Xperia PRO-I

Fotoaparat koji morate imati

“I” označava Imaging. Xperia PRO-I postavlja novu definiciju fotoaparata kombinacijom profesionalne kvalitete slike s mogućnostima komunikacije pametnog telefona. To znači da možete biti kreativni bilo gdje i bilo kad.

PAMETNI TELEFONI

Xperia PRO-I | Fotoaparat sa slikovnim senzorom od 1,0 inča sa svim mogućnostima pametnog telefona

Xperia PRO-I
Prednji i stražnji prikaz uređaja Xperia PRO-I

PMC

Kn 14.199,00

(s PDV-om)
Nagrađeno
Xperia PRO-I osvojila je nagradu Red Dot za logotip u 2022.
Uzbudljiv dodatak ponudi Sonyjevih fotoaparata

Asortiman Sonyjevih fotoaparata autorima sadržaja već nudi mnoštvo prednosti, uključujući najbolju kvalitetu slike na tržištu i brze performanse. Xperia PRO-I uvodi novosti u taj asortiman te fotografima, snimateljima videozapisa i kinematografima omogućuje snimanje, uređivanje i slanje s jednog uređaja.

Slikovni senzor od 1,0 inča i brze performanse Sonyjevih fotoaparata za profesionalnu kvalitetu slike

Xperia PRO-I ima originalni senzor od 1,0 inča koji vam omogućuju snimanje fotografija i videozapisa izvanredne kvalitete slike. Veliki senzor podržava Sonyjev originalni procesor slikovnih signala koji fotoaparatu daje brze performanse za neograničenu kreativnost.

Predstavljamo Xperia PRO-I
Fotografija | Snimajte nezaboravne fotografije
Snimanje videozapisa | Podignite svoje videozapise na višu razinu
Kinematografija | Snimajte filmove na koje bi i profesionalci bili ponosni
Postprodukcija | Uređujte i šaljite uz Xperia PRO-I
Xperia PRO-I poprskana vodom
Uživajte u vrhunskim performansama i nenametljivom stilu
Xperia PRO-I povezan sa žičanim slušalicama
Bez kompromisa za filmove, glazbu i igre

Fotografija
Odlikuje se Sonyjevim originalnim tehnologijama za fotoaparate

Xperia PRO-I kombinacijom slikovnog senzora od 1,0 inča, sofisticiranog staklenog objektiva i Sonyjevih naprednih procesora slikovnih signala postiže profesionalnu kvalitetu slike koja će zadovoljiti i najzahtjevnije fotografe.

Veliki slikovni senzor Exmor RS CMOS od 1,0 inča s AF senzorom s prepoznavanjem faza

Veliki senzor od 1,0 inča utemeljen je na senzoru uređaja RX100 VII, ali je razvijen i prilagođen ekskluzivno za Xperia PRO-I te pruža visoke razine rezolucije slike i manje šuma. Rezultat je vrhunska kvaliteta slike uz realistične teksture i fantastične detalje.


Dijagram s usporedbom gustoće piksela standardnog slikovnog senzora i slikovnog senzora od 1,0 inča uređaja Xperia
Gustoća vrlo osjetljivih piksela od 2,4 μm 

Impresivna gustoća piksela od 2,4 μm slikovnog senzora od 1,0 inča pruža visoku osjetljivost i pridonosi izvanrednoj reprodukciji tekstura, čak i prilikom snimanja uz slabo osvjetljenje.

[1] Standardno
[2] Nova Xperia

Manje šuma pri slabom osvjetljenju

Zahvaljujući slikovnom senzoru od 1,0 inča, Xperia PRO-I omogućuje snimanje fotografija s manje šuma u uvjetima slabog osvjetljenja.

Jasniji detalji u uvjetima visokog dinamičkog opsega

U situacijama s visokim dinamičkim opsegom slikovni senzor od 1,0 inča uređaju Xperia PRO-I omogućuje isticanje detalja, i to i u tamnim i u svijetlim dijelovima slike.

Umjetnički prirodni efekti zamućenja

Još jedna prednost velikog slikovnog senzora jest to što Xperia PRO-I može snimati prekrasne snimke uz prirodno duboko zamućenje.

Vrhunska ZEISS kvaliteta na uređaju Xperia

Uživajte u svim prednostima ZEISS optike kalibrirane posebno za Xperia PRO-I.


Dvostruki otvor blende pruža vam više mogućnosti

Dvostruki otvor blende od F2,0/4,0 omogućuje vam eksperimentiranje s dubinom polja i prikaz objekta snimanja na mnogo različitih načina.

Trostruki objektiv i 3D iToF senzor za potpunu kreativnu slobodu

Objektiv od 24 mm uređaja Xperia PRO-I sa slikovnim senzorom od 1,0 inča nadopunjuju dvije dodatne mogućnosti objektiva od 16 mm i 50 mm koje vam omogućuju da budete kreativni s kompozicijom. 3D iToF senzor u trenu izračunava udaljenost između fotoaparata i objekta za brzo i precizno automatsko fokusiranje u bilo kojem prizoru. Sva 3 objektiva podržavaju AF s prepoznavanjem faza.

Detalj tri objektiva uređaja Xperia PRO-I i 3D iToF senzora
Uživajte u svijetu prepunom mogućnosti

Xperia PRO-I uz tri vam objektiva – ultraširoki od 16 mm, široki od 24 mm i standardni od 55 mm – omogućuje snimanje širokog spektra različitih snimki.

Obrada za performanse visoke brzine i nenadmašnu kvalitetu slike

Najnoviji slikovni procesor BIONZ X™ za mobilne uređaje, Sonyjev jedinstveni LSI za ulaznu obradu, slikovni senzor od 1,0 inča i Sonyjevi originalni algoritmi za obradu slika jamče precizne slike čak i uz objekte snimanja koji se brzo kreću.

Slika brdskog biciklista u šumi uz nadsloj sa zelenim kvadratićima koji predstavljaju AF točke
AF koji pokriva više kadra

Na uređaju Xperia PRO, 315 (21 x 15) AF točaka za prepoznavanje faza prekriva 90 % kadra. To znači da AF funkcionira gdje god se objekt snimanja nalazio te ga može fiksirati munjevitom brzinom.

Eye AF u stvarnom vremenu za ljude i životinje

Eye AF u stvarnom vremenu daje vam zadivljujuće portrete, neovisno o tome fotografirate li osobe ili životinje. Čak i ako se vaš objekt snimanja kreće ili mu je jedno oko prekriveno, snimit ćete nezaboravne slike pune energije i ekspresije.

Brdski biciklist skače u šumi uz zeleni kvadrat koji označava praćenje u stvarnom vremenu
Praćenje u stvarnom vremenu zadržava fokus na objektima koji se brzo kreću

Uz pomoć umjetne inteligencije i 3D iToF senzora za mjerenje udaljenosti, praćenje u stvarnom vremenu može precizno otkriti i fokusirati objekt koji se brzo kreće, a zatim ga pratiti čak i ako privremeno prestane biti vidljiv. Da biste odredili objekt, jednostavno ga dodirnite na zaslonu uređaja Xperia PRO-I.

Snimanje niza fotografija brzinom od 20 sl./s uz manje šuma

Brzi slikovni senzor omogućuje neprekidno snimanje niza fotografija brzinom do 20 sl./s, a fotoaparat prati objekte uz AF/AE izračune brzinom do 60 puta u sekundi, čak i kada se nepredvidljivo ili brzo kreću. Snimanje niza fotografija uz Xperia PRO-I čak i u uvjetima slabog osvjetljenja daje oštre slike uz manje šuma zahvaljujući jedinstvenom procesoru.

[1] AF/AE izračun

Više kadrova brdskog biciklista koji skače na šumskoj stazi
Dvije slike kotača brdskog bicikla, jedna s izobličenim žbicama, druga bez.
Zatvarač za sprječavanje izobličenja 

Brzo očitavanje slikovnog senzora od 1,0 inča pomaže u smanjenju efekta pokretnog zatvarača koji može uzrokovati izobličenje slika pri fotografiranju objekata koji se brzo kreću.

Optička stabilizacija slike za snimke s manje zamućenja

Ako vam ruka drhti dok snimate, tehnologija optičke stabilizacije slike pomoći će vam da dobijete slike s manje zamućenja, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja.

Dvije slike psa koji skače, jedna zamućena, druga oštra.
Dvije slike žene naslonjene na automobil, jedna slika s manje šuma od druge.
Smanjenje šuma u više kadrova

U situacijama sa slabim osvjetljenjem i visokim dinamičkim opsegom Xperia PRO-I može koristiti smanjenje šuma u više kadrova. Automatski neprekidno snima više od 10 slika, kombinira ih, smanjuje šum i sprema ih kao jednu sliku da bi se visoka kvaliteta slike dodatno poboljšala.

12-bitni RAW za uglađenu gradaciju boja

Prilikom snimanja u RAW formatu Xperia PRO-I podržava 12-bitnu obradu, koja stvara uglađenu i bogatu gradaciju tonova boja bez prijelaza.

Dvije slike automobila s uključenim farovima, jedna slika s uglađenijom gradacijom boja od druge.
Kontrole i postavke koje nadahnjuje Alpha

Aplikacija Photography Pro na uređaju Xperia PRO-I sadrži kontrole koje je inače moguće pronaći na profesionalnim fotoaparatima. Pomoću sučelja nadahnutog fotoaparatima Alpha možete odabrati ručno upravljanje ili automatske postavke te snimati u RAW formatu. Photography Pro nudi i osnovni način rada za brz pristup mnoštvu jednostavnih fotografskih značajki, uključujući dodirni gumb za zatvarač.


Zaseban gumb okidača na uređaju Xperia PRO-I
Gumb okidača ostavlja dojam autentičnog fotoaparata

Uz zasebni gumb okidača Xperia PRO-I ostavlja dojam korištenja uređaja iz serije Sony RX100. Ima i isti modul prekidača okidača te je za korištenje AF-a i otpuštanje okidača potrebno koristiti iste gumbe. Možete i dugo zadržati gumb okidača da biste brzo pokrenuli Photography Pro i odmah počeli snimati.

Pričvrstite fotoaparat na traku i budite bez brige

Xperia PRO-I ima rupu za traku koja vam omogućuje jednostavno pričvršćivanje trake za zapešće ili vrat da biste bili mirniji kada vani snimate fotografije.

Ruke drže Xperia PRO-I s trakom za fotoaparat oko zapešća.
Spektakularan prizor alpskog jezera s fotoaparatom Sony Alpha i Xperia PRO-I u prednjem planu.
Savršeni partner za vaš fotoaparat Sony Alpha

Uz mobilnu aplikaciju Imaging Edge™ možete koristiti Xperia PRO-I za prijenos RAW datoteka i datoteka koje koriste kompresiju bez gubitaka s fotoaparata Alpha te daljinski upravljati praćenjem na dodir i fokusom na dodir za praktično upravljanje AF-om. Dodatak Transfer & Tagging pak vam omogućuje prilaganje govornih bilješki slikovnim datotekama s fotoaparata Alpha. Te se bilješke automatski pretvaraju u tekstne titlove. Uz Xperia PRO-I datoteke možete prenijeti i na FTP poslužitelj.


Snimanje videozapisa
Videozapisi visoke kvalitete s autentičnim doživljajem snimanja

Uz slikovni senzor od 1,0 inča Xperia PRO-I podiže kvalitetu vaših videozapisa na novu razinu, a Sonyjevo jedinstveno korisničko sučelje omogućuje vam da u potpunosti ostvarite svoju kreativnu viziju i snimate upravo onakve snimke kakve ste zamislili.

Videography Pro daje vam kreativnu kontrolu

Videography Pro na uređaju Xperia PRO-I stavlja sve kreativne postavke koje vam trebaju u dlan vaše ruke. Sučelje Videography Pro, koje je utemeljeno na Sonyjevoj stručnosti u području kamera za videozapise i filmove, omogućuje vam prilagodbu ručnih kontrola svojim potrebama ili korištenje potpuno praktičnog automatskog načina rada.


Eye AF za fotografije i videozapise

Sonyjeva napredno prepoznavanje oka i praćenje nisu tajna samo iza prekrasnih portreta, već vam omogućuju i snimanje prekrasnih videosnimki. Prepoznavanjem ljudskog ili životinjskog oka i zadržavanjem fokusa na njemu ako se objekt snimanja pomakne, Eye AF udahnjuje život videozapisima kao nikada prije.

Žena se smije prema fotoaparatu uz AF točku za prepoznavanje na njezinu lijevom oku
Osoba na rolama u praznom bazenu s nadslojem s bijelim kvadratom za praćenje objekata
Ostanite fokusirani uz praćenje objekata za videozapise

Praćenje objekata automatski prati objekt koji se kreće i drži ga u oštrom fokusu, čak i kada nema oči ili su oči prekrivene.

Snimajte 4K HDR videozapise od 120 sl./s

Da biste imali više kreativne fleksibilnosti, Xperia PRO-I omogućuje vam snimanje kvalitetnih 4K HDR videozapisa od 120 sl./s te odabir brzina reprodukcije od 24 sl./s do 120 sl./s.

Osoba na rolama u zraku sa zelenim kvadratom koji označava AF
Dvije slike panorame grada noću, jedna zamućena, a druga izoštrena.
Snimajte glatke videozapise bez podrhtavanja

Xperia PRO-I ima najnoviji optički SteadyShot™ i FlawlessEye™ u kombinaciji s povećanom brzinom očitavanja slikovnog senzora pomoću Sonyjeva originalnog algoritma za optičku stabilizaciju slike. Rezultat je nenadmašno glatka videosnimka bez tresenja.

Jasno i glasno snimajte glasove

Zvuk se prilikom snimanja fotoaparatom Xperia PRO-I obično snima putem stereo mikrofona radi reprodukcije višedimenzionalnog zvuka. No Xperia PRO-I ima i ugrađeni monoauralni mikrofon pokraj glavne kamere, što vam omogućuje da se usredotočite na snimanje jasnog govora uz druge zvukove u pozadini.

Slika uređaja Xperia sa stereo mikrofonima te monoauralnim mikrofonom koji snima govor
Usporedba razina buke vjetra uz isključeni i uključeni inteligentni filtar za vjetar
Filtrirajte buku vjetra za čišći zvuk

Xperia PRO-I obuhvaća našu vodeću tehnologiju odvajanja zvuka za vrlo učinkovito filtriranje vjetra, i to i za stereo i za monoauralni mikrofon.

Inteligentni filtar za vjetar [1] Isključen [2] Uključen.

Uvijek spremni za snimanje

Dodijelite Videography Pro ugrađenoj tipki prečaca na uređaju Xperia PRO-I da biste je mogli pokrenuti čim poželite snimati – čak i kada je zaslon isključen ili je na njemu druga aplikacija. Tipki prečaca dodijeliti možete i druge aplikacije ili značajke.

Xperia PRO-I s prikazom detalja ugrađene tipke prečaca
Snimajte sami sebe u izvanrednoj kvaliteti uz monitor za vlogove za Xperia PRO-I

Bez obzira na to snimate li vlogove, videozapise za YouTube ili samo želite nešto podijeliti s prijateljima, 1,0-inčni slikovni senzor uređaja Xperia PRO-I omogućuje vam snimanje uz izvanrednu kvalitetu slike. Priključivanjem monitora za vlogove za Xperia PRO-I možete vidjeti što točno snimate i na taj način stvarati uistinu nezaboravan sadržaj.

Bluetooth drška za snimanje u nečijoj ruci
Jednostavno snimanje vlogova

Priključite monitor za vlogove na Bluetooth dršku za snimanje kao što je GP-VPT2BTi moći ćete pokrenuti/prekinuti snimanje ne dodirujući gumbe na samom uređaju Xperia PRO-I. Drška za snimanje zavrne se u točku za spajanje vrste 1/4-20 UNC na donjoj strani držača monitora za vlogove.

Upute za uparivanje uređaja Xperia PRO-I s Bluetooth daljinskim upravljačem potražite u vodiču za pomoć.

Snimajte još bolji zvuk

Monitor za vlogove za Xperia PRO-I sadrži 3-polni priključak za mikrofon od 3,5 mm, što vam omogućuje priključivanje vlastitog vanjskog mikrofona i snimanje još boljeg zvuka. Jednostavno priključite mikrofon na priključak za spajanje dodatnog pribora na vrhu držača.

Monitor za vlogove za Xperia PRO-I s vanjskim mikrofonom i drškom za snimanje
Dijelovi komponenti monitora za vlogove za Xperia PRO-I, uključujući monitor, metalni držač i USB-C kabel.
Jednostavno postavljanje 

Jednostavno pričvrstite metalni držač na Xperia PRO-I te spojite monitor za vlogove s držačem s pomoću ugrađenog magneta. Zatim povežite dva uređaja USB-C kabelom i počnite snimati.

Kada je povezan, monitor za vlogove napaja se iz uređaja Xperia PRO-I, ali ima i priključak za vanjsko napajanje. Ako dugo snimate, istodobno možete napajati oba uređaja putem USB-C kabela za napajanje.

Logotip značajke vanjskog monitora
Još bolje iskoristite uređaj Xperia uz značajku vanjskog monitora

Koristite Xperia PRO-I kao vanjski monitor ili tražilo za fotoaparat Alpha uz mnoštvo korisnih postavki kao što su svjetlina, zumiranje i rešetka. Jednostavno priključite u USB Video Class (UVC) koji podržava fotoaparat.


Kinematografija
Uživajte u snimanju videozapisa formata 21 : 9 uz Cinematography Pro “omogućuje CineAlta”

Snimajte filmove sa sličnim parametrima i postavkama boja kao profesionalci. Stručnost naših inženjera za digitalne filmske kamere, zadane postavke za upravljanje izgledom boja, omjer 21 : 9, 4K HDR, visoka brzina prijenosa od 120 sl./s te snimanje brzinom od 24, 25, 30 i 60 sl./s pružaju vam sve potrebne alate. 


Slika slabo osvjetljene žene koja drži crveni suncobran
Maksimizirajte kreativnost uz slikovni senzor od 1,0 inča i dvostruki otvor blende 

Kreativna sloboda koju omogućuje Cinematography Pro dodatno je naglašena senzorom od 1,0 inča uređaja Xperia PRO-I koji poboljšava slika u uvjetima lošeg osvjetljenja ili u situacijama s visokim dinamičkim opsegom. Dvostruki otvor blende od F2,0 /4,0 snimateljima filmova nudi više mogućnosti vizualnog izražavanja.

Realizirajte svoju viziju pomoću postavki kinematografskih boja

Pomoću osam različitih postavki boja u videozapise možete unijeti različite kinematografske stilove. Oni obuhvaćaju VENICE CS, inspiriran našom profesionalnom kamerom CineAlta VENICE, koji krasi glatka gradacija boja i blaža, niža krivulja kontrasta za klasični kinematografski izgled savršen za dramske produkcije.

Slika slabo osvjetljene kiše koja curi s crvenog suncobrana
Snimajte nevjerojatne usporene videozapise u formatu 4K HDR od 120 sl./s

Snimajte kvalitetne usporene videozapise u formatu 4K HDR od 120 sl./s da biste dobili dramatične i izražajne snimke.


Postprodukcija
Snimajte, uređujte, šaljite: sve to možete uz Xperia PRO-I

Kada završite sa snimanjem, kod većine je fotoaparata slučaj da morate doma na prijenosnom računalu ili PC-ju urediti i poslati svoje radove. No uz Xperia PRO-I sve to možete s jednog uređaja, gdje god i kad god to poželite.

Dvije slike leptira s različitim reprodukcijama boje
Vjerna reprodukcija boja u načinu rada Creator

XPERIA PRO-I ima način rada Creator “omogućuje CineAlta” koji vam omogućuje pregled fotografija i videozapisa uz točnu reprodukciju boja. Ako su fotografije izrađene uz sRGB, automatski mijenja gamut boja i gamu u sRGB.

[1] Izvanredna reprodukcija boja u standardnom načinu rada
[2] Vjerna reprodukcija boja u načinu rada Creator

Stolno računalo s prikazom slabo osvjetljene slike automobila s uključenim farovima
Postavka točne ravnoteže bijele boje

Zaslon vam omogućuje pregled upravo onakvih boja kakve su i fotografirane, ali i prilagodbu postavki boja sukladno vašim potrebama. Postavke zaslona možete uskladiti sa svojim monitorom ili pak bijelu točku postaviti na D50 ili D55, što omogućuje provjeru ispisa fotografija.

Krupni plan uređaja Xperia PRO-I u ruci osobe koja prenosi slike.
Brzo isporučujte svoje slike

Kada ste vani na terenu, putem 5G mreže u tren oka možete isporučiti slike koje ste upravo snimili. Ili povežite Xperia PRO-I s računalom putem USB 3.2 Gen 2 (10 GB/s) priključka i pošaljite ih na taj način.


Performanse i dizajn
Xperia PRO-I poprskana vodom
Otporno na vodu i prašinu 

Uz Xperia PRO-I možete snimati na lokacijama i u uvjetima u kojima drugi fotoaparati ne mogu, i to zahvaljujući otpornosti na vodu klase IP65/68 i zaštiti od prašine.

Najčvršće Gorilla® staklo

Zaslon uređaja Xperia PRO-I ima Corning® Gorilla® staklo Victus™, najčvršće Gorilla® staklo dosad s poboljšanom otpornošću na padove i ogrebotine.

Zaslon uređaja Xperia PRO-I
Rendgenska slika uređaja Xperia PRO-I s prikazom baterije
Snažna baterija od 4500 mAh s brzim punjenjem

Xperia PRO-I s baterijom od 4500 mAh ima dovoljno napajanja da vas prati tijekom cijelog dana. Kada morate malo dopuniti bateriju, uz priloženi punjač XZQ-UC1 možete je brzo napuniti na 50 % za smo 30 minuta.

Slika s usporedbom stanja baterije standardnog pametnog telefona i novog uređaja Xperia prije i nakon 3 godine upotrebe
Baterija u dobrom stanju čak i nakon 3 godine upotrebe

Tehnologije za punjenje dulje održavaju baterije u dobrom stanju. Štednja baterije štiti telefon od prekomjernog punjenja, dok ga prilagodljivo punjenje Xperia nadzire da se baterija ne bi preopteretila.

[A] Standardno  [B] Nova Xperia
[1] Na početku upotrebe  [2] Nakon 3 godine upotrebe

Slika pločice sklopa s čipom Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G
Doživite 5G mobilnu platformu Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G

Xperia 1 PRO-I 5G pokreće mobilna platforma Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G, koja vam nudi vrhunske doživljaje koje zaslužujete. Na najbolji način iskoristite Xperia PRO-I kao fotoaparat profesionalne kvalitete s mogućnostima postprodukcije i središte za mobilnu zabavu – uz vezu s uistinu globalnim 5G višegigabitnim brzinama.

Velika, jednostavno proširiva memorija

Xperia PRO-I ima veliku internu memoriju s 12 GB RAM-a za intenzivne računalne zadatke te 512 GB prostora za pohranu fotografija, videozapisa i drugih datoteka. Memorija za pohranu jednostavno se može proširiti uz microSD kartice do 1 TB te uz brzi prijenos na SD karticu i s nje. Za umetanje ili uklanjanje SD ili SIM kartica nije potreban nikakav alat.

Krupni plan osobe koja stavlja SD karticu u uređaj Xperia PRO-I
Logotipi za 5G, Wi-Fi 6 i Wi-Fi 5G/4G
Optimizirana povezivost uz najnoviji 5G ili Wi-Fi 6 

5G ili Wi-Fi 6 omogućuju vam brzo preuzimanje i prijenos datoteka s puno podataka. Pametna povezivost pritom neprekidno analizira i procjenjuje kvalitetu Wi-Fi signala. Ako predvidi ugrožavanje Wi-Fi veze, počinje koristiti mobilne podatke, tako da uvijek koristite najbolju dostupnu vezu.

Brz prijenos podataka uz USB 3.2 Gen 2

U usporedbi s prethodnikom 1. generacije, USB 3.2 Gen 2 (10 GB/s) veza omogućuje vam dvostruko brži prijenos podataka s uređaja Xperia PRO-I na PC. 

Xperia PRO-I povezan s prijenosnim računalom putem USB 3.2 Gen 2 priključka


Izgled i dojam autentičnog fotoaparata

Uz karakterističan objektiv od 24 mm i zaseban gumb okidača, Xperia PRO-I odražava autentičan stil kompaktnih fotoaparata. Prepoznatljivi okvir valovitog ruba omogućuje čvrsto držanje te je uz njega kućište robusnije.

Xperia PRO-I uz crni premaz smrznute teksture
Premaz crne boje s teksturom smrznutog stakla ostavlja dojam prepoznatljivog stila fotoaparata

Stražnja ploča s teksturom smrznutog stakla i mat premazom ističu autentični dojam fotoaparata Xperia PRO-I, a ojačani metalni okvir ostavlja dojam snage i stila.

Pobliže pogledajte Xperia PRO-I

Ostale značajke
Savršen za gledanje filmova i serija

Kada ne koristite Xperia PRO-I za snimanje sjajnog sadržaja, možete ga koristiti za gledanje sjajnog sadržaja.

Uživajte u glazbi onakvoj kakvu je autor zamislio

Ako volite glazbu, Xperia PRO-I sadrži mnoštvo zvučnih značajki za maksimalan užitak slušanja.

Sjajan odabir za igrače mobilnih igara

Nakon dugotrajnog snimanja na terenu mobilne igre na uređaju Xperia PRO-I savršene su za opuštanje.

Pojednostavnjeno obavljanje više zadataka

Uz razne praktične značajke rada u više prozora Xperia PRO-I posebno je prilagođen istodobnom obavljanju više zadataka.

Ilustracija prijenosa sadržaja s jednog pametnog telefona na drugi
Jednostavno prenesite sadržaj sa starog uređaja iPhone ili uređaja sa sustavom Android

Aplikacija Xperia Transfer 2 omogućuje vam prijenos vrijednog sadržaja sa starog pametnog telefona sa sustavom Android ili iOS na novi Xperia PRO-I. Od fotografija, videozapisa i glazbe do kontakata, kalendara, povijesti poziva i poruka (SMS/MMS), prenesite sve to brzo, sigurno i jednostavno.


Održivost
Ambalaža uređaja Xperia PRO-I
Bez plastike u ambalaži

U sklopu našeg poticanja održivosti u ambalaži za Xperia PRO-I ne koristi se plastika te su plastični dijelovi izbačeni ili zamijenjeni papirnatim materijalima. 

Ilustracija na kojoj su prikazani različiti ljudi
Pristupačnost

Xperia PRO-I obuhvaća tehnologiju pomoći za osobe oštećena vida, sluha i pokreta.

Specifikacije i značajke

Xperia PRO-I kombinira veliki slikovni senzor od 1,0 inča s brzom obradom i intuitivnim korisničkim sučeljem tvrtke Sony i time fotografima, snimateljima videozapisa i kinematografima pruža profesionalne performanse. Osim toga, komunikacijske značajke omogućuju vam snimanje, uređivanje i slanje putem samo jednog uređaja.
  • Slikovni senzor Exmor RS CMOS od 1,0 inča s AF senzorom s prepoznavanjem faza

  • ZEISS Tessar Optics i dvostruki otvor blende

  • Eye AF za fotografije i videozapise

  • 6,5-inčni 4K HDR OLED zaslon formata 21 : 9 s brzinom osvježavanja od 120 Hz

  • Brza mrežna povezivost

Dimenzije
166 x 72 x 8,9 mm
Masa
211 g
Otporno na vodu
Otporan na vodu (IPX5/IPX8), otporan na prašinu (IP6X)
Broj SIM-ova
Hibrid s utorom za dvije SIM kartice
Kapacitet
4500 mAh
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu

Recenzije

Mišljenje korisnika