Pametniji doživljaj uz Android TV

Glasom brzo i jednostavno istražite omiljene aplikacije – bez potrebe za čekanjem.

Preko 5000 ap., više nego na drugim pam. TV-ima

Pronađite više u trgovini Google Play

Vrhunski Netflix doživljaj

Preporučuje Netflix
Netflix preporučuje naše Android TV televizore

Netflix pojednostavnjuje pronalaženje televizora boljih radnih značajki uz lakši pristup aplikacijama i nove, pametnije značajke. Namjenski gumb i glasovno upravljanje na televizorima koje preporučuje Netflix pojednostavnjuju pristup serijama i filmovima.

Netflix Calibrated Mode
Studijska kvaliteta uz Netflix Calibrated Mode

Taj je način razvijen posebno za uživanje u originalnim sadržajima servisa Netflix i reprodukciju iste kvalitete slika na TV-u kao i u televizijskom studiju. Uz Netflix Calibrated Mode autorova vizija i namjera vjerno su očuvani.

Dolby Vision i Dolby Atmos
Potpun Dolby doživljaj

Odabrani su Android TV-i kompatibilni s tehnologijama Dolby Vision® i Dolby Atmos®, što znači da pružaju prožimajući doživljaj gledanja i zvuk koji dopire iz svih smjerova.

Jednostavno upravljajte većim brojem uređaja pomoću pametnog daljinskog upravljača
Jednostavna kontrola s pametnim daljinskim upravljačem

HDMI sučeljem povežite dekodere i druge uređaje s OLED pametnim TV-om te upravljajte njima jednim pametnim upravljačem. Uz tanji i zaobljeniji dizajn s ugrađenim mikrofonom za glasovnu kontrolu i bolji raspored gumba upotreba je vrlo jednostavna.

Funkcionira uz Apple AirPlay / Apple HomeKit

Apple AirPlay omogućuje usmjeravanje videozapisa i audiozapisa na TV izravno s iPhonea, iPada ili Maca. Gledajte filmove i emisije iz aplikacije Apple TV, omiljenih aplikacija i preglednika Safari. Podijelite fotografije sa svima u prostoriji.

Funkcionira uz Apple AirPlay / Apple
Šaljite sadržaje na veći zaslon uz ugrađeni Chromecast

Chromecast omogućuje emitiranje omiljenih videozapisa, igara i aplikacija s mobilnih uređaja na televizijskom zaslonu u punoj kvaliteti. Omiljene sadržaje možete povećati jednim dodirom gumba Cast na zaslonu uređaja sa sustavom Android ili iOS. Emitirajte svoje sadržaje pa nastavite s uobičajenim aktivnostima na telefonu ili tabletu.

Logotip za Chromecast built-in