Zabava koju volite. Uz pomoć Googlea.

Više od 700 000 filmova i epizoda TV serija na jednom mjestu. Google TV objedinjuje vaše omiljene sadržaje iz svih aplikacija i pretplata i organizira ih za vas. Jednostavno Google pretraživanje glasom. Samo kažite „OK Google, pronađi akcijske filmove” ili „OK Google, pokaži mi avanturističke TV serije” da biste ih potražili."

Filmovi i serije odabrani posebno za vas

Otkrijte nove filmove i serije uz prijedloge utemeljene na onome što ste pogledali i što vas zanima. Čak možete s telefona dodati stavke na popis za reprodukciju da bi preporuke bile uvijek ažurne.

Preko 5000 ap., više nego na drugim pam. TV-ima

Pronađite više u trgovini Google Play

Vrhunski Netflix doživljaj

Preporučuje Netflix
Netflix preporučuje naše pametne televizore

Netflix pojednostavnjuje pronalaženje televizora boljih radnih značajki uz lakši pristup aplikacijama i nove, pametnije značajke. Namjenski gumb i glasovno upravljanje na televizorima koje preporučuje Netflix pojednostavnjuju pristup serijama i filmovima.

Netflix Calibrated Mode
Studijska kvaliteta uz Netflix Calibrated Mode

Taj je način razvijen posebno za uživanje u originalnim sadržajima servisa Netflix i reprodukciju iste kvalitete slika na TV-u kao i u televizijskom studiju. Uz Netflix Calibrated Mode autorova vizija i namjera vjerno su očuvani.

Dolby Vision i Dolby Atmos
Potpun Dolby doživljaj

Odabrani su pametni televizori kompatibilni s tehnologijama Dolby Vision® i Dolby Atmos®, što znači da pružaju prožimajući doživljaj gledanja i zvuk koji dopire iz svih smjerova.

Pametni daljinski bežično se povezuje s konzolom PS4, Blu-ray reproduktorom, TV-om, kabelskim prijemnikom i zvučnikom.
Svim uređajima upravljajte jednim daljinskim upravljačem

Našim pametnim daljinskim upravljačem možete upravljati svim pametnim uređajima. Zahvaljujući pristupu servisima za videozapise na zahtjev pritiskom na jedan gumb TV serije i filmovi bit će u vašoj sobi za svega nekoliko sekundi.

Povećajte omiljene sadržaje s pametnog telefona

Brzo i jednostavno na velikom zaslonu uživajte u omiljenim videozapisima, fotografijama, igrama i drugim sadržajima s uređaja sa sustavom iOS.

Dva pametna telefona reproduciraju sliku mačke i kajakaša na Sony TV-u putem značajki Apple AirPlay i Chromecast
Slika Android TV-a s raznim zaslonskim sadržajima i bočne slike žene koja TV-om upravlja glasom i osobe koja sadržaj s pametnog telefona gleda na TV-u
Uživajte u pametnijoj zabavi

Otkrijte više od 400 000 filmova i serija na jednom mjestu. Upravljajte televizorom glasom i jednostavno gledajte sadržaje s pametnog telefona na televizoru.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.