god je moguće čišćim i definiranijim.

Točnost je sve

U igrama u kojima su potrebni brzi prsti i iznimna preciznost bit ćete u prednosti uz uređaj Xperia 1 III.

Uđite u zonu

Odlučni da se popnete na ljestvici? Xperia 1 III ima cijeli raspon značajki koji znače da ste u potpunosti fokusirani i spremni za izvedbu.

Snimite videozapis tijekom igranja i podijelite ga

Xperia 1 III omogućuje nevjerojatno jednostavno snimanje i dijeljenje igraćih vrhunaca u visokoj kvaliteti.

Dva telefona, jedan s narančastim zaslonom sustava, a jedan sa zelenim zaslonom sustava
Sprječavanje pregrijavanja

Kada koristite kabel za punjenje za igranje, kontrola napajanja sa supresijom topline napaja telefonske sustave izravno, a ne puneći bateriju. To smanjuje toplinski stres, čime se pridonosi održavanju radnih značajki igranja i dulje čuva baterija.

[A] Isključeno = visoka temperatura [B] Uključeno = niska temperatura

Optimizirane radne značajke za igranje

Xperia 1 III optimizirana je tehnologijom Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™ za superiorne radne značajke igranja.

Logotip Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™
Osoba koja igra na telefonu Xperia 1 III pomoću kontrolera Dualshock
Preuzmite kontrolu pomoću kontrolera DUALSHOCK® 4

Za još više zabave možete čak povezati telefon Xperia 1 III s kontrolerom DUALSHOCK®4 pa igrati razne igre za Android.

Za audiofile
Uživajte u glazbi onakvoj kakvu je autor zamislio

Uz zvuk prilagođen u suradnji s tvrtkom Sony Music Entertainment, uređaj Xperia 1 III osmišljen je tako da pruža istinski autentičan doživljaj slušanja, bez obzira na to koristite li slušalice ili ugrađene stereozvučnike punog raspona. 

Audiopriključak od 3,5 mm za vrhunsku kvalitetu zvuka

Zahvaljujući poboljšanjima materijala i elektroničkih komponenti, audiopriključak od 3,5 mm uređaja Xperia 1 III ne samo što je praktičan, već i jamči vrhunsku kvalitetu zvuka. Smanjuju se izobličenja, a posebice između srednje i maksimalne glasnoće, što pridonosi realističnijem zvuku s kristalno jasnim orkestrima, baršunastim vokalima i dubokim basovima.

3,5-milimetarski kabel uključen u Xperia 1 III ispred pulta za miksanje
Muškarac koji sluša glazbu na žične slušalice s mikrofonom
Doživite 360 Reality Audio – kao da ste ondje s izvođačem

Uronite u zvuk svuda oko vas, realističan kao da ste na koncertu uživo ili s izvođačem koji snima u studiju. Glazba nikad nije bila tako prožimajuća i stvarna kao uz 360 Reality Audio. A Xperia 1 III omogućuje vam uživanje u iskustvu kroz žične ili bežične slušalice ili pak putem ugrađene pune garniture stereo zvučnika.

Pretvorite stereoglazbu u prostorni zvuk od 360 stupnjeva

Ako je izvor glazbe koju slušate dvokanalni stereo, pokreće se novi 360 Spatial Sound. On omogućuje telefonu Xperia 1 III miješanje omiljenih stereokanala u sveprožimajući doživljaj zvuka u stvarnom vremenu. Ta tehnologija funkcionira s lokalnim audio datotekama i servisima za usmjeravanje te dodatno poboljšava vaš doživljaj slušanja. 

Ilustracija na kojoj se prikazuje učinak značajke 360 spatial sound u odnosu na stereo zvuk
Slika telefona Xperia 1 III s aplikacijom Sony | Headphones Connect koja analizira oblik uha neke žene
Unaprijedite doživljaj s pomoću personalizacije

Uz odabrane slušalice tvrtke Sony i aplikaciju Sony | Headphones Connect možete uživati u prilagođenom sveprožimajućem glazbenom polju zahvaljujući analizi vašeg individualnog oblika uha pomoću kamere na telefonu Xperia.

Poboljšani zvučnici za vrhunski doživljaj slušanja

Poboljšani dizajn zvučnika ključni je element izvanrednog doživljaja slušanja putem telefona Xperia 1 III.

Za kinematografe
Muškarac koji snima film na otvorenom pomoću telefona Xperia 1 III
Cinematography Pro „omogućuje CineAlta”, 21:9 filmovi

Snimajte filmove sa sličnim parametrima i postavkama boja kao profesionalci. Stručnost naših inženjera za digitalne filmske kamere, zadane postavke za upravljanje izgledom boja, omjer 21 : 9, 4K HDR, usporeno snimanje brzinom od 120 sl./s te snimanje brzinom od 24, 25, 30 i 60 sl./s pružaju vam sve potrebne alate. 

Realizirajte svoju viziju pomoću postavki kinematografskih boja

Pomoću osam različitih postavki boja u videozapise možete unijeti različite kinematografske stilove. Oni obuhvaćaju VENICE CS, inspiriran našom profesionalnom kamerom CineAlta VENICE, koji krasi glatka gradacija boja i blaža, niža krivulja kontrasta za klasični kinematografski izgled savršen za dramske produkcije.

Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

4 slike žene na selu s prikazom žarišnih duljina od 16, 24, 70 i 105 mm.
Četiri prilagodljiva objektiva nude veće kreativne mogućnosti

S četiri prilagodljiva objektiva do 105 mm možete proširiti svoj repertoar snimki i svoje snimanje podići na višu razinu.

Snimajte zadivljujuće usporene snimke u 4K HDR pri 120 sličica u sekundi

Snimajte kvalitetne usporene videozapise u formatu 4K HDR od 120 sl./s da biste dobili dramatične i izražajne snimke.

Xperia 1 III koji služi za usporeno snimanje žene u 4K HDR-u pri 120 sličica u sekundi
Dva grafa jedan do drugoga koji prikazuju rezultate inteligentnog filtriranja vjetra
Snimajte čist zvuk bez šuma vjetra

Xperia 1 III obuhvaća našu vodeću tehnologiju odvajanja zvuka za vrlo učinkovito filtriranje vjetra.

Inteligentno filtriranje vjetra [1] Isključeno [2] Uključeno.

Pojednostavnjivanje procesa izrade filma

Xperia 1 III nudi brojna poboljšanja korisničkog sučelja osmišljena posebno za snimatelje.

Za radne značajke
Sva brzina koja vam je potrebna

Kombinirajući 5G i Wi-Fi 6 mogućnost povezivanja s najnovijom mobilnom platformom Qualcomm® i inovativnim tehnologijama baterije, Xperia 1 III podiže letvicu u pogledu radnih značajki pametnih telefona. 

Logotip za 5G
Mogućnost povezivanja s 5G mrežama nove generacije

Xperia 1 III može se povezati s vrlo brzim 5G mrežama i tako vam omogućiti uživanje u beskompromisnim visokokvalitetnim preuzimanjima i nesmetanom usmjeravanju, čak i za datoteke visoke rezolucije.

Logotip Wi-Fi 6 certified
Wi-Fi 6

Wi-Fi 6 pruža bolju vezu veće brzine, kraćeg kašnjenja i poboljšanog upravljanja mogućnostima povezivanja kada je više uređaja povezano s istom mrežom.

Logotip 5G/4G Wi-Fi®
Pametno povezivanje

Pametno povezivanje pomoću tehnologije dubinskog učenja uređaja Xperia koja koristi Neural Network Libraries tvrtke Sony analizira Wi-Fi signal za predviđanje budućih problema s vezom. Xperia 1 III procjenjuje kvalitetu dostupne Wi-Fi veze prije povezivanja, pa nema više uspostavljanja Wi-Fi veze koja ne funkcionira. Ako predvidi bilo kakav problem s kvalitetom Wi-Fi veze, koristi mobilnu podatkovnu vezu. S uređajem Xperia uvijek koristite najbolju dostupnu vezu.

Baterija na koju možete računati

Zahvaljujući ugrađenoj bateriji od 4500 mAh, Xperia 1 III ima dovoljno napajanja da vas prati tijekom cijelog dana, a niz značajki punjenja pridonosi maksimalnoj praktičnosti te produljuje trajanje baterije. 

Telefon na kojem se prikazuje 50 % punjenja
Punjenje do 50 % za samo 30 minuta

Kada morate malo dopuniti bateriju, uz priloženi punjač XQZ-UC1 možete je brzo napuniti na 50 % za smo 30 minuta.

Graf na kojem se prikazuje produljeno trajanje baterije telefona Xperia
Baterija u dobrom stanju čak i nakon 3 godine upotrebe

Tehnologije za punjenje dulje održavaju baterije u dobrom stanju. Štednja baterije štiti telefon od prekomjernog punjenja, dok ga prilagodljivo punjenje Xperia nadzire da se baterija ne bi preopteretila.

1. Kapacitet baterije
2. Vijek trajanja baterije
3. Normalno punjenje

Bežično punjenje i funkcija dijeljenja baterije za maksimalnu praktičnost

Samo stavite Xperia 1 III na bežični punjač i praktično napunite bateriju. Zahvaljujući funkciji dijeljenja baterije, Xperia 1 III može poslužiti i kao stanica za punjenje drugih uređaja.

Telefon koji prikazuje punu napunjenost od 100 % na bežičnom punjaču
Dizajn
Jedinstven izgled i dojam

Xperia 1 III kombinira taktilne materijale visoke kvalitete sa strogim, upečatljivim dizajnom. Od ledenog stakla na poleđinu do okvira od pjeskarenog metala, radi se o neodoljivoj mješavini forme i funkcije. 

Izjava sa stilom 

Xperia 1 III dostupna je raznim bojama prikladnim vašem ukusu.

Otporno na vodu i prašinu 

Radi vašeg mira Xperia 1 III ima klasu zaštite otpornosti na vodu i prašinu IP65/68.

Xperia 1 III u crnoj boji s vodom koja prska naokolo
Xperia 1 III sa slikom crvenog vala na zaslonu
Napravljen da traje

Zaslon telefona Xperia 1 III ima Corning® Gorilla® Glass Victus™, najčvršće Gorilla® staklo dosad s poboljšanim radnim značajkama otpornosti i na pad i na grebanje.

Pojednostavnjeno obavljanje više zadataka

Uz razne praktične značajke rada u više prozora Xperia 1 III posebno je prilagođen istodobnom obavljanju više zadataka. 

Ilustracija koja prikazuje prijenos podataka između nekog telefona i uređaja Xperia 1 III
Jednostavno prenesite sadržaj sa starog uređaja iPhone ili uređaja sa sustavom Android

Aplikacija Xperia Transfer 2 omogućuje vam prijenos vrijednog sadržaja sa starog pametnog telefona sa sustavom Android ili iOS na novi Xperia 1 III. Od fotografija, videozapisa i glazbe do kontakata, kalendara, povijesti poziva i poruka (SMS/MMS), prenesite sve to brzo, sigurno i jednostavno.

Ukidanje aplikacije Xperia Transfer 2

Aplikacija Xperia Transfer 2 ukinut će se 30. lipnja 2023. Međutim, upotrebom funkcija Android OS-a još uvijek možete jednostavno prenijeti podatke sa starijih modela kada postavljate svoj novi Xperia uređaj. Prije prijenosa podataka preporučujemo da ažurirate Android OS uređaja koji prima podatke na najnoviju verziju.

Sve slike na zaslonu samo su ilustracije.

5G mreža i dostupnost mogu ovisiti o državi, operateru, verziji softvera i korisničkom okruženju.

Izraz objektiva ekvivalentan je žarišnoj duljini od 35 mm.

Stvarne značajke proizvoda, specifikacije, aplikacije, servisi, dostupnost mreže, boje i veličine mogu se razlikovati. Značajke i specifikacije podložne su promjeni bez prethodne obavijesti.

Neke slike služe samo kao ilustracija.

Izraz objektiva ekvivalentan je žarišnoj duljini od 35 mm.

Specifikacije i značajke

Xperia 1 III s naprednim fotoaparatom s tri objektiva koju su razvili naši inženjeri za seriju Alpha omogućuje brže i kvalitetnije snimanje nego ikad prije, a najnovije tehnologije za zaslon, zvuk i igre omogućuju iznimno prožimajući doživljaj zabave.
  • Optički telefoto objektiv do 105 mm

  • Praćenje u stvarnom vremenu

  • Eye AF u stvarnom vremenu za ljude i životinje

  • 6,5-inčni 4K HDR OLED zaslon formata CinemaWide™ 21 : 9 s brzinom osvježavanja od 120 Hz

  • Mobilna platforma Qualcomm® Snapdragon™ 888

Dimenzije
165 x 71 x 8,2 mm
Masa
186 g
Otporno na vodu
Otporan na vodu (IPX5/IPX8), otporan na prašinu (IP6X)
Broj SIM-ova
Hibrid s utorom za dvije SIM kartice
Kapacitet
4500 mAh
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu

Recenzije

Mišljenje korisnika