Otkrijte potpuno nov doživljaj zvuka 

Zajedno s partnerima pružamo vam doživljaj zvuka sljedeće razine

Što dobijete kada objedinite najbolje robne marke na svijetu sa Sonyjevom naprednom tehnologijom senzora? Dobijete sjajne slušalice koje vam pružaju personalizirani zvuk kad god to poželite. Bez obzira na to slušate li glazbu, radite ili se odmarate, nosive slušalice omogućit će vam uživanje u zvuku koji volite. Započnite uparivanjem Sonyjevih slušalica s ugrađenim senzorom i kompatibilnih aplikacija.

Koristite servise koje volite na još bolji način
Brz pristup

Jednostavne kontrole za brz pristup glazbi.

Spotify Tap TM

Spotify Tap  glazba je za vaše uši, i to doslovno. Jednostavno stavite slušalice i uz jedan dodir počnite slušati glazbu. Glazba će nastaviti tamo gdje ste stali. Ne sviđa vam se? Uz još jedan dodir reproducirat će se preporuka za vas. Spotify Tap reprodukcija najjednostavniji je i najosobniji način slušanja glazbe gdje god se nalazili koji je spreman u par sekundi.

Endel Quick Access

Fokusirajte se, opustite i spavajte na temelju neuroznanosti uz Endel. Slušajte zvučne prostore koji se prilagođavaju pulsu, kretanju, vremenu, vremenskim prilikama i cirkadijalnom ritmu. Postavite Endel za brzi pristup i pokrenite zadnji zvučni prostor koji ste slušali. Nastavite slušati zadnji zvučni prostor u svega nekoliko dodira slušalica. 

Da biste isprobali seriju Endel × Sony Linkbuds, nabavite puni pristup Endelu na mjesec dana.

Zvučni AR

Povežite virtualni zvuk i stvarni svijet.

Microsoft Soundscape

Sony i Microsoft zajedno su razvili tehnologiju koja ljudima pomaže da se lakše kreću svijetom. Mnoštvo slušalica tvrtke Sony podržava aplikaciju Microsoft Soundscape. Jedinstvena integracija omogućuje inovativne doživljaje za bogatiju navigaciju pomoću 3D zvuka, dok senzori ugrađeni u Sonyjeve slušalice omogućuju dojavljivanje i handsfree rad .

Jednostavno postavljanje uz "Sony | Headphones Connect" 

1. Instalirajte aplikaciju Sony | Headphones Connect na pametni telefon.
2. Slijedite upute za postavljanje servisa u aplikaciji.
 

Slika ikone i aplikacije Headphones Connect