Zabava koju volite. Uz pomoć Googlea.

Više od 700 000 filmova i epizoda TV serija te TV uživo na jednom mjestu.1 Google TV objedinjuje vaše omiljene sadržaje iz svih aplikacija i pretplata i organizira ih za vas. Jednostavno Google pretraživanje glasom. Samo izgovorite “Hey Google, find action movies” i pretražite svoje najdraže aplikacije.

Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

Filmovi i serije odabrani posebno za vas

Otkrijte nove filmove i serije uz prijedloge utemeljene na onome što ste pogledali i što vas zanima. Čak možete s telefona dodati stavke na popis za reprodukciju da bi preporuke uvijek bile ažurne.

Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

Preko 10 000 aplikacija i igara na vašem TV-u

Krupni plan žene koja drži daljinski upravljač i glasom upravlja televizorom.
Glasovni odabir sadržaja za gledanje

Brži pronalazak uz glasovno pretraživanje. Izgovorite naziv serije ili filma i odmah počnite gledati ili pokušajte pretraživati naredbom poput “find action movies”. Za početak pritisnite gumb za glas na daljinskom upravljaču.

Dnevna soba s prikazom pametnih kućnih uređaja, uključujući rasvjetu, robotski usisivač, sigurnosnu kameru i pametnu bravu
Upravljajte pametnim domom uz pomoć Googlea

Stvorite savršeno okruženje gledanja pomoću glasa. Upravljajte uređajima pametnog doma kroz čitavu kuću. Prilagodite sobnu temperaturu, rasvjetu, provjerite tko je na prednjim vratima i više.

Povežite se sa sustavom Alexa

Povežite uređaje koji podržavaju Alexu radi besprijekornog handsfree upravljanja televizorom BRAVIA. Alexa omogućuje napajanje televizora, mijenjanje kanala, upravljanje glasnoćom i još mnogo toga.

Prizor u dnevnoj sobi pokazuje TV na zidu s uređajem Alexa sa strane
Dnevna soba s televizorom na kojem je ruka koja drži pametni telefon. Na oba je zaslona ista slika vožnje kajakom
Chromecast built-in™

Usmjeravanje s uređaja. Jednostavno emitirajte filmove, serije, fotografije i druge sadržaje s mobitela izravno na TV.

Zaslon s natpisom „For All Mankind” na Apple TV-a ispred kojeg je pametni telefon
Kompatibilnost sa značajkom Apple AirPlay

Jednostavno usmjeravanje na TV s uređaja iPhone, iPad ili Mac. Gledajte filmove iz aplikacija ili preglednika Safari. Podijelite fotografije s prijateljima u prostoriji.

Uz pomoć usluge Siri, televizorom možete upravljati glasom

Putem aplikacije Apple Home možete jednostavno i sigurno upravljati televizorom tvrtke Sony iz aplikacije Home te putem usluge Siri na svom Apple uređaju, s pomoću tehnologije HomeKit. Postavite televizor u nekoliko jednostavnih koraka i upravljajte njime dodirom ili putem usluge Siri.

BRAVIA TV s pametnim telefonom u prvom planu, oba uređaja prikazuju isti trening
BRAVIA podržava uslugu Apple Fitness+

Uz Apple AirPlay možete prenositi Apple Fitness+ i vidjeti metriku, kao što su mjerači vremena i upute trenera na vašem zaslonu televizora BRAVIA. A ako imate Apple Watch, moći ćete vidjeti i osobnu metriku poput otkucaja srca i potrošenih kalorija.

Otvorite mogućnosti za nove doživljaje uz BRAVIA CAM, sa zvukom i svjetlinom optimiziranim za vas

Povežite Sony BRAVIA CAM s BRAVIA XR televizorom i otkrijte nove načine uživanja u gledanju televizije. BRAVIA CAM prepoznaje gdje se nalazite u sobi i koliko ste udaljeni od televizora te prema tome prilagođava postavke zvuka i slike. Uz način rada za uštedu energije čak može automatski zatamniti zaslon kada ne gledate.

Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

Slika na kojoj se prikazuju dvije slike djeteta ispred TV-a BRAVIA. Jedno je dijete preblizu i aktivira upozorenje o blizini.
Upozorenje za udaljenost

Upozorenje za udaljenost omogućuje vam da odredite odgovarajuću udaljenost gledanja za svoje dijete te vas upozorava ako se previše približite TV-u. 

Muškarac koristi upravljanje pokretima ispred TV-a u dnevnoj sobi
Kontrola pokretima

Kontrola pokretima omogućuje vam promjenu programa, prilagodbu glasnoće i drugo korištenjem jednostavnih pokreta bez daljinskog upravljača.

Video razgovor s prijateljima i obitelji na velikom zaslonu

Družite se s prijateljima i obitelji na velikom zaslonu. Biti će vam još zabavnije kada televizor uparite s uređajem BRAVIA CAM.

Slika para u dnevnoj sobi koji maše prijatelju tijekom videopoziva
Slika daljinskog upravljača s pozadinskim osvjetljenjem danju i noću
Elegantan i jednostavan.
Osvijetljeni daljinski upravljač.

Naš vrhunski daljinski upravljač kompaktnog aluminijskog dizajna ima pojednostavljene gumbe i pozadinsko osvjetljenje da biste sve jasno vidjeli, čak i u mraku.

Pogled odozgo na dnevnu sobu s daljinskim upravljačem označenim kružnicama.
Nikada nećete izgubiti daljinske upravljače

Jednostavno recite “OK Google, find my remote” ili pritisnite gumb sa strane televizora. Daljinski će upravljač bljeskati i zvoniti kako biste ga što brže pronašli.

Slika čišćenja daljinskog upravljača
Jednostavno se briše i uvijek ostaje čist

Zaboravite na prljavštinu i prašinu. S površinom u ravnini s okvirom, nižim gumbima i poliuretanskim premazom, daljinski se upravljač jednostavno briše i održava čistim. Svi su gumbi premazani antibakterijskim materijalom.

Slika na kojoj se prikazuje kako se svim povezanim uređajima može upravljati jednim pametnim daljinskim upravljačem
Svim uređajima upravljajte jednim daljinskim upravljačem

Jednostavna upotreba jednim dodirom. Našim pametnim daljinskim upravljačem možete upravljati svim povezanim uređajima. Jedan gumb pristupa servisima za videozapise na zahtjev, serije i filmovi bit će u vašoj sobi za nekoliko sekundi.