Prijeđi na sadržaj

POTIČE ZNATIŽELJU

Neograničena zabava

Otkrijte igre i fotografije, glazbu i filmove, Internet i aplikacije. Android TV™ tvrtke Sony uvest će vas u nove svjetove zabave

Upravljanje glasom

Više ne morate unositi tekst. Glasovno pretraživanje omogućuje da govorom pretražujete sjajne sadržaje i ponude. Otkrijte svoje favorite na raznim davateljima usluga, uključujući Netflix, filmove i TV emisije na Google Playu, YouTube™ i Spotify®.

Pronađite sve brže

Toliko sadržaja, tako jednostavno istraživanje

Pregledajte sve najnovije serije, nabrijane akcijske filmove i komedije iz ponude u nekoliko trenutaka. Traka sadržaja na televizorima tvrtke Sony olakšava pronalaženje željenih zabavnih sadržaja.

  • Pregled trake sadržaja
  • YouTube™
  • Netflix

Vaš novi, pametni život

Pošaljite sadržaje na veći, bolji zaslon uz Chromecast built-in

Chromecast omogućuje emitiranje omiljenih videozapisa, igara i aplikacija s mobilnih uređaja na televizijskom zaslonu u punoj kvaliteti. Omiljene sadržaje možete povećati jednim dodirom gumba Cast na zaslonu uređaja sa sustavom Android ili iOS. Emitirajte svoje sadržaje pa nastavite s uobičajenim aktivnostima na telefonu ili tabletu.

  • Odabrao Netflix
  • Netflix u rezoluciji 4K HDR
  • Gumb za Netflix
  • Besplatno probno razdoblje

Zabava bez premca

Vaše omiljene aplikacije, na televizoru

Sve vam je nadohvat ruke – najnoviji mrežni filmovi, igre, glazba i televizijski program. Uživajte u širokom asortimanu zabavnih sadržaja na sasvim nov način.

Više aplikacija. Više igara. Više zabave.

Jednostavno proširite kapacitet tvrdog diska pomoću USB veze da biste oslobodili prostor za još sjajnih aplikacija i igara.

Pametni televizor povezan s vanjskim tvrdim diskom putem USB-a.

Napravljeni za igranje

Pripremili smo vam nešto bolje. Najbolje iskoristite svoje igre uz televizore tvrtke Sony za igranje.

Reproduciraj još

Istražite kompatibilne uređaje za igranje

Odaberite neki od naših posebno odabranih kontrolera za vrhunski doživljaj igranja na velikom zaslonu ili uživajte u jednostavnoj, intuitivnoj navigaciji i drugim radnjama na televizoru pomoću tipkovnice.

Logitech tipkovnica

Logitech tipkovnica