Zabava koju volite. Uz pomoć Googlea.

Više od 700 000 filmova i epizoda TV serija na jednom mjestu. Google TV objedinjuje vaše omiljene sadržaje iz svih aplikacija i pretplata i organizira ih za vas. Pronađite naslov tako da ga izgovorite. Ili potražite neki širi pojam radi preporuka.

Filmovi i serije odabrani posebno za vas

Otkrijte nove filmove i serije uz prijedloge utemeljene na onome što ste pogledali i što vas zanima. Čak možete s telefona dodati stavke na popis za reprodukciju da bi preporuke bile uvijek ažurne.

Google Play donosi 7.000+ aplikacija i igara na TV

Pronađite više u trgovini Google Play.

Pametni daljinski bežično se povezuje s konzolom PS4, Blu-ray reproduktorom, TV-om, kabelskim prijemnikom i zvučnikom.
Svim uređajima upravljajte jednim daljinskim upravljačem

Našim pametnim daljinskim upravljačem možete upravljati svim pametnim uređajima. Zahvaljujući pristupu servisima za videozapise na zahtjev pritiskom na jedan gumb TV serije i filmovi bit će u vašoj sobi za svega nekoliko sekundi.

Usmjeravanje s uređaja

Jednostavno emitirajte filmove, serije, fotografije i druge sadržaje s mobitela izravno na TV. 

Osoba drži pametni telefon sa slikom kanuista koja se emitira na TV-u iznad drvenog ormarića
iPhone u prednjem planu s kojeg se For All Mankind usmjerava na TV pomoću tehnologije Apple AirPlay; na zaslonu je astronaut
Funkcionira uz Apple AirPlay

Uz Apple AirPlay možete usmjeravati videozapise i zvuk na TV izravno s iPhonea, iPada ili Maca. Gledajte filmove i serije iz aplikacije Apple TV, drugih omiljenih aplikacija ili preglednika Safari. Podijelite svoje fotografije sa svima u sobi.

Funkcionira uz Apple HomeKit

Tehnologija Apple HomeKit omogućuje jednostavan i siguran način upravljanja Sonyevim TV-om putem aplikacija Apple Home i Siri na uređajima iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod ili Mac. Postavite TV putem aplikacije Home u nekoliko jednostavnih koraka i kontrolirajte ga dodirom ili uz pomoć Siri.

Slike zaslona Android TV-a, žena koja glasovno pretražuje nogometni sadržaj i emitiranje sadržaja s pametnog telefona na TV uz Chromecast
Uživajte u pametnijoj zabavi

Pojednostavnite doživljaj zabave uz Android TV. Otkrijte više od 400 000 filmova i serija na jednom mjestu. Uz Google glasom upravljajte TV-om. Uz to jednostavno emitirajte fotografije, videozapise i glazbu s uređaja na TV uz Chromecast built-in.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.