Zabava koju volite. Uz pomoć Googlea.

Više od 700 000 filmova i epizoda TV serija na jednom mjestu. Google TV objedinjuje vaše omiljene sadržaje iz svih aplikacija i pretplata i organizira ih za vas. Pronađite naslov tako da ga izgovorite. Možete i pretražiti preporuke tako da kažete npr. „pokaži mi avanturističke TV serije”."

Preko 5000 ap., više nego na drugim pam. TV-ima

Pronađite više u trgovini Google Play

Filmovi i serije odabrani posebno za vas

Otrkijte nove filmove i serije uz prijedloge utemeljene na onome što ste pogledali i što vas zanima. Čak možete s telefona dodati stavke na popis za reprodukciju da bi preporuke bile uvijek ažurne.

Vrhunski Netflix doživljaj

Preporučuje Netflix
Netflix preporučuje naše pametne televizore

Netflix pojednostavnjuje pronalaženje televizora boljih radnih značajki uz lakši pristup aplikacijama i nove, pametnije značajke. Namjenski gumb i glasovno upravljanje na televizorima koje preporučuje Netflix pojednostavnjuju pristup serijama i filmovima.

Netflix Calibrated Mode
Studijska kvaliteta uz Netflix Calibrated Mode

Taj je način razvijen posebno za uživanje u originalnim sadržajima servisa Netflix i reprodukciju iste kvalitete slika na TV-u kao i u televizijskom studiju. Uz Netflix Calibrated Mode autorova vizija i namjera vjerno su očuvani.

Dolby Vision i Dolby Atmos
Potpun Dolby doživljaj

Odabrani su pametni televizori kompatibilni s tehnologijama Dolby Vision® i Dolby Atmos®, što znači da pružaju prožimajući doživljaj gledanja i zvuk koji dopire iz svih smjerova.

Pametni daljinski bežično se povezuje s konzolom PS4, Blu-ray reproduktorom, TV-om, kabelskim prijemnikom i zvučnikom.
Svim uređajima upravljajte jednim daljinskim upravljačem

Našim pametnim daljinskim upravljačem možete upravljati svim pametnim uređajima. Zahvaljujući pristupu servisima za videozapise na zahtjev pritiskom na jedan gumb TV serije i filmovi bit će u vašoj sobi za svega nekoliko sekundi.

Povećajte omiljene sadržaje s pametnog telefona

Brzo i jednostavno na velikom zaslonu uživajte u omiljenim videozapisima, fotografijama, igrama i drugim sadržajima s uređaja sa sustavom iOS.

Dva pametna telefona reproduciraju sliku mačke i kajakaša na Sony TV-u putem značajki Apple AirPlay i Chromecast
Slika Android TV-a s raznim zaslonskim sadržajima i bočne slike žene koja TV-om upravlja glasom i osobe koja sadržaj s pametnog telefona gleda na TV-u
Uživajte u pametnijoj zabavi

Otkrijte više od 400 000 filmova i serija na jednom mjestu. Upravljajte televizorom glasom i jednostavno gledajte sadržaje s pametnog telefona na televizoru.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.